Dentální hygiena pro dospělé a děti, i ordinační bělení LED lampou a ionizační kartáček jako dárek

1 548 Kč −35 % od 999 Kč
Vybrat variantu
ODON dentální hygiena (kontakt) Praha - Hostivař  (mapa) 83 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zuzana Schellongová-Musilová

Dobrý den bylo by možné objednat dvě děti do 12 let ve stejný čas? Děkuji Schellongova

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano,

děkuji Vám za dotaz.

Ano, je to možné. Pro nalezení vhodného termínu prosím kontaktujte přímo ordinaci, a to na tel.č. +42025252875.

S přáním krásného dne,

Kačka.

Mojmir Novotny

Dobry den,

Kontroloval jsem uvedene ceny za dent. hygienu na Slevomatu vs. vase oficialni web. stranky.
Detska hygiena – standardni cena na webu: 999.-, na Slevomatu je po sleve uvedena zcela identicka cena (999,– s tim, ze komunikujete cenu pred slevou 1549,–).
Jak mam prosim temto cenam rozumet? Cena 1549,– na me pisobi jako umele vytvorena, tzn. ceny Slevomat x web jsou identicke.
Dekuji,
Novotný

Slevomat.cz

Dobrý den, Mojmíre,

na webových stránkách poskytovatele sice vidíme, že dentální hygiena pro děti je „již od 999 Kč“, nicméně nabídka zde u nás na Slevomatu, která stojí také 999 Kč, kromě vypsaných služeb shodných s těmi na webových stránkách poskytovatele obsahuje navíc následující:

Zvolení vhodných pomůcek na míru a instruktáž pacienta

Dárek v ceně 549 Kč (japonský ionizační zubní kartáček IonicKiss Original).

Nákup na Slevomatu má kromě toho další řadu benefitů. Můžete na něj například využít kredity a máte možnost refundace nevyužitých voucherů.

Hezký den

Helena

DAN

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda je možné po absolvování ošetření nechat si vystavit doklad o absolvování dentální hygieny od poskytovatele služby (např. fakturu) včetně veškerých náležitostí, přestože bylo ošetření zakoupeno přes Slevomat? Rád bych na ošetření čerpal příspěvek z fondu prevence veřejné zdravotní pojišťovny, přičemž pojišťovna pro toto vyžaduje potvrzení přímo od daného zařízení a doklad ze Slevomatu jim nestačí. Děkuji.

ODON dentální hygiena


Dobrý den,



ze každé službě, kterou u nás absolvujete obdržíte samozřejmě doklad se kterým můžete požádat Vaši pojišťovnu o proplacení případně příspěvek.



S přáním pěkného dne



Tým Odon dentální hygiena

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru