1 kg krekrů k domácímu osmažení: prstýnky, cibulové kroužky i slaninky

Přehled nabídky

Varianta:

Cibulové kroužky, 1 kg
Podívejte se na další 2 varianty

V ceně varianty:

Krekry na smažení – Cibulové kroužky

  • Hmotnost: 1 kg
  • Skladujte v suchu, chraňte před teplem
  • Vyrobeno v EU
  • Expirace: 5. 11. 2024
  • Doporučená teplota na smažení: 185 °C (± 5 °C)
  • Průměrná doba smažení: 10 sekund (± 3 s) 

Doručení:

Osobní odběr na provozovně
Zdarma (4 prac. dny)

Osobní odběr Zásilkovna (9 068 poboček)
69 Kč (6 prac. dní)

Osobní odběr Česká pošta - Balík do Balíkovny (8 433 poboček)
74 Kč (5 prac. dní)

Česká pošta
112 Kč (6 prac. dní)

DPD
122 Kč (6 prac. dní)

Místo osobního odběru:

Popkornovač.cz

Na Hraničkách 393/15, Vyškov

Vybrat variantu

Dobroty dělané doma chutnají vždycky tak nějak líp. A to platí nejen pro domácí svíčkovou, ale i krerky.

Připravit si doma čerstvé a křupavé krekry podle vlastní chuti nebylo nikdy snažší. Tento polotovar určený ke smažení stačí pouze vložit do rozpáleného oleje a během několika vteřin máte usmaženo tolik krekrů, kolik jen sníte. Krekry si tak doma připravíte rychle, velmi jednoduše a hlavně levně – ať už budou mít tvar prstýnků, slaninek nebo cibulových kroužků. U fotbalu nebo filmu jako když najdete.

Tip: Přikoupit můžete i speciální solipříchutě k dochucení, díky kterým získáte jedinečné krekry, které jinde neseženete.

Šikovné balení, co udrží chuť

Krekry jsou baleny v praktickém odolném sáčku (tzv. doypacku), díky kterému si udrží své vlastnosti i při delší době skladování. Navíc je vybaven tzv. zip uzávěrem. Vůbec tak nevadí, že hned po otevření nepřipravíte a nesníte celé kilo – sáček je možné opětovně uzavřít aniž byste se museli bát, že dojde k narušení vlastností polotovaru, nebo že se vám vysype. Další praktickou výhodou tohoto balení je oválné dno sáčku, díky kterému ho můžete postavit a nebude vám tak doma zabírat zbytečně moc místa.

Jak připravit domácí krekry:

  • Krekry smažte ve fritovacím hrnci nebo fritéze (je vhodnější díky termostatu, který umožňuje nastavit přesnou teplotu), ale je možné použít i klasický hrnec či pánvičku.
  • Olej rozehřejte na určenou teplotu a opatrně do něj vložte hrst krekrů.
  • Krekry smažte po určenou dobu (10–25 vteřin). Jakmile jsou krekry hotové, zvětší se jejich objem a vyplavou na povrch. Vzhledem k tomu, že čas ke smažení je velmi krátký, je ideální mít před smažením připravenou po ruce naběračku (ideálně děrovanou, abyste s krekry nenabrali i olej).
  • Po vytažení krekry položte na talíř s položeným ubrouskem, který vsákne zbytek oleje.
  • Nyní stačí krekry lehce osolit a dochutit.
  • Po přidání soli a příchutě krekry promíchejte.
  • Nechte si chutnat! 

Adresa pro případné vrácení zboží:

Popkornovač.cz, Na Hraničkách 393/15, 682 01 Vyškov

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru