Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Buďte jako nová: LPG masáž celého těla přístrojem Celulle M6

Studio Natali Praha - Vinohrady  (mapa) 66 prodejů

Hodnocení podniku Studio Natali

4,7 189×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,7
93.062%
Prostředí 4,7
93.062%
Průběh rezervace 4,6
92.654%
Personál 4,6
92.244%

Filtry
Recenze zákazníků

Podle me moc nepomohlo a nenabidla mi vodu ani kavu, musela jsem ji sama o to poprosit

Hodnoceno: 10. října 2023
Hodnocená nabídka: LPG masáž celého těla přístrojem Celulle M6

milá paní, ošetření účinkovalo

Hodnoceno: 30. června 2023
Hodnocená nabídka: LPG masáž celého těla přístrojem Celulle M6

Prostředí a personál super

Parkování daleko

Hodnoceno: 6. dubna 2023
Hodnocená nabídka: Krásné nehty: manikúra, gel lak i P-shine

Byla jsem už podruhé a vše opět super 💪

Hodnoceno: 31. března 2023
Hodnocená nabídka: Krásné nehty: manikúra, gel lak i P-shine

Pečlivá práce, děkuji!

Hodnoceno: 13. února 2023
Hodnocená nabídka: Krásné nehty: manikúra, gel lak i P-shine

Precizní manikúra, dekuji velice

Hodnoceno: 3. února 2023
Hodnocená nabídka: Krásné nehty: manikúra, gel lak i P-shine

Hezká provozovna

Pani se ani neunouvala, aby mi oznámila změnu adresy provozovny. Musela jsem jí já pořád volat, kdybych se jí nevnútila, tak by mi ani kosmetiku neudělali.. Nikdy bych už k těm ruskám /nebo ukrajinkám/ ani nešla.

Hodnoceno: 31. října 2022
Hodnocená nabídka: Ošetření pleti proti vráskám: lifting vč. krku a dekoltu

prvni zkusenost s brazilskou depilaci
velice precizni prace

Hodnoceno: 28. října 2022
Hodnocená nabídka: Brazilská depilace vč. třísel cukrovou pastou

V názvu ošetření krku a dekoltu…nebylo, sérum ultrazvukem také ne, jen čištění…

 Vyjádření podniku
Před 2 roky

Dobrý den,

podle kolegynky vše proběhlo jak mělo. 90 minutová procedura byla provedena a to včetně krku a dekoltu. Podle vás 1.5 hodiny cistlla ?! Divné 😉

Hodnoceno: 7. září 2022
Hodnocená nabídka: Ošetření pleti proti vráskám: lifting vč. krku a dekoltu

Profesionalita personálu, příjemné prostředí.

Hodnoceno: 22. května 2022
Hodnocená nabídka: Vytvarujte tělo a zbavte se vrásek díky Cellu M6

Prijemny personal, ciste prostredi, prijemna atmosfera.

Nelze nic vytknout.

Hodnoceno: 5. dubna 2022
Hodnocená nabídka: Manikúra s gel lakem či Shellacem vč. masáže

Milá a ochotná slečna manikérka, špičková práce. Za hodinku opravdu udělá na vašich rukou kouzla! :)

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Děkujeme moc za hodnocení. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Natali

Hodnoceno: 9. ledna 2022
Hodnocená nabídka: Manikúra s gel lakem či Shellacem vč. masáže

Vše proběhlo v pořádku. Slečna byla velmi milá a precizní. Jen pedikúra nebyla jak bylo domluvené kvůli nemoci personálu. Momentálně čekám na novy termín.

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Proč hodnotíte takové blbostí? Jen aby cokoli napsat. Snad je jasné že neovnlivnime to že někdo z personálu onemocní!!!

Hodnoceno: 27. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Krásné a zdravé nehty: balíček pedikúry a manikúry

Vše super, nehty krásné, slečna je precizní a má smysl pro detail

 Vyjádření podniku
Před 3 roky

Moc děkujeme ta hodnocení.
Tým Natali

Hodnoceno: 5. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Manikúra s gel lakem či Shellacem vč. masáže

Nejlepší manikúra a pedikúra na které jsem kdy byla! Slečna dělala vše velmi opatrně a pečlivě. Nemohu si na nic stěžovat

Hodnoceno: 9. července 2020
Hodnocená nabídka: Krásné a zdravé nehty: balíček pedikúry a manikúry
Ověřený zákazník
červen 2020
 5,0/5

Úžasné nehty

Hodnoceno: 28. června 2020
Hodnocená nabídka: Péče o nehty: gel lak s manikúrou a masáží rukou

Prostředí podniku velice příjemné, čisté. Manikérka odvedla naprosto dokonalou práci. Děkuji :-)

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme za hodnocení)

Hodnoceno: 25. června 2020
Hodnocená nabídka: Krásné a zdravé nehty: balíček pedikúry a manikúry
J.
červen 2020
 5,0/5

Doporučuji, opět navštívím👍

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Dekujeme:)

Hodnoceno: 25. června 2020
Hodnocená nabídka: Krásné a zdravé nehty: balíček pedikúry a manikúry

Velmi kvalitně a pečlivě provedená manikůra , příjemná slečna , která dbá na detail.. Pěkné čisté prostředí a příjemná atmosféra.
Budu se ráda vracet

Hodnoceno: 27. dubna 2020
Hodnocená nabídka: Péče o nehty: gel lak s manikúrou a masáží rukou

Paní manikérka udělala suchou manikúru a souhlasila jsem s lakováním, které mi nabídla, ale po skončení se mi lak na jedné ruce sloupával, paní manikérka ho opravovala a nehty vypadaly hrozně. Poté zavolala majitelku a s ní jsme se domluvily, že mi za příplatek 100 Kč dodělá gellak. Takže nakonec vše dopadlo dobře.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

.

Hodnoceno: 12. března 2020
Hodnocená nabídka: Manikúra včetně lakování výživným lakem
Nahoru