Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Úniková hra Fallout – Tajemná laboratoř: získejte lék k přežití

Coderoom Praha - Smíchov  (mapa) 312 prodejů
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Honza

Možná byste měli přepracovat story. Dle lore Fallout universe k válce nedošlo v šedesátých letech, ale v roce 2077. Rovněž Vault 87 ve hře skutečně existuje a dokonce jej lze navštívit ve hře Fallout 3 (notabene, je nutné jej navštívit k dokončení hlavní dějové linie). Jeho účel je poněkud odlišný od toho co zde popisujete, smysl vaultu byl výzkum účinku FEV na lidi.
Doporučuji si na fallout wiki najít alespoň odlišné, doposud v příběhu nepoužité číslo. Pecka by však bylo to skloubit s příběhem her a protkat to referencema, které by fanoušky série jistě potěšily :)
(únikovku jsem nehrál, mimo jiné protože mě právě už jen popis odradil, evidentně nejenže o hře nic moc nevíte, ale ani jste se neobtěžovali si zjistit aspoň naprosté minimum).

Coderoom


Pokud by jste hru hral, tak vite ze v uvodu prave rikame ze v 50 letech to zaclo prvni bombou, ale k totalnimu zniceni doslo az valkou v roce 2077. Plus dalsi story, ktere k tomu patri. To ze jsme zvolili 87, ktere jiz pouzite je a jeho popis je „Research facility“ a trosku jsme to priohli – to je nejaky nas interni historicky duvod. Nicmene diky za upozorneni, ze popisek na webu jsme nechali z pera copywritera a neodpovida tomu co rikaji roomasteri pri hre, nebo snad videa ve hre.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru