Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2099 Kč za tři dny a dvě noci v hotelu Baťov*** v Otrokovicích. Oddech, fitness a poznávání historie krásné Moravy se slevou 60%!

3,8 / 5 Hotel Baťov Otrokovice  (mapa) 568 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Aleš Koblížek

Dobrý den, chtěl bych zarezervovat v květnu pobyt u Vás voucher už mám. Nejlépe od pondělí do středy 23.5. Děkuji

Janina

P.S. Osobně bych to viděla tedy tak, že pro sebe a manžela bych na ty 4 noci zakoupila 2 vouchery a pobyt za 4 noci bych pro dceru uhradila voucherem JEDNÍM

Janina

Dobrý večer, musím konstatovat, že Vaše odpovědi jsou rozporuplné. V jednom dotazu na cenu za třetí dospělou osobu odpovídáte, že platí 300,–/noc na přistýlce a 290,– za polopenzi/den (odpověď 71514) a v dotazu na cenu pro 15 leté dítě tvrdíte,že musí mít na pobyt zakoupen voucher za 2 099!, což je ovšem navíc cena za 2 dospělé osoby! (odpověď 71842). Já bych měla eventuálně zájem o pobyt v období 7. – 11.7. 2011 pro 2 dospělé a dceru ve věku 15 let, tak teď vážně nevím, jaká varianta platí (řekla bych, že logicky ta první). Díky za vysvětlení

Saša

Dobrý den, chci se zeptat když si objednám tento pobyt za jak dlouho se musí odeslat platba?

Ženka

DOBRY DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT KDYŽ UDĚLAM OBJEDNAVKU4 MĚSICE PŘEDEM JESTLI JE JIŽ ZAVAZNÁ? JESTLI MUŽEME DOSTAT APARTMAN V TERMINU 14.8–16.8 č.vouche­ru POŠLU

Zdenka

Doplnek k dotazu,jedna se o termin 9–11.5.2011.dekuji za pochopeni.

Zdenka

Dobry den,rada bych si zarezervovala termin 9–11.2011 apartman 402,bude vtomto terminu v provozu B.kanal,muzu zaslat cislo voucheru.Dekuji.

Romana



Dobrý den,
chtěla jsem poprosit o rezervaci apartmánu pro 2 osoby v termínu 4. – 6.7. 2011, voucher bych doposlala.

Leona

Dobrý den, velice rádi bychmo Vám zajistili rezervaci, ale bohužel termíny jsou již rezervovány. V případě zájmu nás kontaktujte na email a rádi Vám rezervaci potvrdíme elektronicky.

Roman

Dobrý den, krásná nabídka, moc mě to láká. Můžete si jen opravit hrubku v textu: "Tady někde se procházeli naši předkové v období Sámovy říše… Sámovy se píše s trvdým Y. S pozdravem Roman

Leona

Děkuji za upozornění :-) Hrubku určitě opravíme!

Ela

Dobrý den, musím platit za přistýlku, i když by 5-letá dcera spala s námi na posteli? Taky co se týče jídla, zatím toho moc nesní, tak to na akcích tohoto typu prozatím řešíme tak, že jí dáváme od sebe, takže není nutné samostatné stravování. Bylo by to takto možné – tedy bez přistýlky a bez polopenze?

Leona

Dobrý den, určitě Vám nebude účtován poplatek na přistýlku a také nemusíte využít nabídky na PP. Přeji pěkný večer!

Barbora

Dobrý den,
máte ještě volný apartmán pro 2 dospělé a 2 děti, pokud bychom chtěli spojit 2 vouchery a přijet v první polovině srpna? Děkuji za odpověď.

Leona

Dobrý den, máme ještě volné apartmány v požadovaném termínu. Nabízíme i apartmány s balkonem. Děkuji a přeji krásný den!

Jana

Dobry den, chlela by som sa spytat ci je moznost kupit si zvyhodneny voucher ponukany cez slevomat aj pokial nemam trvale bydlisko v cechach ale na slovensku.
Za odpoved dakujem Jana

Leona

Dobrý den, určitě si můžete zakoupit Voucher i když nejste občanem ČR. Přeji pěkný den!

Petra

Dobrý den,
chtěla jsem poprosit o rezervaci apartmánu pro 2 osoby v termínu 3. – 5.7. 2011, voucher bych doposlala. Bohužel ani po dvou emailech na rezervaci se mi nikdo nebyl schopen ozvat.

Děkuji za info.

Leona

Dobrý den, omlouváme se Vám za pozní odpověď! Mohu Vám nabídnout apartmán číslo 420 nebo apartmán s balkonem a krásným výhledem 402 Přeji krásný den!

Petra

Dobrý den,

na email jsem odeslala rezervaci a poprosím o pokoj s balkonem. Děkuji.

Markéta

Dobrý den, máte prosím volný apartmán od 1.8.do 5.8 – 4 noci? a přistýlka se platí, až při příjezdu? děkuji

Leona

Dobrý den, máme volné poslední dva apartmány 419, 420 a přistýlku hradíte na místě při příjezdu. Přeji pěkný den!

Bo

Dobrý den, zatím stále čekám na vyjádření (dotaz odeslán minulý týden emailem), k čemu potřebuje recepce při rezervaci pobytu čísla zkoupených voucherů (??), což je v přímém rozporu s doporučením Slevomatu : „Nezapomeňte, že Váš voucher má unikátní kód, který může být použit pouze jednou. Nikomu jej proto nesdělujte.“

Děkuji za objasnění.

Leona

Dobrý den,
přidělené číslo Voucheru je nutné k evidenci pro hotel, aby nedošlo k záměně jména v rámci ubytování a požadovaného termínu. Číslo Voucheru je přidilen na základě uhrazené platby a hotel eviduje jméno, příjmení a číslo uhrazeného voucheru.

Pavlína

Dobrý den, pokud bych chtěla apartmán číslo 405 stačí mi na 2 noci jeden voucher, nebo musím mít dva? Děkuji

Katka

Dobrý den. Jeden voucher platí pro 2 osoby na 3 dny a 2 noci, tzn. že na dvě noci Vám postačí jeden voucher a to na jakýkoliv apartmán. Přeji pěkný večer

Barča

Dobrý den, prosím Vás, na večeři si můžeme vybrat cokoli z jídelního lístku nebo je nějak dána? děkuji

Katka

Dobrý den. Večerní menu bude sestaveno našimi kuchaři. S přáním pěkného dne

Svaťka

Dobrý den,
můžeme si na plavbu kanálem vzít i malého pejska?

Katka

Dobrý den.
Pejska si sebou určitě vzít můžete. Přeji pěkný den.

Božena Sládková

Prosím, zkoušela jsem volat 776688111, neúspěšně. Chtěla jsem se zeptat: potřebuji k uplatnění slevy vždy vytisknutý kupon na slevu? Nemám tiskárnu, zatím. Děkuji za odpověď.

Katka

Dobrý večer. Telefonní číslo na recepci je 577 650 111. Kupon nemusíte mít vytisknutý, stačí nám jeho sdělení v e-mailu a při příjezdu nám toto číslo sdělíte také. S přáním hezkého večera

Martina

Dobrá den,
ráda bych se zeptala, zda je možné koupit tento poukaz dceři, které je 17 let. Pokud by dcera chtěla vzít s sebou i přítele, kterému je též 17 let. Byl by problém s ubytováním, když ještě nejsou „dospělí“?
Děkuji za odpověď.

Katka

Dobrý večer. Není to úplně obvyklé, ale myslím, že po domluvě to možné bude. Budeme určitě požadovat Váš prokazatelný souhlas s tím, že dcera tady bude ubytovaná. Pokud budete za dceru řešit vše vy, myslím si, že s tím nebude problém. Přeji příjemný večer

Lucie

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné u vás zapůjčit dětskou postýlku.
Děkuji.

Katka

Dobrý den. Bohužel, pouze klasickou přistýlku. S přáním hezkého dne

Kostkova

Dobry den,mame koupeny voucher,od kdy zacina plavba po B.kanalu a jak dlouho depredu je potreba objdnat apartma,mate saunu.Pekny den.

Katka

Dobrý den. Plavební sezóna na Baťově kanálu začíná 01.05.2011, přesný plavební plán budeme mít k dispozici během příštího týdne. Objednávku apartmánu je určitě nejlepší udělat co nejdříve, rezervace může být i několik měsíců dopředu. Saunu bohužel přímo v hotelu nabídnou nemůžeme, ale cca 200m od hotelu se nachází sportovní centrum, kde můžete využít jak saunu tak také whirpool. Přeji pěkný zbytek víkendu

Katka

Dobrý den paní Špičková. Parkování je zajištěno přímo před hotelem a je bezplatné. Krytý bazén se nachází ve Zlíně, cca 11 km od hotelu, dále v Kroměříži, cca 15 km a v Uherském Hradišti, cca 20 km. V Uherském Hradišti je nyní i nově otevřený aquapark, který určitě stojí za návštěvu. Přeji pěkný den

Jana Špičková

Dobrý den chci se prosím zeptat jak je to s parkováním a jestli tam máte bazén který by jsme mohli za poplatek navštívit. Děkuji

Renata Huppert

Dobry den, jaka by byla cena pro 2 dospělé a 2 děti, věk 4 a 7 let, termin by byl od 15 do 17 března. Dekuji za info.

Leona

Dobrý den, termín je volný na apatrmánu 318 a lze Vám ho zablokovat. Cena za děti do 15 let na přistýlce je za cenu 300,– Kč na dobu pobytu.

Lucie

Dobrý den, kdybych si objednala tento pobyt, je možno, že si přiobjednáme..např. výlet do Vizovic, Arcibiskupských vinných sklepů a vy to za nás vyřídíte? předem moc děkuji za odpověď

Leona

Dobrý den, při zaslání emailu, který bude mít i číslo zakoupeného Voucheru vč. požadovaného termínu, Vám zašleme i nabídku k využití návštěv sklepů, R. Jelínek a adalší. Hotel nabízí dopravu tam i zpět za cenu 100,– na osobu při počtu 4 osob. Ano návštěvu Vám rádi zajistíme na základě emailu z recepce.

Jitka

Zdravím,
ráda bych se zeptala na cenu za vypůjčení kol a rezervaci tenisových kurtů + půjčení raket.
 Děkuji

Leona

Dobrý den, cena za půjčení dvou pálek a míčku bude účtováno 150,– CZK pronájem ten. kurtu je v základní nabídce a ceně. Zapůjčení kol bude se slevou 30% ze základní ceny 250,– CZK po dobu celého dne. Vlastní kola bude možné uschovat v prostorách Hotelu Baťov***.

Eva

Mohu se zeptat kolik dáváte kuponů do prodeje. Vaše nabídka se mi moc líbí, ale vyrazit bych chtěla až tak na víkend v srpnu a stalo se mi u jiné nabídky od Slevomatu že jsem si objednávala pobyt v lednu a měli volno až v červnu.
Děkuji

Leona

Dobrý den, máme neomezenou nabídku prodeje a je omezená pouze na nákup jedné osoby a to 10 Voucherů. Můžete si zaslat na email požadovaný termín a zašleme Vám odpověď zda je termín volný nebo již obsazený. Děkuji apřeji pěkný den :-)

marek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat a ujistit, zda sleva 20% opravdu platí na veškerou komzumaci jídla a pití ve Vašem hotelu?

Leona

Dobrý den, opravdu je sleva 20% na veškerou konzimaci mimo tabákové výrobky.

Markéta

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, je možné v apartmánu mít přistýlku. Děkuji za odpověď.

Katka

Dobrý večer. Možné to určitě je. Cena přistýlky je 300,– pro dítě do 15 let na celý pobyt. S přáním hezkého večera

Renáta

Dobrý den chtěla jsem se zeptat rozumím tomu dobře,že cena kterou uvádíte je za dvě osoby? A co termín ten si můžu určit sama nebo už je stanovený předem děkuji za odpověd Renáta.

Katka

Dobrý večer. Ano, cena 2.099,– Kč je uvedena za obě osoby. Termín si můžete určit sama, omezen je pouze platností voucheru, tj. od 03.03.2011 do 30.10.2011. Stačí zaslat e-mail na adresu recepce@spolecenskydum.cz s požadovaným termínem. Tento termín Vám potvrdíme, popřípadě navrhneme jiný, v případě, že budeme již plně obsazeni. S přáním pěkného večera

Petra

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je možné nejdříve rezervace termínu a potom zakoupení voucheru, chtěli bychom konkrétní termín a nevíme, jestli bude volný. Děkuji za odpověď

Katka

Dobrý večer. Určitě to možné je. Stačí zaslat e-mailem nebo telefonicky Vámi požadovaný termín a pokud bude volný, provede se předběžná rezervace. Zpětně nám pak zašlete číslo voucheru. S přáním hezkého večera.

Silvie Žaludová

Dobrý den,
jestli tomu tedy dobře rozumím, je možné spojit i tři vouchery za sebe? A pokud s sebou budeme mít 2,5 leté dítě s vlastní postýlkou, tak se za něj nic neplatí?
Děkuji za odpověď Silvie

Katka

Dobrý večer. Ano, je možné spojit tři vouchery za sebe. Pokud budete mít pro dítě vlastní cestovní postýlku, pak se za něj opravdu nic neplatí. Pouze v případě, že byste si pro dítě přáli polopenzi, byste zaplatili 200,– Kč za den. Přeji příjemný zbytek večera.

Hana

Dobrý den,
dnes jsem posílala mailem rezervaci 3 apartmánů (ne standardních pokojů) na termín 22.-24.7.2011.
Bohužel jindy nám to nevychází – je těžké vyhovět 6 lidem :o( Čekám s koupí voucheru na potvrzení rezervace. Děkuji za Vaši odpověď, hezký den Hana

Katka

Dobrý den. Na tento termín jsou Vámi požadované apartmány k dispozici. Požádám Vás tedy o následné zaslání čísla voucherů, až je budete mít k dispozici. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Přeji příjemný zbytek dne.

Hana

Děkuji, požadovaná čísla voucerů pošlu mailem na Vaši recepci. Taktéž se těšíme :o))

Veronika

dobrý den, mohla bych tam přijet s kámoškou mě je 17let a kámošce 16let nebo tam musí být nějaký dospělí? děkuji za odpověť nashledanou

Katka

Dobrý den. V tomto případě jsme nuceni požadovat souhlas rodičů s Vaším pobytem u nás v hotelu. Přeji krásný den

Barča

Dobrý den, prosím Vás, půjčujete tenisové rakety a míček? Popř. za kolik? Děkuji

Leona

Dobrý den, zapůjčení je možné, cenu Vám popřípadě zašlu elektronicky jak mi ji potvrdí provozovatelé ten krtů. Přeji krásný den.

Lída

Dobrý den,
byla by případně možná platba na fakturu zaměstnavatelem?

Leona

Dobrý den, platba na fakturu možná není. Fakturu Vám zpětně můžeme vystavit po úhradě dle podmínek společnosti Slevomat. Děkuji a přeji krásný den.

Amélie L.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné zvolit si libovolný termín, nebo je pevně daný… Děkuji za odpověď

Katka

Dobrý večer. Termín si samozřejmě můžete zvolit jakýkoliv po dobu platnosti voucheru.
Pěkný večer

Amélie L.

a ještě jeden dotaz :) jak dlouho platí voucher?

Mia

Před 17ti hodinami bylo v diskuzi odpovězeno, že platí do 30.10.2011 a jinak je to jasně popsáno v nabídce :o) Stačí číst pozorně :o))

Dana

Dobrý večer, jek by jste mi poradili vyřešit ubytování s dětmi- v létě budou ve věku 15, 13 a 5…Děkuji

Katka

Dobrý večer. Děti do 15 let se řeší přistýlkou na pokoji za 300,– Kč na celý pobyt. Dítě nad 15 let už musí mít zakoupený voucher na pobyt za 2.099,– Kč. Přeji příjemný večer

Tereza

Dobrý den,

zajímá mne zda jsou večeře stanoveny či je možnost výběru např. z jídelního lístku. Děkuji

Katka

Dobrý večer. U večeře je určitě možnost výběru možná.
S přáním pěkněho večera

Andrea

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné přivést si sebou kola. Děkuji za odpověď.

Katka

Dobrý den. Kola si přivést určitě můžete. Náš hotel zajišťuje také úschovu kol. Přeji pěkný večer.

Martina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda si můžeme rezervovat pobyt o víkendech, nebo na velikonoce. Děkuji.

Katka

Dobrý den. Bohužel,omlouváme se, ale Velikonoční víkend máme zarezervovaný již dlouhodobě předem ohlášenou akcí.Děkujeme za pochopení. Přeji krásný den.

Jana

Dobrý den, podařilo se už někomu objednat termín přes e-mail?

Katka

Dobrý den. Velmi se omlováme za zpoždění, ale všechny přijaté e-maily na recepci – recepce@spolecenskydum.cz evidujeme a odpovíme v nejbližší možné době. Ještě jednou, přijměte prosím naši omluvu. S přáním hezkého dne

Kobrč J.

Ještě bych měl doplňující dotaz. Je možné si rezervovat jakékoliv 3 dny v týdnu, nebo pouze víkend. Rádi by jsme využili i dny v týdnu.

 Děkuji

Katka

Dobrý den. Určitě můžete využít nabízeného voucheru i v průběhu týdne. Těšíme se na Váš příjezd. Přejeme krásný den

Jana

Dobrý den, píšete zde, že ubytování bude v aprtmánech a sta. pokojích. Je možné si tedy při rezervaci na konkrétní termín rezervovat konkrétní apartmán, pokud bude vdaném termínu volný? Děkuji za odpověd

Katka

Dobrý den. Děkujeme za Váš dotaz. Rezervace konkrétního apatrmánu nebo standartního pokoje je možné v případě, že bude ve Vámi požadovaném termínu volný. Přeji krásný den.

Kobrč J.

Dobrý den,
píšete, že děti mají cenu na přistýlce za 300 Kč. Jde o částku za den, nebo celý pobyt. Dále bych se rád zeptal, pokud budeme mít sebou dítě, věk 5 let, které bude na přistýlce a dítě ve věku 2,5 let, je možné mladšímu z dětí vzít vlastní cestovní postýlku? Pokud ano, bude se za tuto postýlku také platit?
Děkuji za opdověď

Leona

Dobrý den, jde o částku za pobyt ne noc a v případě, že máte zájem o vlastní cestovní postýlku, pokoje jsou prostorné a můžete využít vlastní. Pokud Vám nebudeme chytat přistýlku a využijete nabízené pokoje nebude Vám poplatek účtován. Stravování pro starší dítě, můžete využít polopenze, nebo stravování ze základního jídelního lístku, který je připravený vždy týden do předu.Přeji krásný den!

B.

Dobrý den, přijímáte i e-mailové objednávky? děkuji

Leona

Dobrý den určitě přijímáme objednávky emailem a budeme rádi pokud z Vaší strany bude uvedeno i číslo zakoupeného Voucheru. Popřípadě do poznámek napíšete o jaké službu máte zájem pro rezervaci z naší nabídky. Jedná se o Hřebčín Napajedla, Arcibiskupský zámek Kroměříž, Arcibiskupské vinné sklepy Kroměříž s ochutnávkou a výkladem, Střelnice s instruktorem u hotelu Baťov, která jako jediná Vás nechá zastřílet z automatických zbraní, exkurse ve výrobě R. Jelínek s ochutnávkou. Zajistíme Vám i prohlídku zabavených palíren. Můžeme si vybrat také termíny, kdy jsou pořádány různé akce v regionu a kolí Otrokovic. Při příjezdu Vám předáme veškeré informace a předáme mapu s nabídkou kam za poznáním.

B.

Děkuju za odpověď. Ptám se, protože jsem ráno psala e-mail s rezervací a přišlo mi jen doručení o přečtení a odpověď žádná…
Máte někde ceník těchto exkursí?

Libuše Šilhánková

Dobrý den, v případě, že mám zájem do jakého data je nabídka platná?

Leona

Dobrý den, platnost zakoupeného Voucheru je do 31.10. 2011

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik by stálo ubytování pro třetí dospělou osobu (a také polopenze pro ni)v nabízeném apartmánu, když by 2 dospělí měli 1 voucher. Děkuji za odpověď.

Leona

Dobrý den, třetí dospělá osba bude na přistýlce za cenu 300,– CZK noc a polopenze za cenu 290,– CZK na den. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu.

Lucie

Dobrý den, chtela bych se zeptat jak to je s rezevaci, jak dlouho dopředu je třeba pobyt zarezervovat. Dě­kuji

Leona

Dobrý den, prosím o rezervaci v co nejkratším termínu abychom Vám zajistili pobyt ve Vámi požadovaném termínu. Děkuji za dotaz a těšíme se na Vaši návštěvu.

Linda

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li tam mohou být psi?

Silvie

Psi tam mohou být, stačí se podívat na stránky hotelu :-) Taky máme pejska, tak už jsem to hledala. Příplatek je 150,– Kč, asi za den :-)

Leona

Dobrý den za Vašeho miláčka Vám budeme účtovat pouze 150,– CZK na dobu pobytu ne jeden den. Děkuji za dotaz.

tlamych

Dobrý den,
rád bych se zeptal na ten tenis. Protože dle popisu není součástí hotelu, ale v blízkém okolí. Jak se to tam tedy provádí, když je na voucher tenis po celou dobu pobytu zdarma? Aby se nestalo, že budeme chtít na tenis na 1hod. dopoledne, na 1hod. odpoledne a zjistíme, že je to tam plné a sotva se tam vejdeme 1× za celý pobyt. Díky za odpověď :).

Leona

Dobrý den, děkuji Vám za Váš dotaz a věřím tomu, že máme dostatečnou kapacitu ten. kurtů v těsné blízkosti hotelu. Kurtů k využití je celkem 10 a stačí uvést termíny do emailu na recepci abychom Vám termíny rezervovali již předem na Vaše jméno. Určitě budete spokojený.

Jana

Jak je to s priplatkem pro deti za ubytovani, stravu a plavbu (díte do 1 roku, popr 1 rok, druhé 3–4 roky) dekuji

Leona

Dobrý den, plavba bude řešena na místě podle obsazenosti lodi a nebude vyšší jak 50,– CZK na dítě. Ve Vašem případě, kdy jsou děti ještě malé nebude zřejmě účtován žádný poplatek.
Stačí uvést Vaše požadavky do emailu na Vámi požadovaný termín a rádi Vám zajistíme služby ještě před Vašim příjezdem.

Irena

Dobrý den, ráda bych se optala, na celkovou cenu.2dospělí, děti 2 a 5.(Jak by to bylo se stravováním,ev­.plavbou po kanale i pro děti) děkuji

Leona

Dobrý den, při zakoupení Voucheru je cena dána, děti na přistýlce za 300,– CZK stravování lze využít nabídky polopenze za cenu 200,– CZK dítě na den. Nebo náhledem na webové stránky naleznete stálý jídelní lístek a a nabídku cukrárny a Pivního šenku. Nalezenete tam i jídelní lístky online, který připravuje šéf kuchař na každý týden do předu a věřím, že i z této nabídky si vyberete. Nabízíme denně čerstvá jídla a 5 druhů jídel.

Silvie

Ještě otázka – lze spojit dva vouchery a prodloužit pobyt na čtyři noci?

Leona

Dobrý den, lze spojit dva Vouchery a pobyt lze i prodloužit za last minutové ceny hotelu Baťov*** Rádi Vám i zajistíme další doprovodné programy a nabídky k výletům Vám bude předána při příjezdu na recepci. Bude Vám předán plánek památek a návštěv do měst Kroměříž, Zlín a Huherské Hradiště. Budem rádi, když využijete nabídky, kterou jsem Vám přichystali pro příjemný bobyt na Baťově a okolí Zlínského kraje.

Silvie

Dobrý den,
opravdu je v ceně ubytování v apartmánech? Dívala jsem se že ten stojí 1990,– Kč na noc. A k večeři je stanovené menu nebo je dle vlastního výběru? Děkuji.

Leona

Dobrý den pobyt je plánovaný v apartmánech a pokojích po dnázvem Standard, které jsou vybavené ve stylu 4 **** a nabídka luxusní zážitkové večeře bude naplánovaný jídelníček k výběru z 5 nabídek vč. zákusků a předkrmů za nabídky hotelové cukrárny, která má velmi pestroou nabídku.

Šárka K.

Dobrý den, jaký by byl příplatek za dvě děti (8 a 12 let) včetně polopenze? Děkuji.

Leona Lapčíková

Dobrý den příplatek za děti do 15 v rámci ubytování na přistýlce je za cenu 300,– CZK. Polopenze na dítě 200,– CZK V rámci nabídky Slevomat a stálého jídelního lístku lze předpokládat smluvní ceny i pro letní období a každodenního vaření menu na hotelu Baťov, který napeznete na stránkách pod jídelníčky online.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru