Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 hodiny relaxace: vstup do wellness a masáž pro jednoho i pár

The M Spa Praha - Nové Město  (mapa) 2 prodeje

Hodnocení podniku The M Spa

4,7 86×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
92.106%
Prostředí 4,7
93.766%
Průběh rezervace 4,4
88.572%
Personál 4,6
92.208%

Filtry
Recenze zákazníků

Opravdu luxusní zážitek. Skvělá parní sauna a Finska sauna. Vše čisté. Velmi tichá, příjemná relaxační zóna s neomezeným přístupem k pití a malému občerstvení . Určitě zase přijdu. :)

Hodnoceno: 29. května 2024
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

Rodiče mají prostředí M Spa velice rádi, chodí již několik let ku příležitosti narozenin či podobných životních jubileí.

Recepce wellnessu zapomněla rezervovat masérku, tudíž naši přišli na masáž, která se nekonala. Kompenzováni byli 1hod jacuzzi a proseccem, čímž si myslím, že hotel značně ušetřil. Mrzelo mě, protože jsem jim voucher kupovala jako dárek. Příště utratím své peníze jinde.

Hodnoceno: 28. května 2024
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

vše

Hodnoceno: 14. května 2024
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

Výborný přístup, krásné a vybavené prostředí, profesionální vystupování, zkrátka naprostý relax.
Jen mi u saun trochu chyběl ochlazování bazének.

Hodnoceno: 18. prosince 2023
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

Vynikající přístup personálu, atmosféra.

Hodnoceno: 21. října 2023
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

Prostředí pěkné až luxusní, personál milý, ochotný, masáž vynikající.

Nezapnutá finská sauna. Kneippův chodník bez vody.

Hodnoceno: 17. dubna 2023
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

Lokalita v centru, vstřícný přístup masérky, kvalita masáže. Moc hezká a dobře vyhřátá sauna. Možnost odpočívání na terase s výhledem na střechy staré Prahy.

Bohužel jsme přišli o hodinu později, přišli jsme tím o jednu hodinu masáže, což je samozřejmě naše vina. Ale nemělo by to totálně rozhodit recepční na wellnessu, která chtěla stále něco zjišťovat a dohadovat se. Naštěstí jsme se přes ni nakonec dostali k ochotné masérce, která nám vyšla vstříc a rozdělila zbývající hodinu mezi nás dva, takže jsme si to nakonec užili.
Odpočívárna po sauně je koncipována špatně, spíše na relax po masáži. Naštěstí je možné sedět v chladu na terase. Chybí zde ale úplně klasická lehátka.

Hodnoceno: 10. dubna 2023
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

v pořádku, milý personál a všude čisto a k dispozici jsou ručníky, pantofle, čaj a ovoce.

Na voucheru je uvedeno, že platíte za 180 minut, ale po zaplacení dostanete pouze 120 minut.
My jsme měli čas od 16.10 do 18.10, takže jste buď na masádě nebo v parní lázni, ale žádný společný čas nemáte, vždy budete sami.
Nedoporučuji lidem, kteří očekávají, že budou trávit čas společně.
Jinak vše v pořádku, milý personál a všude čisto a k dispozici jsou ručníky, pantofle, čaj a ovoce.

Hodnoceno: 27. února 2023
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

Procedury vynikající

Zlepšit komunikaci recepčních

Hodnoceno: 25. února 2023
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár

POZOR na zavádějící informaci na vozcheru ohledně času! Voucher chybně uvádí, že kromě 60 minut strávených každou osobou z páru na masáži je poté ještě celkem 120 minut společného času ve wellness prostorech. Není. Voucher je na 180 minut celkem, čili 3 hodiny. Znamená to, že po masáži zbyde na společný čas ve wellness 1 hodina. Další hodinu jste ve wellness bez partnera, který je mezitím na masáži. My jsme byli upozorněni, že již přetahujeme, přitom jsme mysleli, že máme ještě hodinu čas.

Hodnoceno: 12. února 2023
Hodnocená nabídka: 3 hodiny relaxace: wellness a masáž pro jednoho i pár
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru