Netradiční profesionální focení dětí se zvířátky: 5–10 upravených snímků

1 800 Kč −44 % od 999 Kč
Vybrat variantu
Photography by Barbora (kontakt) Borovany  (mapa) 1 prodej 44 zbývá

Přehled nabídky

Netradiční focení se zvířátky: ovečky i kozy
Upravené fotky v elektronické verzi
Varianty pro 1–5 osob
Varianty (3)
Netradiční focení se zvířátky: ovečky i kozy
Upravené fotky v elektronické verzi
Varianty pro 1–5 osob

Jak poznáte, že se s vámi chce koza kamarádit? Zeptá se vás, jestli si budete trkat.

Vyrazte se svými svišti na nezapomenutelné focení se zvířátky do Safari Parku Hluboká u Borovan, kde vám profesionální fotografka Barbora vykouzlí 5–10 snímků ve společnosti roztomilých oveček, koz, morčátek, oslíků a dalších zvířátek z farmy. Nejenže si odnesete krásné fotky, které si můžete zarámovat nebo je třeba darovat svým blízkým jako dárek, ale děti si navíc užijí den plný zábavy.

Focení je vhodné pro malé milovníky zvířat, kteří se k nim nebojí přiblížit. V nabídce najdete varianty pro 1–5 osob, jako první se se zvířátky seznámíte, pak už proběhne samotné focení, a to ve stodole i venku pod širým nebem. Následně vám do 14 dnů dorazí upravené fotografie v elektronické podobě.

Dobré vědět: Fotografka klade důraz na bezpečnost jak fotografových osob, tak zvířat, a proto je potřeba dbát pokynů fotografa. Jedná se o focení dětí a zvířat a nelze tedy zaručit výsledek v případě, že jeden nebo druhý nebude spolupracovat. Ze zkušenosti to funguje v pořádku, ale někdy se děti bojí, proto zvažte, zda jsou ochotné se ke zvířeti přiblížit. 

Nahoru