Luxusní 5chodové menu v Žižkovské věži: siven, telecí hřbet a signature cocktail

3 499 Kč
Koupit
4,7 / 5 Tower Park Praha (kontakt) Praha - Žižkov  (mapa) 254 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
Michaela

Dobrý den,

je možné prodloužit platnost poukazu? Dva měsíce platnosti je opravdu krátká doba, ještě když na oficiálních stránkách towerpark.cz za stejnou cenu je platnost poukazu 12 měsíců.

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo ,individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 30.6.2024 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěla službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky tohoto poskytovatele, díky tomu vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Uložit do oblíbených“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou. 🙂

S přáním hezkého zbytku dne, Klára.

Jan

Dobry den,
je toto menu vhodne i pro cloveka s bezlepkovou a bezlaktozovou dietou?
Dekuji za odpoved

Tower Park Praha


Dobrý den,



aktuální složení menu obsahuje oba uvedené alergeny.Pro informace ohledně možnosti úpravy menu nás kontaktujte na info@towerpark.cz Děkuji a přeji hezký den! Evžen

Jarmila Melicharová

Dobrý večer, mám rezervaci na zítra v 18.30hod. V recenzích jsem se dočetla, že se večer zatahují rolety! Je to pravda ! Jestli ano, tak to nemyslíte vážně! Chtěla jsem večerní pohled na Prahu !

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo, děkuji za dotaz.

Je mi líto, ale bohužel tuto informaci nemáme od poskytovatele služby k dispozici. Pro více informací se prosím obraťte přímo na něj na telefonním čísle +420 210 320 086.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den, Eva

Miloslav Weiss

Dobrý den. Nabízíte voucher pro dvě osoby. Jsme,ale tři. Je možné doplatit třetí osobu? Děkuji M.Weiss

Tower Park Praha


Dobrý den, ano, rezervaci můžete provést pro libovolný počet osob.



Třetí osoba si objedná z menu.Hezký den! Evžen

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru