Balíček 3–10 vstupů do dámského fitness AURA Fit: vyzkoušejte betterbelly a betterlegs

870 Kč −42 % od 499 Kč
Vybrat variantu
5,0 / 5 AURA Fit Lady Club (4 pobočky) (kontakt) Praha  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Elen Bliznakova

Hezký den, prosím Vás, koupila jsem si stejnou nabídku Vašeho fitka ,jak je tahle.Voucher konci 31.dubna 2024.Pani trenérka říká ,že teď mne už cvičení konci.Ja to chápu tak,že voucher jsem uplatnila teď až v dubnu a od té doby mám permanentku na 5.mesicu.Deku­ji.Hezky den.Bliznakova

AURA Fit Lady Club


Dobrý den, děkujeme za uplatnění voucheru. V akci je až 10 vstupů a i to během dubna dokážete dochodit, případně na začátku května. Pokud bude 1–2 zbývat na květen, určitě se s trenérkou dohodnete.



Cvičení přináší maximální efekt pro formování těla, pokud chodíte 2–3× týdně. Permanentka není obsahem této akce, jen jednotlivé vstupy.



Potěšilo nás, že se Vám aurafit líbí, děkujeme a přejeme hezký den :)

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru