Nabídku Prohlídka Valtického podzemí: welcome drink, suvenýr mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Valtické podzemí: prohlídka bez průvodce, welcome drink, sklenička jako suvenýr i lahev vína

od 199 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Valtické podzemí

4,5 131×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,4
88.422%
Personál 4,5
90%
Prostředí 4,6
91.876%
Průběh rezervace 4,6
92.422%

Filtry
Recenze zákazníků

Vino

Personál byl překvapený že máme woucher

Hodnoceno: 22. června 2024
Hodnocená nabídka: Prohlídka Valtického podzemí: welcome drink, suvenýr

Příjemný hudební večer v podzemí.

Hodnoceno: 11. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba
Hodnoceno: 1. června 2024
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Staré cihly, víno, možnost si kdykoliv sednout, jen pár lidí, takže to mělo svoje kouzlo.

WC

Hodnoceno: 3. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Hudba, víno 👍🏻

Trochu náročnější udělat rezervaci, chaos, obsluha nebyla moc proškolená, u stolu nás sedělo 6 ( což jako piknik ve dvou ) bylo trochu zklamání

Hodnoceno: 20. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Prohlídka se nám moc líbila, personál byl velice milý.

Hodnoceno: 15. dubna 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Prostředí vhodné na společenské akce

Hodnoceno: 8. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Líbilo se mi prostředí

nebylo nic, co by se mi nelíbilo

Hodnoceno: 2. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Prostředí sklípku bylo hezké. Podzemí zajímavé. Ochutnala jsem dobré víno.

Jako chybu hodnotím, že vám nikdo předem neřekne, že na pikniku nebudete sedět u stolu sami. Ale budete se mačkat se 4–6 dalšími, cizími lidmi, kteří jsou stejně rozladění, jak vy, ze nesedí sami.
V popisku psali, že nám půjčí piknikový koš, což se nestalo. Piknik tedy spočíval v jednom talířku s pár kolečky salámu, klobásky a kostiček sýrů + paštika.
Dále je napsané, že hudební večer začíná od 18hod. Ale nebyli jsme sami, když jsme nevěděli, jestli to začíná uz hudba nebo večer jako takový. Hudba nakonec začínala v 19hod.
Zhodnotila bych to za hodně peněz málo muziky.
Příště raději jen posedět do sklípku a zaplatit útratu, takhle mám pocit, že to vůbec neodpovídalo ceně.

Hodnoceno: 12. února 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

super zážitek

Hodnoceno: 27. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Skvelé vínko a hudba v zaujímavom prostredí rozsiahlych Valtických sklepov.

Hodnoceno: 26. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Vše podle popisu nabídky.

Hodnoceno: 24. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Supr. Tentokrát i s velikonočním jarmarkem.

Hodnoceno: 8. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Na to že jsme to měli domluvené tak koš nebyl nachystaný. Myslela jsem, že budou nachystány pochoutky přímo regiolnálních potravin paštika byla od Vahaly koupená v supermarketu.

Vína neodpovídala cenou ani kvalitou. Měli jsme možnost ohutnat více vín v jíných sklepech Ve Valticích a tady to bylo zklamání.

Hodnoceno: 7. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Priestor je naozaj veľmi pekný.

Lepšie zakúpiť prehliadku s ochutnávkou priamo na mieste, cez Slevomat bol navyše akurát welcome drink 2 dcl polosuchého silvánu, ktorý sa jednak nedal vôbec piť a potom prejsť na ochutnávku suchých vín nie je úplne ono.

Hodnoceno: 3. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

trošku chaos ve sklepení, myšleno tak že určita zákoutí nejsou vůbec označena a člověk neví, kde se nachází a kam jít dál..

Hodnoceno: 2. května 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba
Hodnoceno: 1. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Kvalitne vínko odporúčam

Na stole sme boli až 8 ľudia moc tesne

Hodnoceno: 23. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

bezplatné parkování v okolí je problematické

Hodnoceno: 23. dubna 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba

Prohlídku Valtického podzemí rozhodně doporučuji. S přítelem jsme využili sice „jen“ samotnou prohlídku bez dalších akcí a bohatě to stačilo. Prostředí sklepů je velmi příjemné a útulné. Prohlídku absolvujete samy bez průvodce, což se mi líbilo – mohli jsme se toulat a objevovat, nebo si naopak sednout vklidu do ticha. Na závěr jsme využili degustaci zakoupenou za Valtické Tolary obdržené po příchodu.
Co se personálu týče i ten si nemohu vynachválit. Všichni byli naprosto příjemní a vstřícní. Když jsme si nevěděli rady s výběrem vína, ochotně poradili.
Voucher rozhodně doporučím všem, kteří mají rádi víno a chtěli by ho ochutnat „přímo“ ze sklepů. Když bude možnost, tak rozhodně pojedu znova.

Hodnoceno: 22. dubna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Valtické podzemí: víno, prohlídka, piknik i živá hudba
Nahoru