Až 8denní pobyt v OREA Spa Hotelu Bohemia**** v Mariánských Lázních: snídaně či polopenze i procedury

od 6 500 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
OREA Spa Hotel Bohemia **** (kontakt) Mariánské Lázně (mapa) 99 prodejů

Hodnocení podniku OREA Spa Hotel Bohemia ****

4,7 248×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,6
92.222%
Personál 4,8
95.278%
Jídlo 4,7
94.686%
Volnočasové služby 4,3
86.046%
Lokalita 4,9
97.588%

Filtry
Recenze zákazníků

Krásné a tiché prostředí. Super jídlo. Skvělá obsluha. Hodnotím vše pozitivně.

Hodnoceno: 7. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Vše OK

Hodnoceno: 1. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

chování personálu na vysoké úrovni, pestrá nabídka snídaní i večeří, hodně ovoce a zeleniny, nevšední jogurtové skleničky

není co vytknout

Hodnoceno: 1. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Výborná dostupnost na kolonádu i výchoziště turistických tras. Milý personál, dostatek všeho – ručníků, hygienických potřeb od Rituals, dezinfekčních stanic, informačních letáčků, pantofle, župany, prostěradla na saunu.. Balneo zóna voňavá, příjemné prostředí.

Slabé jídlo, měli jsme problém si vybrat. Hotel kromě ubytování a sauny nenabízí v podstatě nic. Procedury jsme nevyužili, v době našeho pobytu v balneo zóně byla prázdná recepce, asi vysoká vytíženost, ale také poměrně vyšší ceny procedur oproti jiným hotelům hned vedle – srovnat kvalitu ale tedy nemohu. Pokoje v prvním patře od páté hodiny ranní v ruchu uklízeček, přes vchodov dveře pokoje jde slyšet každý krok z chodby, koupelna starší a určitě by zasloužila rekonstrukci. Stejně tak třeba noční stolky, pod sklem byla vidět plíseň nebo špína a nebylo to vůbec hezké.

Hodnoceno: 28. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Umístění hotelu, moc pěkný hotel s milým personál. Pokoj s varnou konvicí a připravenými čaji či ins. kávou. Wellnes také fajn.

Jelikož jsem byla na pobytu v období deštů a docela zimy, v pokojích byla dost zima. Ocenila bych, kdyby na pokoji byli ještě deky typu larisy. Noční stolky, jen krychle bez šuplíku.

Hodnoceno: 22. června 2024
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Krásné město a krásný hotel.

Hodnoceno: 21. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Vše bylo v naprostém pořádku…

Není co napsat…

Hodnoceno: 10. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Vše bylo super 👌

Hodnoceno: 3. června 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Perfektní lokalita, personál, není co vytknout. Ráda se vrátím.

Hodnoceno: 1. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

prostorný pokoj, ochotný personál, vynikající strava, čistota

vše se líbilo

Hodnoceno: 28. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Vše výborné.

Hodnoceno: 23. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Ubytování, stravování na vysoké úrovni. Jiné věci jsem vzhledem k mým naplánovaným činnostem ve městě a okolí nevyužil-

Hodnoceno: 23. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Hotel je moc pěkný, všude je čisto a voňavo 🙂.Je rozhodně na dobrém místě (kousek od kolonády, MHD zastávky, centra). Personál hotelu je profesionální a ochotný. Strava na výbornou, není co vytknout. Určitě se rádi ještě někdy vrátíme!👍

Náš pobyt byl krátký, musíme přijet na delší!!😉

Hodnoceno: 22. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Všechno.🙂Hotel pěkný, strava výborná, pozornost personálu, procedury supr a procházky Mariánkami.👍

Není co vytknout.

Hodnoceno: 11. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

Výborné umístění hotelu v blízkosti kolonády, vybavení pokoje, skvělé jídlo i obsluha.

Hodnoceno: 9. května 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury

V Mariánských Lázních jsem byla již několikrát. V hotelu Bohemia nám poskytli velmi příjemný pobyt. Vstřicný a ochotný personál, pestrá strava, krásné prostředí. Mohu jen doporučit.

Hodnoceno: 2. května 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánských Lázních: jídlo i procedury
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru