Intenzivní dvouměsíční hromadný kurz sebeobrany pro začátečníky

3 700 Kč −48 % od 1 899 Kč
Vybrat variantu
4,0 / 5 Krav Maga Brno - One (kontakt) Brno  (mapa)

Přehled nabídky

Varianty (2)

Sebeobrana není pouze o bojových uměních, ale i o sebedůvěře a sebevědomí, které vám pomohou být silní ve všech situacích.

A nejen to se naučíte na intenzivním dvouměsíčním hromadném kurzu sebeobrany v Krav Maga Brno One. Sebeobrana může být pro některé lidi obtížná, protože se bojí bolesti, útoku, neúspěchu, toho, že se stanou agresivními nebo se nedokážou bránit… Ale je důležité si uvědomit, že sebeobrana není o tom, že se bojíte útoku, ale o tom, že se naučíte, jak se chránit, kdyby k útoku došlo.

Dobré vědět: Hromadné lekce sebeobrany jsou vhodné pro lidi všech věkových kategorií a fitness úrovní. Budete trénovat společně a podporovat se navzájem. Učení sebeobrany může být výzva, ale nejdůležitější je zlepšovat se a rozvíjet své dovednosti postupně.

Na kurzu pro začátečníky vás instruktoři naučí techniky, které jsou účinné a zároveň minimálně bolestivé. Sebeobrana není o tom, abyste se stali agresivními, ale o tom, abyste se naučili, jak se chránit a jak se vyrovnat s napadením.

Zlepšíte si nejen fyzické dovednosti, ale také mentální a komunikační schopnosti, které vám pomohou vyhnout se nebezpečným situacím a najít efektivní řešení, pokud se ocitnete v ohrožení. Díky kurzu si také zvýšíte sebevědomí a sebedůvěru, což může pomoci snížit pravděpodobnost útoku.

Nahoru