Celodenní vstup do zábavního parku SuperLand: spousta atrakcí pro malé i větší děti

399 Kč −10 % od 359 Kč
Vybrat variantu

Hodnocení podniku SuperLand - Rodinný zábavní park

4,6 592×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,6
92.612%
Personál 4,4
88.748%
Prostředí 4,6
92.88%
Průběh rezervace 4,8
96.102%

Filtry
Recenze zákazníků
Hodnoceno: 15. července 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Byli jsme v Superlandu poprvé a fakt pecka. Prostor je přehledný, spousta zajímavých atrakcí a kavárna se mi taky líbila

Komplikovaný postup s prodloužením parkování pro návštěvníky, za to ale nemůže Superland, ale OC

Hodnoceno: 11. července 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup
Hodnoceno: 9. července 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Nelibilo se mi ceny za piti za pul l vody 50 kc ktera stoji 10 😆😆😆😆😆

Hodnoceno: 8. července 2024
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Vsetko naprosto super. Personal ukazkovy. Zabava pre deti skvela. Moja dcera sa zabavila, vybehala. Naprosta spokojenost. Urcite prideme znova.

Hodnoceno: 20. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Deti maji naramky s telefonnim cislem, kdyby se ztratili.
Bezpecnost deti- obalene tycky o ktere by se mohli prastit.
Moznost obcerstveni.

Napsala bych do podminek uplatneni-vstup pouze v ponozkach, mela jsem letni obuv a musela jsem si pro „tapky“ naproti do CCC, protoze jsem je nemela.
V zone pro nejmensi mi chybely hracky, napr. byla je jen jedna panenka.

Hodnoceno: 20. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Moc hezký zábavný park. Není moc velký, malé děti se zde dobře orientují, člověk jim nemusí být pořád za zadkem.

Pro děti 6+ už je to nuda, doporučuji spíše pro menší děti.

Hodnoceno: 18. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

5 hodin zde uteče, jako voda, maximálně využitý prostor, stav atrakcí je super, určitě doporučujeme!

Hodnoceno: 3. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Dostatek místa mezi herními prvky

Jednání zaměstnanců
Žádná regulace vstupu, hodně lidí

Hodnoceno: 2. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Čistota, rozmanitost aktivit pro děti, možnost pořádání dětských oslav

Hodnoceno: 1. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Superland je pro naši malou (7 let) jedním z nejoblíbenějších zábavních parků v Praze, který navštěvujeme opakovaně. Děti zde mají velkou možnost svobodného výběhu s řadou zajímavých prolézaček, velkým bazénem s kuličkami a nechybí ani koutek pro nejmenší děti. Super je i restaurace pro rodiče, kteří si mohou dát v klidu kafe, zatímco děti řádí. Byli jsme v parku v sobotu od 13. hod. a i když bylo celkem plno, v prostoru se to ztratí. Doporučuji při nepříznivém počasí s akčními dětmi.

Hodnoceno: 1. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Dobrá zábava pro děti.

Hodnoceno: 31. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Nemožnost si odložit kabelku, neboť i v šatně se za odložené věci neručí…

Hodnoceno: 27. května 2024
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Vše v pořádku. Jídlo v kantýně také dobré, ale na těch cenách se tam docela vydělává:)

Hodnoceno: 22. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Na pár nedostatkov všetko v poriadku

Vzdušný hokej nefungoval , vedrá kvôli deravej streche

Hodnoceno: 20. května 2024 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Klimatizace, vybeh, malo deti, proste super

Hodnoceno: 10. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

netreba rezervace
mnozstvi atrakci
supr, jako vzdy

Hodnoceno: 8. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

dobré místo pro děti

voucher jsem kupovala nadvakrát, přišla jsem o kredity, které jsem chtěla použít, v místě se na vše strašně čeká, restaurace je hodně drahá

Hodnoceno: 7. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

Hezký čistý prostor, je vidět, že je herna otevřená krátce – vše nové neponičené, pro starší děti paradni vyžití, pro mladsi sice mensi, ale hezká zóna. Klasické hracky tam moc nehledejte, fakt je to zaměřeno především na prolejzačky

Ceny jídla v bufetu. Nicméně dá se odejít do food courtu :-)

Hodnoceno: 1. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup

perfektni, jako vzdy
dobre obcerstveni (byt drazsi)

slibovali 2h parking zdarma pri pouziti aplikace – aplikace nefungovala server error nebo 5h parking zdarma pri vstupu do superland, ale nebylo jak uplatnit

Hodnoceno: 26. dubna 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Zábavní park SuperLand OC Butovice: celodenní vstup
Nahoru