Nabídku Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Odpočinek ve wellness a dvouchodové menu v Lesním penzionu Bunč: 2 osoby

1 990 Kč
Koupit
Lesní penzion Bunč - restaurace a wellness (kontakt) Roštín  (mapa) 84 prodejů 16 zbývá

Hodnocení podniku Lesní penzion Bunč - restaurace a wellness

4,5 22×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,1
81.25%
Prostředí 4,2
83.75%
Průběh rezervace 4,6
91.25%
Personál 4,5
90%

Filtry
Recenze zákazníků

Jídlo trošku slabší

Hodnoceno: 15. května 2024
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

Soukromí…
Příjemný personál

Hodně okleštěné menu

Hodnoceno: 7. května 2024
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

nefungovala parní sauna, po hodině vyplá i finská sauna

Hodnoceno: 13. března 2024
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

Pěkné okolí, možnost spojit s výšlapem na rozhlednu Brdo.

1 sauna nefungovala, zpočátku v místnosti chladno, slabá nabídka menu. V místnosti nám chyběla např. možnost relax.hudby.

Hodnoceno: 11. března 2024
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

Prostředí i obsluha hotelu na jedničku.

Vybavení a jídlo už slabší.

Hodnoceno: 11. března 2024
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

V Lázních se nedali dovřít dveře a neustále se otevírali (měli být privátní), padala omítka v lázních, malý výběr jídla na dvouchodové menu, dali jsme si výpečky maso bylo měkké ale chutnalo jak namočené v sojové omáčce… za mě velký průser :( už nikdy více

Hodnoceno: 12. února 2024
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

Lázně ano.

Menu pro klienty Slevomat dost slabší, se srovnáním jídelního lístku restaurace.

Hodnoceno: 5. února 2024
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

Naprosto perfektní dárek k výročí. Oba jsme si to s manželem moc užili a rádi se zase vrátíme. Pokoj čistý, krásný wellness, všichni obsluhující jak u wellnessu, tak v restauraci byli velmi příjemní a ochotní.

Hodnoceno: 29. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

Moc krásné prostředí, příjemná a milá obsluha, vynikající meníčko, zkrátka všechno dobré, určitě nejsme tady naposledy, děkujeme

Veliká 0

Hodnoceno: 13. srpna 2023
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby

Pěkné prostředí

Hodnoceno: 28. června 2023
Hodnocená nabídka: Relax v sauně a lázni i dvouchodové menu pro 2 osoby
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru