Liftingová masáž obličeje i fotobiomodulace pro pevnější pokožku a proti vráskám

450 Kč −13 % od 389 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku Masáže Nataliia Symonova

4,8 313×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,8
95.315%
Prostředí 4,7
94.782%
Průběh rezervace 4,8
95.662%
Personál 4,8
96.506%

Filtry
Recenze zákazníků

K paní Natalii chodíme s mužem pravidelně, je to jedna z nejlepších masérek, co jsme zažili a to jsme toho už zažili :-) Dokáže vždycky pomoct a ulevit, na ženu má páru, což oceňujeme. Paní je příjemná a profík, před masáží už čeká sklenička vody, prostředí krásné a voňavé. Děkujeme!

Hodnoceno: 2. července 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Masaz byla super, pani maserka uzasna💜💜

Nemam co vytknout🌞

Hodnoceno: 27. června 2024
Hodnocená nabídka: Maderoterapie proti celulitidě a terapie světlem

Paní masérku navštěvuji opakovaně, vynikající masáž!

Hodnoceno: 8. června 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

skvělá masáž

Hodnoceno: 24. května 2024
Hodnocená nabídka: Hloubková intenzivní masáž dle výběru v délce 90 min

Paní masérka velmi šikovná, příjemná, ochotná naslouchat a přidat něco ze svých životních zkušeností a že jich jako cizinka má…

Hodnoceno: 7. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Hloubková intenzivní masáž dle výběru v délce 90 min

Paní masérka je opravdu profesionálka a velmi se orientuje. Moc doporučuji salon navštívit, určitě se sem ještě vrátím.

Hodnoceno: 29. dubna 2024 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Liftingová masáž obličeje i terapie světlem: 30-60 min

Mila pani, určitě přijdu na masáž zase.

Hodnoceno: 28. dubna 2024
Hodnocená nabídka: 90minutová lymfatická masáž celého těla i fotobiomodulace

Vynikající , velmi pečlivá masérka, chodím opakovaně.

Hodnoceno: 27. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Skvělá uvolňující efektivní masáž.

Hodnoceno: 22. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Vysoká kvalita masáže, příjemná masérka, individuální přístup.

Hodnoceno: 16. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Hloubková intenzivní masáž dle výběru v délce 90 min

Skvělá a moc milá paní masérka, která ví co dělá :)

Hodnoceno: 9. dubna 2024 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Hloubková intenzivní masáž dle výběru v délce 90 min

Milá paní masérka, zajímavá masáž, pěkné prostředí 🥰😇

Hodnoceno: 2. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Maderoterapie proti celulitidě a terapie světlem

Výborné. Skvělá domluva s paní masérkou.

Hodnoceno: 30. března 2024 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Liftingová masáž obličeje i terapie světlem: 30-60 min

Jsem velice spokojená, koupila jsem si další

Hodnoceno: 25. března 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Profesionálně provedená masáž, přesně rozpoznaný problém, jednoduché objednání. Za mě nejlepší za poslední roky, určitě zopakuji.

Hodnoceno: 17. března 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Důkladná masáž, určitě se vrátím.

Věci odloženy tak, že jsem na ně neviděla.

Hodnoceno: 14. března 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Paní je profesionál, se zájmem o momentální problém. Snaží se poradit, no zkrátka 1 s *****

Hodnoceno: 7. března 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

slušná masáž, masérka se nebojí přitlačit, kde je třeba

při masáži se dost povídalo, což se hůře relaxuje

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Dobrý den,
děkuji za vaše hodnocení. Je mi líto, ale je to případ, kdy i med může být jedovatý. Žádný stres, slušnou masáž provádí každý masér.

Symonova

Hodnoceno: 24. února 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Doporučuji. Úžasná masáž, uvolní stuhlé svaly, a příjemná paní masérka.

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Dobrý den,
děkuji za velice milou recenzi a těším se na Vaši další návštěvu.

Zůstávám s úctou, Nataliia

Hodnoceno: 23. února 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut

Výborná masáž

 Vyjádření podniku
Před 5 měsíci

Zdravím,
děkuji za váš názor. To mě velmi potěšilo!

Hezký den, Nataliia

Hodnoceno: 19. února 2024
Hodnocená nabídka: Záda vám poděkují: ruská masáž v délce 45-60 minut
Nahoru