Pobyt v hotelu ve stylu art deco se stravou i vstupy či piknikem

od 3 599 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Havel (kontakt) Orlické hory (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Turek

Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, když si zakoupím pobyt s polopenzí a piknikem pro 2 dospělé a dvě děti 16 let, tak zda romantický piknik v zámeckém parku a vstupy do Kolowratského zámku, Městských lázní a Muzea hraček budou pro 4 osoby? Nebo je nutné si zakoupit 2× pokoj pro 1 dospělého a 1 dítě 16 let abychom měli vstupy pro všechny osoby?

Děkuji P. Turek

Hotel Havel


Dobrý den pane Turku,



stačí si zakoupit 1 voucher avšak musíte při objednávce zadat počet a věk dětí, cena se Vám automaticky vypočítá na částku pro 4 osoby. Piknik a veškeré služby, které jsou součástí balíčku, máte zaplaceny pro 4 osoby. V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat na tel.čísle 773 759 150.



Hezký den, Michlová – recepční hotelu Havel

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru