Letecký zájezd na řecký ostrov Lesbos: hotel Clara*** s all inclusive, 100 m od pláže a s bazénem

od 11 490 Kč
Vybrat variantu
Čedok a.s. (kontakt) Lesbos - Řecko (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavlína Janespalová

Dobrý den, jak je možné zakoupit tento pobyt pro 1× dospělá osoba a 2× děti 14 let? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno, ano je to možné. Prosím napište nám na email: zajezdy@slevomat.cz, zašleme Vám cenovou nabídku. Děkujeme.

Ivana

Dobrý den, jak mohu zakoupit tento zajezd pro 2 dospělé osoby + 1 přistýlka (17 let)?

Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, napište nám prosím na email zajezdy@slevomat.cz. Napište nám prosím termín, ověříme dostupnost a vytvoříme pro Vás zájezd. :-) Děkujeme.

Ivana

Dobrý den,
tento zájezd nabízí Čedok na svých stránkách za stejnou cenu. Jaká je tedy sleva?

Slevomat.cz

Dobrý den, děkujeme. Slevomat je na trhu již 14 let, kdy se vyvinul z čistě slevových stránek na zážitkový portál, kde najdete různorodé nabídky. Naleznete u nás přehledně, jak nabídky bez slevy, tak nabídky se slevou. Portfolio se snažíme neustále rozšiřovat a být místem, kde si každý najde to své. Výhodou nákupu u nás je například využití kreditů, slevového kódu (pokud je aktivní), benefitních bodů a i příspěvku od zaměstnavatele formou FKSP poukazu.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru