4* pobyt v Karlových Varech: snídaně či polopenze, bazén a sauna i procedury

od 4 490 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Spa Hotel Čajkovskij ****

4,2 146×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,3
85.556%
Personál 4,4
88.888%
Jídlo 3,9
77.038%
Wellness 4,0
80.294%
Volnočasové služby 3,8
75.676%
Lokalita 4,5
90.37%

Filtry
Recenze zákazníků

Personál a procedury byly super

Hotel je stylový, svého času exkluzivní … dneska by to chtělo trochu investic do obnovy vybavení pokojů

Hodnoceno: 9. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Neochotný personál, špatná kvalita stravy a služeb, nedodržení welnes programu. Domluva s recepcí katastrofalní. Tento welnes jsem vybral naším maminkám, které přijeli hodně zklamané. Doporučuji Všem kteří by chtěli navštívit tento hotel tak ať si to rozmysli. Jezdím na podobné pobyty se Slevomatem , ale zatim nejhorší zkušenosti. Tento hotel by se v dnešní době neměl nabízet.

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Je mi líto, pokud měly maminky nějaké stížnosti, že neřešily přímo s námi během pobytu.
Stížnost jsem řešila s kolegyněmi na recepci a vím, že odjížděly s úsměvem a srdečně se loučily. V ceně pobytu byl také bazén a sauny, které byly určitě k dispozici.

Hodnoceno: 31. května 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Všechno.

Hodnoceno: 30. května 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Byl to krásný pobyt. Wellness krásné paní Petra dokonalá, masáž super, bazén, sauna taky super. Hotel krásný, personál ochotný a vstřícný. Pokojské taky. Všechno bylo super kousek do centra.

Našlo by se pár maličkostí jako Ukrajinci nebo co to bylo. Nešla tv ale já to přeladila a šlo to. Vždy se všechno vyřešilo

Hodnoceno: 20. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Díra ve dveřích sprchového koutu přelepenou izolepou,

Hodnoceno: 8. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

lokalita, ochota, prostředí

Hodnoceno: 1. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Všudepřítomní Rusáci.

Hodnoceno: 18. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

stravování stále stejné

Hodnoceno: 31. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Hotel příjemný blízko kolonády. Klidnéprostředí.

Pokoj krásný , bohužel nám nešlo topení. Pán z recepce byl sice velmi milý, snažil se najít příčinu . Řešen í druhá peřina. Když jsme další den byli bez topení dostali jsme přímotop. Nejjednodušší řešení výměna pokoje nám nebylo umožněno. Netušíme proč.

Hodnoceno: 22. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Uvítání, personál celkově velice milý a ochotný.

Večeře byly velice jednoduché a málo ochucené. Alespoň, že byla nějaká zelenina, takže jsme se najedly. Ale personál byl ochotný a milý.

Hodnoceno: 20. listopadu 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Prostředí bylo pěkné, personál příjemný.

Co se nelíbilo parkování daleko od hotelu, fronta na ranní kávu, přílíš mnoho rusky hovořících hostů.

 Vyjádření podniku
Před 9 měsíci

Děkuji za Vaše hodnocení, bohužel počet parkovacích míst před hotelem je omezený, náš hotel se nachází v lázeňské zóně. Značná část našich hostů je z Německa a někteří z nich hovoří rusky.

Hodnoceno: 9. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

* Skvělá recepční, milá a hlavně ochotná. Vedení hotelu by ji měli dát pěknou odměnu, opravdu si to zaslouží.
* Skvělé snídaně (bohaté)
* Super bazén a sauny
* Friendly ICOS

Bylo by dobré na 4hvězdičkový hotel mít lépe přichystán pokoj. ( Zatuchlý vzduch v pokoji a tím i načichlé úplně vše ). Doplnit minibar a postel neodpovídá jako na obrázku u nabízeného.

Hodnoceno: 3. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Velmi ochotný, příjemný personál.
Krásná lokalita v klidném místě.
Snídaně bohaté, vybere si každý.

Večeře by mohli být chutnější, větší výběr. Mohla by být zde i varianta studené večeře, chléb, máslo, sýr a šunka pro případ když si nevyberete z teplé večeře.

Hodnoceno: 27. září 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Pokoj hezký, čistý. Lokalita, ač kousek od kolonád, tak klidná. Za nás i pohodlné postele a matrace.

Jídlo, zejména večeře velmi podprůměrné, pokud chcete jít později (a to i o půl hodiny), tak máte smůlu, protože se nedoplňuje. Bezlepkáři a vegetariáni mají smůlu úplně.

Za co nemůže hotel a je dáno lokalitou, tak je parkování poměrně daleko od hotelu. Nicméně je možno k hotelu přijet a rychle, opravdu rychle vynést věci k recepci a rychle odjet.

Hodnoceno: 11. září 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Průměrná snídaně

Hodnoceno: 15. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Klidné prostředí, dobrá poloha hotelu (všude bylo blízko), ochotný personál, pěkné ubytování.

Hodnoceno: 24. července 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Místo 3 chodově večeře s výběrem z menu jsme dostali nedefinovatelnou, nasladlou, nechutnou hnědou omáčku s 2 kopecky rýže a3 malými kostickami masa. Po jídle nám obema bylo celou noc tezko. Salát, kterými bytformou bufetu nebyl. Ani polévka. Byli jsme přístupem velmi zklamani. Za tu cenu máme jinde daleko kvalitnější služby.

 Vyjádření podniku
Před rokem
Hodnoceno: 4. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Ochota a vstřícnost personálu, výborná a bohatá strava

Hodnoceno: 24. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Ubytování lepší než inzerované, výhled do ulice, balkón, vše čisté, nové vybavení místností.
Strava velmi dobrá a chutná, množství podle výběru.
Personál ochotný.
Hotel ve středu lázeňské části města.

Počasí.

Hodnoceno: 24. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury

Byli jsme se vším spokojení :). Personál byl milý, nápomocný, vše bylo v pořádku. Líbilo se mi, že hned při příjezdu jsme dostali plán procedur, vše navazovalo a už jsme nemuseli nic řešit na místě.

Večeře výběrem ze 3 jídel pro nás byla dostačující, pro vegetariány doporučím zkusit se domluvit s hotelem dopředu nebo večeřet jinde.

Hodnoceno: 17. dubna 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt v Karlových Varech: jídlo, wellness i procedury
Nahoru