Zdolejte Mount Everest ve virtuální realitě: 50 minut pro 2 osoby

1 149 Kč
Koupit

Hodnocení podniku Virtual Lab, s.r.o. (Praha)

4,6 62×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,4
87.392%
Personál 4,7
93.044%
Prostředí 4,5
90%
Průběh rezervace 4,9
98%

Filtry
Recenze zákazníků

Ochotná slečna která v průběhu akce poradila. Neznalost angličtiny omezovala v porozumění podkladového vyprávění o Everestu, ale nebránilo to v zvládnutí „výstupu“.
Věrohodný pocit hloubek kolem.

Jedna lezecká pasáž byla trochu zdlouhavější.
Po zdolání vrcholu je čas pro volné zkoumání hor, ale člověk nevěděl jak dlouho. Nebylo to řečeno (mohli jsme se zeptat).

Hodnoceno: 10. června 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 os.

Velmi milý a ochotný personál, který poradil a púomohl. Byl jsem se synem 6 let a byli jsme rádi za pomoc.

Vše OK.

Hodnoceno: 6. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

1. Dezinfekce brýlí až po upozornění personálu.
2. Audio v angličtině, kdo nerozumí, má smůlu. Není nikde uvedeno.

Hodnoceno: 5. června 2024
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Skvělý zážitek, určitě doporučuji.

Hodnoceno: 3. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 os.

Samotná hra je pěkný zážitek, ale vlastně je to spíš tak na 20 minut, plus příprava kolem a prohlížení fotek na konci.

Obsluha tak nějak ok, byla tam ještě jedna slečna, nepochopila jsem její úlohu, kluk docela v pohodě, ale asi jsem se necítila komfortně při instrukcích. Zážitek bych doporučila v případě poloviční ceny.

Hodnoceno: 29. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Popisky hor v okolí Everestu a možnost se dívat po vrcholcích.

Hráči se vzájemně nevidí, tj. každý hraje sám za sebe. Veškeré popisky jsou v angličtině – což předem není nikde napsáno. Jedná se o velmi pasivní „aktivitu“, kde se pouze hýbe rukama a místo chůze se dá jenom teleportovat.

Hodnoceno: 17. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Moc pekny zazitek, ochotna slecna/pani vse vysvetlila, celou dobu pomahala, kdyz clovek nevedel, jak dal, co zmacknout. Termin je dobre rezervovat s predstihem, ale vyšli nam vstric a sli jsme lehce po terminu. Za me super :)

Nic, vse v pohode

Hodnoceno: 17. května 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Ochotný personál.

Nikde nebyla žádná zmínka, že „hra“ je v angličtině, což nás velmi překvapilo.

Hodnoceno: 1. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Super zážitek a zajímavá zkušenost. Ochotný personál. S tatínkem jsme milovníci hor a alespoň takto jsme se mohli podívat tam, kam se nikdy nepodíváme :)
Jak tu bylo zmiňováno-ano, hra je v angličtině, ale je to spíš jen takový doplněk, který dotváří atmosféru. Znalost aj není zapotřebí-personál vám během hry říká co a jak.

Hodnoceno: 8. prosince 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Líbilo se mi cca prvních 15 minut, kdy se lezlo se skupinou a musela jsem poslouchat to, co máme dělat.

Špatná domluva ohledně zamluvení termínů, pomalá zpětná vazba, malý výběr časů a dní. Málo vysvětlováno v průběhu akce, kdy jsem ani já ani dcera nevěděly, co máme dělat a tápaly jsme po „horách“. Pán, který měl obsluhu na starost se zdál být zaneprázdněn něčím jiným, tak jsem měla celou dobu pocit, že spíše rušíme a obtěžujeme dotazy. Pozor pro ty, co nerozumí anglicky, celé je to v AJ, tak nebudete rozumět ani slovo. To se nás sice netýkalo, ale je dobré vědět. Myslím, že se jedná o předraženou věc, za cca 10 minut lezení ve skupině po horách a poslouchání o krásách hor a pak zbytek času bloumání někde ve sněhu :-D.

Hodnoceno: 18. listopadu 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Máme rádi horské výhledy, byl to pro nás pěkný zážitek. Na Mont Blanc se těžko podíváme, takže být nahoře, i když jen jako, vidět reálné výhledy a noční oblohu na střeše světa, bylo opravdu super!

Problém s termínem a jeho zarezervovanim

Hodnoceno: 13. srpna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Skvělé výhledy, líbilo se mi vše.

Hodnoceno: 12. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

super

Hodnoceno: 1. května 2023
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Lokalita dostupná, prostředí v pohodě , zázemí , WC, personál ochotný a trpělivý.

Nikde na voucheru jsem se při koupi nedočetla, že hra je celá v angličtině.

Hodnoceno: 14. února 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Super zážitek

Hodnoceno: 13. února 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Koupili jsme po druhé- tentokrát pro děti. Moc si to užily.

Hodnoceno: 29. ledna 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Personál byl milý.

Asi jsem to čekala víc dobrodružný a interaktivní. „Výšlap“ trval tak 20 minut, zbytek už bylo jen zkoumání mapy bez hraní.

Hodnoceno: 23. ledna 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Na zážitku jsem byla podruhé, tentokrát jako doprovod pro obdarovaného. Moc děkujeme, užili jsme si to a děkujeme i za přizpůsobení absolvování zážitku a pomoc. Kéž by byl takový fajn personál všude.

Hodnoceno: 4. prosince 2022
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Virtuální realitu jsem zkusila poprvé a ne naposled. Everest mě vždycky hrozně fascinoval a lákal a teď jsem měla možnost si to osahat na vlastní ruce a oči 😃. A že to občas bylo dost divoký. Hrozně milej personál a skvělý zážitek. Po výstupu na summit je ještě možnost se procházet po okolních vrcholech, takže se vám může stát, že stojíte na úpatí hory a koukáte dolů do civilizace a máte pocit, že padáte.. Mimochodem spadnout prý můžete a začínáte od znova. Radši jsme to ale nezkoušeli 😃
Ihned jsem zakoupila znovu jako dárek.

Hodnoceno: 11. října 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby

Moc milý personál, který celou dobu pomáhá, pokud je potřeba. Dokonce jsme se všichni i hodně zasmáli :-D. Zážitek je parádní a moc děkujeme :). Jen malinké upozornění pro další návštěvníky – místo není nijak označené „jmenovkou“, ani zvonkem :).

Hodnoceno: 21. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Zdolejte Mount Everest ve VR: 50 minut pro 2 osoby
Nahoru