Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Péče o nohy a ruce: pedikúra a manikúra s gel lakem, Shellacem i třeba s P-Shine

Hodnocení podniku Manikúra, pedikúra na míru

4,4 1 284×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,3
86.636%
Prostředí 4,4
88.518%
Průběh rezervace 4,7
94.894%
Personál 4,4
87.778%

Filtry
Recenze zákazníků

Pěkné prostředí včetně občerstvení

Hodnoceno: 13. července 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Skvele jako vzdy

Hodnoceno: 9. července 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Všechno super, kvalitní pedikúra v příjemném a hlavně čistém prostředí s moc milou pedikérkou paní Katarínou. Zdravý a dobrý nápoj. Opravdu si zde člověk odpočine a má ještě pak krásné nehty:)

Nic nevytýkám

Hodnoceno: 3. července 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Krasna manikúra i pedikura

Pani měla na začátku služby jiného zákazníka a neumi moc dobre komunikovat, kdy přijdete na radu. Realne služba začala o minimalne 30 minut pozdeji, byt byla opravdu kvalitně provedena.

Hodnoceno: 3. července 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Prostředí podniku a profesionální práce paní pedikérky.

Nic mě nenapadá.

Hodnoceno: 21. června 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Super lokalita, prostredi pekne a ciste.

Oproti prvni navsteve (za kterou jsem davala perfektni hodnoceni) mi tentokrat prislo, ze nema pani tolik casu a treba ruce vzala opravdu narychlo. Pritom jsem prisla vcas a odchazela nejmene o 15 min pred avizovanou delkou procedury (pedikura + manikura P-shine) dle voucheru. I na vysledku to bylo trochu videt, nehty byly na par mistech zatrhnute a lesk z P-shine nebyl az ke kraji nehtu. Na pedikure mi zase zbytecne rychla a nesetrna uprava kuzicky zpusobila krvacejici ranu. Obcas se to stane, jasne, ale neprisla ani omluva a treba nabidnuti naplasti, nez jsem oblekla bile ponozky a bile boty.

Hodnoceno: 10. června 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Bezproblémová domluva ohledně termínu, pohodová paní pedikérka. K pedikúře nemám výhrad, ani k její délce, služba trvala hodinu, tak jak je uvedené na voucheru.

Hodnoceno: 22. května 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Pečlivost, zaměřená zejména na nehtovou část

Nedodržení času, přestože paní pedikérka v intro upozornuje že toleruje 15min, sama jej moc nedodržuje. Prostředí zvláštní, paní pedikérka se chvílemi chovala jako diblík ve věku svých dětí, chvílemi jako zkušený obchodnický matador, který sesvými sugestivními otázkami snaží zákazníka dotlačit ke koupi předražených produktů. Musím říci, že to nebyla moje první pedikůra přes Slevomat, ale pocity mám velice smíšené. Asi se už nevrátím.

Hodnoceno: 17. května 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Po dvaceti minutách čekání bez jakékoliv informace od personálu paní jen tak mezi řečí, když procházela kolem, oznámila ha ha ha, mám dneska nějaké zpoždění a začala dělat nehty na rukou jiné zákaznici. Po další více než čtvrt hodině konečně přišla řada na nás. Procedura, která měla trvat 60 minut byla za 15 minut hotová. Kůžička na většině nehtů ponechaná bez povšimnutí. Nehty byly hodně krátké, takže nebylo třeba je krátit, ale upravit tvar paní rozhodně mohla. Shellack aplikovaný ve čtvrtek se o víkendu začal olupovat. Kdyby nám paní hned po příchodu řekla, že budeme čekat skoro tři čtvrtě hodiny, asi bychom se přeobjednali na jindy, ale nic takového nezaznělo. O omluvě ani nemluvě. Byla to pro dceru první návštěva manikúry, a paní to věděla. Tím spíš by si měla dát záležet. Podtrženo, sečteno, velká nespokojenost.

Hodnoceno: 13. května 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Kvalita služby vynikající, pedikérka velmi pečlivá a milá.

Hodnoceno: 8. května 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

velmi kvalitní služba a moc milá paní

Hodnoceno: 29. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Velmi příjemná profesionální paní majitelka. Poradila ikdyž nemusela, fakt profík v oboru. Ráda se vrátím znovu ☺️

Hodnoceno: 28. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Preciznost poskytnutých služeb, milý, přátelský a profesionální přístup, nabídnuté funkční řešení mého problému s třepícími se nehty. V průběhu procedury jsem si hezky odpočinula. Služby paní Kateřiny můžu jen doporučit. 🙂 Děkuji

Hodnoceno: 2. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Musela cekat hodinu

Hodnoceno: 23. března 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage

Vše bylo super. Milá a příjemná obsluha.

Nemám žádné výhrady.

Hodnoceno: 3. března 2024
Hodnocená nabídka: Manikúra i pedikúra ve studiu My Visage
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru