Noc v zážitkových pokojích: prožijte lásku na Kubě, v Japonsku, Indii nebo atmosféře Persie

4 969 Kč −14 % 4 269 Kč
Koupit
Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
OROOM (kontakt) Brno (mapa) 12 prodejů

Hodnocení podniku OROOM

4,8 231×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,9
97.376%
Personál 4,8
96.688%
Volnočasové služby 4,8
95.844%
Lokalita 4,7
94.716%
Průběh rezervace 4,9
98.376%

Filtry
Recenze zákazníků

Vše dokonalé.

Hodnoceno: 22. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Vyzkoušeli jsme japonský pokoj a byli jsme nadmíru spokojení
– Parádní atmosféra pokoje
– Parádně zpracovaný příběh, při kterém vyzkoušíte masáž voskem, malování na tělo a další
– Dřevěná vana nemá chybu
– Tempo příběhu si určujete sami, dostatek času na vyzkoušení všech aktivit.

– Určitě plánujeme vyzkoušet v budoucnu další pokoje.

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci

Děkujeme za krásnou recenzi, vážíme si jí.

Hodnoceno: 30. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Skvělé, hravé, splnilo očekávání…

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci

Děkujeme za krásnou recenzi, vážíme si jí.

Hodnoceno: 12. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Doslova otevřením dveří se ocitnete mimo realitu všedních dní. Zanecháte za sebou všechny myšlenky a vtáhne vás úžasná atmosféra, která nás v pokoji Persie zcela okouzlila a pohltila. Vynikající byla tématická večeře, kterou jsme si opravdu do syta vychutnali a pak se jen nechali unášet příběhem v poušti, a abychom neprozradili příliš, tak jen, že za nás 100%doporučujeme! Zážitek nezapomenutelný 😊 a veškerá komunikace pro zajištění bezproblémová. Nadchlo nás natolik, že jsme si jistí, že musíme vyzkoušet i ostatní pokoje 🤩

Přesto vše krásné a okouzlující si dovolíme podotknout, že by bylo přinejmenším nutné, kontrolovat pečlivě houpací síť, která je několikrát navazovaná, a přetržené a navázané uzlíky nedrží, proto vám v nádherné atmosféře mohou přivodit nepříjemné překvapení, tak, jako nám. A pokud by pan majitel dokázal eliminovat pravidelné zarachocení ledovače, které mě vždy vylekalo, ale zasmáli jsme se a připsali to na vrub džinům pouště, bylo by to dokonalé!
A kdybychom si mohli přát dřívější check-in a pozdější check-out… Snad perského prince a jeho Šehrezádu džinové vyslyší…Děkujeme

 Vyjádření podniku
Před 8 měsíci

Děkujeme za krásnou recenzi a podněty od prince a jeho krásné paní, určitě se jimi budeme zabývat.

Budeme samozřejmě rádi, pokud vyzkoušíte další pokoje, kde zažijete zcela jiné příběhy, tematické zarámování, aktivity a kostýmy.

Děkujeme!

Hodnoceno: 9. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

V pokoji bylo moc velké teplo, chtělo by to alespoň větrák..

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci
Hodnoceno: 3. října 2023
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Pokoj Persie byl roztomilý, pěkná světýlka a detailní výzdoba. Koupelna čistá, návody na aktivity zřetelné. Při vstupu a odchodu se s nikým nesetkáte, cítíte se v soukromí.

Pokoj je roztomilý, ale velice malý až stísněný. Při hraní her se nedá jak sedět, není to pohodlné. Objednaná večeře nebyla moc dobrá, čočka (romantické) a místo pita chleba normální tortilla ze supermarketu. Hry se stále opakovaly dokola.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci
Hodnoceno: 28. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Svělé prostředí, nezapomenutelné zážitky.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Děkujeme za krásnou recenzi a budeme rádi, pokud vyzkoušíte i další pokoj s jiným příběhem, kostýmy, aktivitami a rekvizitami.

Tým OROOM Brno

Hodnoceno: 2. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Pokoj Havana – super zpracované, prostředí krásné, čisto, pokoj voněl, vše fungovalo jak mělo, jeden ukol jsme vynechali, zbytek super a hra nas bavila. Komunikace taky na jedničku – jen uvolnění blkovane částky trvalo déle, než jsme čekali – ale mohl byt problem i na strane nasi banky, jen upozornění pro ostatní.

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Děkujeme a krásnou recenzi, Markéto,
jsme rádi, že se vám pobyt líbil.

Kauce: Vždy dáváme pokyn k uvolnění blokace buď v den kdy končí váš pobyt nebo nejpozději den následující. Banka by pak měla uvolnil blokaci nejpozději následující pracovní den.

Hodnoceno: 20. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Skvělý zážitek, hezky vybavený pokoj, velmi pohodlná postel.

Menší občerstvení v ceně než nám vyplývalo z videa a fotek na stránkách.

 Vyjádření podniku
Před 11 měsíci

Dobrý den,
jsme rádi, že zážitek hodnotíte jako "Skvělý".

Zrovna dneska jsme po dlouhých přípravách spoustili nový web OROOM.cz Věříme, že bude nyní ještě pochopitelnější a zábavnější.

Hodnoceno: 8. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Super příběh, byli jsme podruhé a určitě se zas vrátíme.

O dost menší pokoj, než Japonsko, ne tolik poutavý příběh, přesto zábavné.

 Vyjádření podniku
Před 12 měsíci

Děkujeme za krásnou recenzi, jsme rádi, že se příběh hodnotíte jako "Super", i když vám v Japonsku přišel lepší.

Pokud chcete opravdu obří pokoj, doporučujeme ještě Indii, která je největší - https://brno.oroom.cz/Indie

Tým OROOM

Hodnoceno: 28. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Rezervaci termínu nebylo možné provést, jelikož měli chybu v systému a pány z Oroomu bylo přislíbeno, že zavolají až to bude opraveno, nikdo se neozval.
Do hotelu nedoporučuji chodit v letních termínech, na pokojích není klimatizace a je tam strašné teplo.

 Vyjádření podniku
Před 12 měsíci
Hodnoceno: 24. července 2023
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Pokoj, zařízení, doplňky, občerstvení, úkoly ...... vše bylo vynikající.

 Vyjádření podniku
Před 12 měsíci

Děkujeme za krásnou recenzi a budeme rádi, pokud vyzkoušíte další pokoj s jiným příběhem, rekvizitami, párovými aktivitami..

Hodnoceno: 22. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Skvělý koncept i zážitek. Určitě doporučuji a těším se až s přítelem vyzkouším další pokoj :)

 Vyjádření podniku
Před 12 měsíci

Děkujeme za krásnou recenzi a těší nás, že plánujete s přítelem vyzkoušet další pokoj s jiným příběhem, rekvizitami, párovými aktivitami..

Hodnoceno: 19. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Japonsko: dobrý nápad, čisto, uklizeno, vybavený minibar. Šikovná byla i snídaně z minibaru, kterou potom strhli ze zálohy. Ovládání přes tablet bylo taky fajn. Parkování v parkovacím domě jsme nevyužili, parkovali jsme u školky kousek od ubytování.

Japonsko: Mohlo být více vosku na masáž, toho bylo pár kapek. Nevím zda to tak mělo být, nebo to jen zapomněla paní pokojská doplnit.
Jeste nám tam chyběly tipy na restaurace odkud si objednat tematickou večeři, jak je na stránkách, jelikož Brno neznáme, tak by se pár tipů šiklo, abychom netrávili zbytecne čas nad výběrem jídla a mohli se věnovat hře. Moc dobře taky nefunguje napouštění vany, nejde to přepnout pořádně na sprchu a zevnitrku vany je zbytek nějakého lepidla nebo silikonu, co tam plave při napuštění. To nebylo úplně příjemné. Myslela jsem taky, že tam budou stylová kimona, jako na fotkách, ty malé košilky mě docela zklamaly. Za tu cenu by to mohlo být více udržované.

 Vyjádření podniku
Před 12 měsíci

Díky moc za chválu i podněty, Petro.

Pokud jste měli málo oleje/vosku na masáž, zavolejte mi prosím na 603 476 790 a rád se dohodnu na vhodné kompenzaci pro vás.

Tipy na tematickou večeři v okolí posílá systém vždy emailem automaticky.

Hodnoceno: 14. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Nezapomenutelný zážitek. Vše perfektní, dotažené a promyšlené do posledního detailu. Absolutní čistota a komfort

 Vyjádření podniku
Před rokem

Velmi děkujeme za krásnou recenzi Michaelo a budeme se těšit na vaši případnou další návštěvu jiného pokoje se zcela jiným příběhem, atmosférou a aktivitami..

Hodnoceno: 4. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Perfektní rande, které vás ještě více sblíží s partnerem, probudí ve vás kreativitu a chuť vyzkoušet nové věci. Parádně jsme se zrelaxovali v pokoji Persie, těšíme se zase příště na další pokoj! 😊 Doporučuji všemi deseti 🥰

 Vyjádření podniku
Před rokem

Moc nás těší vaše nadšení z pokoje Persie, Jitko a věříme, že se vám budou líbit i naše další pokoje a jejich příběhy.

Hodnoceno: 25. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Zážitkový pobyt se nám líbil velice. Byli jsem opravdu moc nadšení. Byl to skvělý nápad, netradiční zážitek, měli jsme postaráno o večerní program a zábava. A pokud někdy budeme moct, tak se vrátíme vyzkoušet jiný pokoj.

 Vyjádření podniku
Před rokem

Děkujeme za krásnou recenzi, Jiří. Velmi nás těší vaše nadšení :)

Hodnoceno: 12. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Provedení pokoje na vysoké úrovni
Komfort
Zábava

 Vyjádření podniku
Před rokem

Děkujeme za krásnou recenzi. Velmi nás těší, že se vám pobyt líbil :)

Hodnoceno: 8. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Skvělý servis, krásné prostředí

Pozdní check-in (až od 18.00 hodin)

 Vyjádření podniku
Před rokem

Děkujeme za krásnou recenzi, jsme rádi, že se vám líbilo prostředí i vše okolo.

U check-in a check-out plánujeme brzy možnost prodloužení za drobný příplatek.

Hodnoceno: 28. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie

Pobyt v kubánském pokoji jsme si s manželem skvěle užili, pokoj byl čistý a krásně zařízený. Nebyli jsme nikým rušeni. Příběh na tabletu zajímavý a poutavý. Prostě zase úplně jiný zážitek. V budoucnu chceme vyzkoušet i jiné pokoje.

Jediné mínus byl krátký čas strávený v pokoji.

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 23. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zážitkové pokoje: Indie, Rusko, Japonsko i Persie
Nahoru