Asijské hýčkání 80 nebo 90 minut: thajská masáž, lázeň a léčba kyslíkem

2 865 Kč −75 % od 699 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Royal Jasmine Spa

4,5 771×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,4
87.556%
Prostředí 4,4
87.736%
Průběh rezervace 4,5
90.52%
Personál 4,5
89.016%

Filtry
Recenze zákazníků

Spokojenost

Hodnoceno: 31. května 2024
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Prostredi a maserky

Když jsem se chtěla 2× již objednat, tak mají na měsíc dopředu obsazeno! A musím volat znova, jestli se něco neuvolnilo! To se mi nelíbí a vouchery prodávají dal s omezením!

Hodnoceno: 18. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Rezervace proběhla bez problémů, ale již při objednání termínu bylo nezbytné zadat druh masáže, čemuž rozumím, nicméně 2 měsíce předem objednávat i vůni oleje?
Lokalita velmi dobrá

Jedná se o mou první negativní recenzi vůbec, proto není pro mne jednoduché vše vypsat.
Po příchodu do salonu recepční delší dobu hledala mou rezervaci, což se může stát a toto nehodnotím, avšak možná to souviselo s dalším průběhem. Masáž jsem obdržela jako dárek, jednalo se o 90 min zahrnující welcome drink, 20 min aroma lázeň nohou, 60 min masáží dle výběru a 10 min oxygenoterapie. Při rerervaci jsem objednala exotickou vůni oleje, že prý je velmi příjemná…
Welcome drink žádný, aroma lázeň ok. Co se týče samotné masáže, jestli se ta činnost dá nazvat masáží, jednalo se o nejhorší zážitek. Vzhledem k tomu, že jsem měla vyplnit dotazník a vyznačit místa, která mne trápí, čekala jsem, jako vždy předtím v jiných salonech, že se mi následnou masáží uvolní svaly na šíji, zádech atd. Masérka na začátku „prokřupla“ páteř a pak pouze jezdila rukama nahoru, dolů po zádech a končetinách bez běžné masážní činnosti. Velmi necitlivě mi otočila s hlavou. Protažení, které jsem vždy zažila, se nekonalo. Objednanou exotickou vůni oleje jsem necítila (rýmu nemám). Masérka několikrát odešla z místnosti, což bylo velmi rušivé, nejvíc však, když „přitáhla“ přístroj s kyslíkem. Než ho dostala na místo, několikrát s ním zavadila o masážní lehátko – to příjemné opravdu nebylo. Rozsvěcela, zhasínala, poprvé v životě jsem chtěla, aby masáž konečně skončila. Chodívala jsem na různé masáže, jak thajské, tak české sportovní pravidelně, takže nějaké očekávání zkrátka mám, a to především uvolnění svalů, což se zde opravdu nekonalo. Vždy nechávám „tip“ pro masérku, nyní nebylo za co.
Po skončení masáže byl na stolku u recepce připraven čaj, nikdo mi nesdělil, že je pro mne, nikdo se nezeptal na zpětnou vazbu. Proklientský přístup velmi nízký. Vzhledem k tomu, že tam seděly další klientky a já jim nechtěla kazit náladu mou případnou stížností, píši zpětnou vazbu sem.
Zatím jsem si vždy masáže užila, pomohly mi, zrelaxovala jsem, a tak by to, dle mého názoru, mělo být. Vnímám to tak, že bylo prodáno více voucherů nad rámec jejich kapacity, neboť objednací doba byla skoro 2 měsíce a museli pro ostatní zákazníky prodlužovat i termín pro uplatnění voucherů. Možná jsem jim z rezervace vypadla, a tak jsem „vyfasovala“ nekvalitní masérku, to nemohu posoudit. Nicméně Salon Jasmine opravdu nemohu doporučit.

Hodnoceno: 10. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Vždy milý personal

Hodnoceno: 20. července 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Snad jen dobrá dopravní dostupnost salónu v centru Prahy.

V tomhle případě bohužel neklaplo víc věcí. Nejdřív chyba při objednávání termínu – objednala jsem se on-line a poté mi volali ze salónu, že ten termín není volný a ať si vyberu jiný. OK, stane se. Po telefonu jsme se domluvily, že jelikož mám v ceně voucheru 20 min aroma lázeň nohou, mám do salónu přijít o 20 minut dřív, aby se to stihlo. OK.

Ve smluvený den a čas jsem dorazila do salónu a na recepci jsem ještě zdůraznila, že mám kromě masáže tu aroma lázeň. Borec to odkýval a poslal mě do čekací místnosti. Bylo krátce po půl druhé. Samotná masáž měla začít ve dvě, předtím od 13:40 tedy měla být aroma lázeň. Nic se však nedělo, a to i když na řadu začaly chodit ženy, co přišly po mně. Ve 14:05 (!!!) si mě přišla vyzvednout masérka a vedla mě do masérny někam mimo salón přes chodbu, což začátek masáže ještě posunulo. Poloha masérny byla patrně také důvodem, proč masérka během masáže několikrát kamsi odbíhala, než se po (delším než obvykle) čase vrátila. Čas masáže tak byl zkrácen nejméně o 10 minut.

Toto vše jsem po masáži sdělila na recepci. Recepční na to opáčila, že kolega na tu aroma lázeň asi zapomněl, a že jestli mám čas, tak ji uděláme teď po masáži. No, nebyl to tedy žádný zázrak. A hlavně kdybych po masáži musela být někde na čas a počítala s tím, že nemám žádných dalších 30 minut k dobru, měla bych ohledně lázně smolíka pacholíka (což by ve finále ale stejně asi bylo jedno).

Sečteno podtrženo – do tohoto salónu nikdy více. Mrzí mě to, ale je to prostě tak.

Hodnoceno: 28. května 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Dobře odvedená masáž, chodím dost často.

Hodnoceno: 19. března 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Ocenila jsem vstřícný přístup k tomu, že jsem na masáž přišla s ortézou. Masáž mému handicapu přizpůsobili.

Kvalita prostředí se od mé poslední návštěvy zhoršila. Na WC se skladují masážní vaničky, linoleum na podlaze má díry a celkově při podromném pohledu je poznat, že na estetiku prostředí zapomínají. Jedná se o detaily.

Také, když jsem měla podstoupit terapii v masážní vaničce, musela jsem pořešit tak, že jsem si sedla na stůl, abych obě nohy mohla mít ve vaničce. S ortézou nohu neohnete a sezení v křesle je vlastně vyloučené.

Hodnoceno: 16. března 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Hezká relaxace.

Hodnoceno: 6. března 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Prostředí a obsluha recepce je milá

Masérka Manu byla nejhorší za poslední roky!!!

Hodnoceno: 28. února 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Přesto…vždy jsem vděčná za masáž od profesionála

Představa dle nabídky, se velmi lišila od skutečnosti. Welcome drink je normální čaj a jakýkoliv další drink stejný čaj. Thajská masáž bez protahovacích manévrů? Asi si spletli co jsem si objednala. Víc už nemám chuť to řešit

Hodnoceno: 21. února 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 90–100 minut relaxace

Super lokalita v centru, ikdyz se chvílí špatně hledá vstup. Masérky jsou skvělé, moc šikovné a ptají se vás jestli tlak nebo teplota (lávových kamenů) je v pořádku. Vše je čisté, dostanete samozřejmě i vydesinfikované pantofle.

Prostor masáží je trochu menší a jste od ostatních zákazníků oddělení pouze tenkou dřevěnou zašupovací stěnou (to může být pro někoho problém), zároveň je na chodbě u masáží občas i trochu živěji a to ruší, když si chcete opravdu odpočinout. Pracovník na recepci by mohl být více komunikativní, obzvlášť když jste tu poprvé a moc nevíte kam si sednout a co dělat.

Hodnoceno: 19. února 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Bohužel mírně zvetšelé prostředí

Hodnoceno: 18. února 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Masáž od Thajky byla pěkná a příjemná… prostředí hezké

Český personál pracující na recepci je bez zájmu…

Hodnoceno: 16. února 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Super masáž!!!!!! Vynikající.

Hodnoceno: 30. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 90–100 minut relaxace

Sportovní masáž byla kvalitní. Byla jsem spokojená.

Hodnoceno: 17. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 90–100 minut relaxace

Masérky jsou zde šikovné a ohleduplné-super.

Vše v pořádku jsem spokojená .

Hodnoceno: 16. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 90–100 minut relaxace

Všechno, :-):-):-)

Hodnoceno: 16. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 80–90 minut relaxace

Prostředí, dotazník pro provedení masáže – jaké části vyjmout, případně na které se zaměřit a jak intenzivní tlak při masáži. Čaj na uvítanou i po masáži a výhodné balíčky v nabídce.

Hodnoceno: 10. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 90–100 minut relaxace
Hodnoceno: 8. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 90–100 minut relaxace

Skvělá lokalita, hned u metra

Přišla jsem dříve v doporučenou dobu, dalších 20 min jsem ale čekala navíc. Masáž průměrná, byla jsem v první kóji- to je pouze lehátko ze 4 stran zatažené závěsem. Prostor minimální, nemám klaustrofobii, i tak mi to ale bylo velmi nepříjemné.
Bylo dost slyšet přecházení z chodby za závěsem. Asi v polovině mojí masáže přišel vedle pán a po zbytek času jsem už jen poslouchala jeho funění a vysvětlování kde ho tak bolí záda. O relaxu a uvolnění se nedá mluvit. Na perličkovou koupel nohou se úplně zapomnělo. Uvítací drink byl moc dobrý čaj, po skončení taky čaj, ten už dobrý nebyl..

Hodnoceno: 8. ledna 2023
Hodnocená nabídka: Hýčkání v centru Prahy: 90–100 minut relaxace
Nahoru