Vstupné na víkendové akce ve Farmaparku: celodenní program, vystoupení, známé osobnosti, zvířátka, atrakce

od 679 Kč
Vybrat variantu
Farmapark Soběhrdy (kontakt) Soběhrdy  (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dáša

Dobrý den, na jaře jste měli nabídku na vstupenku včetně krmení. Prosím bude se opakovat tato nabídka??? Moc mne mrzí, že jsem nevyužila. Byla platná až do října 2024 a nyní jsou podmínky jiné, dražší. Kéž by jste ji ještě opakovali 🙏🏻 Já se třemi dětmi nemohu dát za návštěvu ve všední den o prázdninách 2 tisíce. Plus další tisíc korun na občerstvení … děkuji za zvážení. Tento dotaz nesměřuji pracovníkům Slevomatu, ale obchodnímu oddělení Farmaparku. Děkuji ! V porovnání se ZOO Praha, kde dáte za vstupné 800 Kč a je tak mraky zvířat, spoustu dětských hřišť a vyžití – musíte uznat, že pro rodiče více dětí – to je fakt “přeháňka!” u vás. Chodíme k vám o prázdninách moc rádi, opakovaně, nerada bych děti letos zklamala a vynechala, ALE ta cena? Děkuji za odpověď !

Slevomat.cz

Dobrý den, Dášo,

děkuji Vám za dotaz, ačkoliv mě situace velmi mrzí.

V této nabídce jsou pouze víkendové akce s nabitým celodenním programem. Právě z tohoto důvodu je cena vyšší. Klasické vstupy do Farmaparku v tuto chvíli bohužel nenabízíme.

Pokud si však přejete směřovat Váš dotaz přímo na poskytovatele služby, doporučuji Vám obrátit se na ně přímo na tel. čísle +420 777 920 0­00 nebo e-mailové adrese marketing@hscz.info.

Také Vám doporučím se podívat na další nabídky, které na Slevomatu nabízíme. Věřím, že Vám nějaká padne do oka.

Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne, Eva

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru