Letecký zájezd na Zakynthos: Studia Sorrento bez stravy, 300 m od pláže, bazén

od 11 990 Kč
Vybrat variantu
CK BRENNA, s.r.o. (kontakt) Zakynthos - Řecko (mapa) 28 zbývá

Přehled nabídky

300 m od písečné pláže, 700 m od rušného centra
Bazén s lehátky a slunečníky zdarma a snack bar
Studia s kuchyňkou a balkonem nebo terasou
1 osoba • 8 dní (7 nocí)
300 m od písečné pláže, 700 m od rušného centra
Bazén s lehátky a slunečníky zdarma a snack bar
Studia s kuchyňkou a balkonem nebo terasou

Tahle dovolená bude stát ZAkynThOs!

Užijte si léto se vším všudy a vyrazte za sluníčkem, mořem a plážemi na řecký Zakynthos. Zelený ostrov, kde žijí vzácné mořské želvy Caretta Caretta, kde jsou úžasné pláže, modré jeskyně a olivové háje, ale také známý vrak lodi na pláži Navagio, vás okouzlí! Bydlet budete v letovisku Laganas na jižním pobřeží, ve Studiích Sorrento asi 300 metrů od písečné pláže.

Zájezd s CK Brenna je letecký, odlétá se z Prahy i Brna. Letovisko Laganas je asi 3 km od letiště a 7 km od hlavního města Zakynthos.

Studia s kuchyňkou a balkonem nebo terasou

Připraví vám dvoulůžkové studio, ke kterému patří vybavená kuchyňka (lednice, vařič, základní nádobí), vlastní koupelna a také balkon nebo terasa. K Wi‑Fi se tu připojíte zdarma a za příplatek je možné dokoupit klimatizaci.

Pobyt je bez stravy, ale v areálu studií je snack bar, kde se můžete lehce občerstvit. Další jídla si připravíte ve své kuchyňce, obchody jsou v blízkosti ubytování (cca 50 metrů). Anebo vyrazte do některé z taveren, řecká kuchyně rozhodně stojí za ochutnání, pravděpodobně nezůstanete u jedné návštěvy.

Relaxace na pláži i u bazénu

Na písečné pláži s pozvolným vstupem do vody jste za pár minut (když se budete hodně těšit a poběžíte, tak snad i vteřin). Je to nějakých 300 metrů. K dispozici jsou tu lehátka a slunečníky a vyzkoušet můžete i vodní sporty, pokud lenošení a slunění rádi proložíte i nějakou akcí (vše za poplatek).

Zůstat ale můžete klidně i u hotelu, tady je sluneční terasa s venkovním bazénem, u kterého se lenoší stejně báječně. Lehátka a slunečníky jsou tu zdarma a v již zmiňovaném snack baru si k tomu válení můžete objednat i drink. Pak to bude úplně bez chybičky!

Do centra letoviska a na další výlety

Pěšky dojdete do rušného centra letoviska (700 m), kde jsou obchody, tradiční řecké taverny, diskotéky, bary a restaurace. Laganas je největší a nejrušnější turistické letovisko ostrova a je tu také nejdelší a nejvyhledávanější pláž (má cca 10 km). Na hlavní třídě to žije i v noci a za zábavou sem jezdí jak turisté, tak místní obyvatelé.

Jen 150 metrů od vašeho ubytování je autobusová zastávka, tak klidně můžete vyrážet na výlety. Oblíbeným cílem je pláž Navagio s vrakem lodi, která je sice na druhém konci ostrova, ale protože je maličký, v pohodě tam dojedete – je to cca 35 km. Fakultativní výlety vám na místě nabídne také delegát CK. 

Nahoru