Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny pro páry i rodiny s dětmi na Benecku

4,1 / 5 Hotel Bára Benecko (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Petr

Dobrý den, tady píšete:
Dobrý den, dokoupení samotné polopenze pro tříleté dítě bez nároku na lůžko stojí 180,– Kč/den ( 80,– Kč snídaně + 100,– Kč večeře ). Prodloužení pobytu na 6 nocí je možné. Řetězení voucherů možné není, ale je možné si přikoupit libovolné prodloužení pobytu za 1.200,–Kč/pokoj/noc.
Znamená to 1200,– vč. polopenze? Děkuji.

Irena

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda by byla možnost uplatnit u Vás voucher i v druhé polovině září? Přijeli by jsme dva dospělí a dvouletá dcera pro kterou by jsme si přivezli postýlku. Od termínu 19.-20.-21. 9.2013. Děkuji za odpověd.

Milena Staňková

Dobrý den, byl by volný termín 30.8.-1.9.2013?

Hana Palatová

Dobrý den, zatím ano. Pokud máte zájem, proveďte si u nás předběžnou rezervaci pokoje na tel. 737229150 a po zaslání čísla voucheru Vám provedeme závaznou rezervaci pokoje.

Jana

Dobry den. 80 Kc za snidani a 100 Kc za veceri pro 3lete dite, prominte, ale to mi pripada jako spatny vtip.

HP

Dobry den, cena stravy neni zvlast na deti trilete a deti napr. sedmilete. Je prumerna. Cena je vcetne 21 % Dph a vychazi z minimalni surovinove kalkulace. V restauraci musite zapocitat do kalkulace take mzdy obsluhujiciho personalu , energie a dalsi a na surovinu vam zbyde 30 kc na snidani a 41 kc na trichodovou veceri. To je spis smutne. Doma si nakoupite pouze surovinu , neodvadite dph a ani dalsi naklady do toho nepocitate ( energie, mzdy, spotrebni material).

Helena

Dobrý den,
je možnost ve vaše hotelu zajistit (případně zprostředkovat) hlídání pro dítě ve věku 2 let? Rádi bychom si s manželem služby wellness užili naplno a spolu, a to se přeci jen s tak malým dítětem nedá.

A může dítě, které jede zadarmo, snídat společně s námi v rámci bufetu?

Děkuji.

Hana Palatová

Dobrý den,

je mi líto, ale hlídání dětí bohužel nezajišťujeme a ani nikdo na Benecku. Dítě si někteří rodiče berou do wellness s sebou a hrají si s ním střídavě v odpočívárně nebo se vzájemně vystřídají . Snídani pro dítě je možné si připlatit za 80,– Kč/noc.

Markéta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik by stálo dokoupení samotné polopenze pro 3 leté dítě a jestli je možnost koupit si tři vouchery a prodloužit si tak pobyt na 7 dní/6 nocí. Děkuji

Hana Palatová

Dobrý den,
dokoupení samotné polopenze pro tříleté dítě bez nároku na lůžko stojí 180,– Kč/den ( 80,– Kč snídaně + 100,– Kč večeře ).
Prodloužení pobytu na 6 nocí je možné. Řetězení voucherů možné není, ale je možné si přikoupit libovolné prodloužení pobytu za 1.200,–Kč/pokoj/noc.

Eva

Na nic ptát nechci. Jen chci hotel doporučit. Jezdíme do hotelu Bára každý rok v létě (někdy i v zimě) a vždy perfektní služby. Baby friendly opravdu jsou, děti nejvíce oceňují obrovský dětský koutek s klouzačkou přímo v restauraci :-).

Hana Palatová

Dobrý den,
velmi nás těší Vaše doporučení a moc děkujeme za ocenění :-).

Jitka

Dobrý den,máte volný termín od 19.8.Jsme 2 dospělí a děti 1,5 a 5,5 roku.Děku­ji Jitka

Hana Palatová

Dobrý den, v současné chvíli ještě 1 pokoj s možností přistýlky a umístění dětské postýlky je. Je však nutné ho v případě zájmu závazně zarezervovat na tel. 737229150, situace se každou hodinou mění.

Tereza

Dobrý den, máme 2 děti 4 a 1 rok, pro 4 letého syna bychom chtěli v pokoji přistýlku, pro dceru bychom si dětskou postýlku přivezli. Platí i v tomto případě, že bude syn zdarma? Děkuji.

Hana Palatová

Dobrý den, jak je uvedeno v podmínkách slevy, děti do 5 let jsou zdarma pouze bez nároku na služby ( lůžko, strava ).
Pokud byste pro dítě využili přistýlku, platilo by cenu 290,– Kč/noc se snídaní nebo 350,– Kč/noc s polopenzí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru