Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

69 Kč za vstupenku na koncert Jiřího Schmitzera v sobotu 19. 3. 2011 ve Woko Klubu v Jablonci v hodnotě 150 Kč. Skvělá zábava se slevou 54%.

4,1 / 5 Klub Woko Jablonec nad Nisou  (mapa) 149 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kuba

Dobrý den, koupil jsem lístek pro kamarádku, ale nakonec zůstává v Praze. Pokud by měl někdo zájem tak bych mu ho přenechal se slevou, když už jsme na slevomatu. Nechci aby mi to propadlo celé.

Jenda

ho tam střelíš před vstupem bez problémů..:)

Jenda

Kubo, pokud máte ještě ten voucher, tak si ho vezmu. Měl jste asi štěstí, protože mě zatím žádný nikdy nepřišel, nereagují ani na jeden z cca pěti mailů co jsem jim psal ohledně čehokoliv. Jsem na Slevomat dosti naštván..
Můj mail je djsaridon@seznam.cz
 Díky

Slevomat

Hezký den, Jendo, odepisovali jsme Vám. Je možné, že Vám emailíky spadly do spamu. Můžu Vám je přeposlat i s časem. Nyní jsem Vám poslala další email, pokud Vám nedorazí, kontaktujte nás telefonicky. Děkujeme

Jenda

Tak se omlouvám za poplašnou zprávu.. Slevomat (zaměstnanci) zřejmě podle všeho dělá co může a problém bude v mailu..

Slevomat

Jendo, můžeme Vám změnit možnost platby. Napište nám emailík a platbu změníme :-)

Jenda

Ok ,jdu na to..

Jenda

Chci se zeptat, když si tento čtvrtek zaplatím voucher, přijde mi na mail (?) do pátku. Jelikož v sobotu nemám možnost si ho vytisknout. Nebo stačí, nějaký kód který si přepíši na papír?
A co když mi voucher nestihne přijít?

Slevomat

Jendo, pokud zaplatite kartou, mate voucher v emailu okamzite (do nekolika minut). Vytisknout si ho ale budete muset, poradatel koncertu je bere jako vstupenky…

Kuba

Jendo, pokud by jste měl zájem tak Vám pošlu svůj voucher, koupil jsem pro kamarádku, ale nakonec zůstává v Praze. Můžeme se domluvit na slevě, když už jsme na slevomatu.

Jenda

Aha, já už jsem dal přes účet a už mi přišel email s informacemi o platbě. Mohu tedy ještě změnit typ platby na „kartou“?
 Děkuji

T.

To se ani nikdo nezeptá, jestli si může odnést Jiřího Schmitzera domů? :D

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru