Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kombinovaná manikúra i přístrojová medicinální pedikúra vč. gel laku či doplnění gelových nehtů

Hodnocení podniku Lupach Olena - manikúra, pedikúra

4,5 122×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,5
89.268%
Prostředí 4,4
87.62%
Průběh rezervace 4,5
89.412%
Personál 4,6
91.22%

Filtry
Recenze zákazníků

Profesionální ošetření nehtů

Hodnoceno: 3. července 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra či medicinální pedikúra i s lakováním

Vše v pořádku. Paní manikérka byla moc milá a profesionální.

Hodnoceno: 18. května 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra či medicinální pedikúra i s lakováním

Moc milá paní, kvalitní služba.

Jediné minus je místnost, kde není možné otevřít okno

Hodnoceno: 27. září 2023
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra, pedikúra Gehwol vč. laku i gelové nehty

velmi profesionální paní pedikérka, milá a pečlivá

Hodnoceno: 26. září 2023
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra, pedikúra Gehwol vč. laku i gelové nehty

velmi milá a profesionální pedikérka

Hodnoceno: 13. června 2023
Hodnocená nabídka: Manikúra, pedikúra i lakování gel lakem v centru Prahy

vše bylo v pořádku. Navíc jsem si vybrala lak, který mění barvu ve studené vodě – takže super.

Hodnoceno: 8. června 2023
Hodnocená nabídka: Manikúra, pedikúra i lakování gel lakem v centru Prahy

Paní pedikérka byla milá, ale zřejmě neměla svůj den… Zdála se mi unavená, až zmatená, a tomu odpovídala kvalita práce. Ošetření bylo bolestivé, nepříjemné, nehty jsem si musela doma upravit a celý efekt, proč vyhledávám práci pedikérky, byl vlastně pryč.

Hodnoceno: 14. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Manikúra, pedikúra i lakování gel lakem v centru Prahy

Profesionální přístup, kvalitní služba

Hodnoceno: 30. března 2023
Hodnocená nabídka: Manikúra, pedikúra i lakování gel lakem v centru Prahy

Manželka tam byla, že se nemohla dozvonit pak z baráku jí někdo otevřel paní asi z UK vůbec nevěděla, že má objednávku na určitou hodinu vzala teda manželku, několikrát jí stříhla (třikrát) dosti bolestivě , ale prý bila hodná, ale příště tam už nejde.....

Hodnoceno: 4. března 2023
Hodnocená nabídka: Manikúra, pedikúra i lakování gel lakem v centru Prahy

Vše úžasné

Hodnoceno: 28. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Manikúra, pedikúra i lakování gel lakem v centru Prahy

Paní Leni je příjemná a milá žena, s kombinovanou pedikúrou spokojenost:-)

Hodnoceno: 28. října 2022
Hodnocená nabídka: Manikúra, pedikúra i lakování gel lakem v centru Prahy

Paní mi zrušila domluvený termín s tím, že je nemocná a že se mi ozve. Musela jsem ji pak opakovaně urgovat, abych dostala náhradní termín. Během ošetření mi začala téct krev ze 4 prstů a okolí některých nehtů mě i dva dny po ošetření pořád bolí. Výsledná úprava nehtů vypadá sice hezky, ale nemyslím si, že průběh ošetření byl adekvátní.

Hodnoceno: 3. června 2022
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku

Prostředí

Hodnoceno: 19. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku

Pečlivá a profesionální paní pedikérka.

Hodnoceno: 4. února 2022
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku

Pedikérka velmi pečlivá, určitě doporučuji.

Hodnoceno: 18. května 2021
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku
Karolína
listopad 2020
 1,0/5

osoba, která práci vykonávala byla nepříjemná, neprofesionální. Nehezke prostředí. Opravdu nedoporučuji.

Hodnoceno: 18. listopadu 2020
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku

Milá paní, rychlá domluva, dobrá lokalita.

Ocenila bych citlivější ošetření nehtů a okolní kůže. Bolest cítím ještě několik dní po pedikúře. Masáž obou nohou, která byla v ceně, trvala dohromady 2 min.

Hodnoceno: 31. srpna 2020
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku

salon ve dvoře, špatně označený

Hodnoceno: 23. července 2020
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku

Vše bylo naprosto v pořádku, sídlo je v centru, takže vynikající. Prostředí je útulné, vkusně vybavené. Paní moc milá a hlavně používá značku Gehwol, která je výborná.

Nebylo nic co bych vytkla

Hodnoceno: 23. července 2020
Hodnocená nabídka: Manikúra či pedikúra s možností gel laku
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru