Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Daruj fresh místo čokolády: 2× 0,5l drink Fruitisimo plný lásky a vitamínů: SRDCOVKA & VALENTÝN

4,8 / 5 Fruitisimo (58 poboček) Olomouc  (mapa) 9 784 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dana

Dobrý den Dito, já jim měla napsat kvůli problémům v minulé akci. Maily jsem psala dva a dodnes bez reakce-už je to cca rok. Tak snad budete mít víc štěstí.

Slevomat.cz

Krásný den, Dano. Pevně věřím, že se vám s kolegy podaří najít společně řešení a situace dopadne k vaší spokojenosti :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Dita

Dobrý den Dagmar z Fruitisimo.
Email jsem Vám napsala 22.2.
Prozatím od Vás nemám žádnou odezvu. Tak snad email v pořádku dorazil:)

Slevomat.cz

Krásný den, Dito. V případě, že se vám nepodaří s poskytovatelem služby spojit, kontaktujte prosím kolegy ze zákaznické péče zde: https://www.slevomat.cz/kontakt :) Kolegové jistě přijdou na nějaké společně řešení :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Dana Dušková

Dobrý den, dcera dostala dva vouchery jako dárek a bohužel nás s tím dnes také v Ústí vyhodili, že jim to nelze načíst. Dcera šla do města o 20 minut dřív, aby stihla nápoje vyzvednout a neujel nám vlak. Nejdříve tam cca 10 minut čekala, neb obsluha byla pryč a poté ji bylo sděleno, že jim to papírový voucher nebere, takže odešla s prázdnou a spechala tam úplně zbytečně. V tel.bohuzel voucher nemáme, neb to byl dárek a darci se již nedaří dohledat. Takže dnes zklamání. Prosíme tedy o sdělení jak dále postupovat- slečna říkala, že je to běžné, že to papírové vouchery nebere, tak by asi bylo dobré to napravit.

Slevomat.cz

Krásný den, Dano, děkuji vám za dotaz. Velmi nás mrzí vaše zkušenost, za kterou se omlouváme. Poprosím vás, abyste kontaktovaly naši zákaznickou podporu, kolegové vám se vzniklou situací pomohou, jak nejlépe dovedou. Kolegy můžete kontaktovat zde: https://www.slevomat.cz/kontakt. Mějte moc hezký den, Kristýna

Alena

Hrůza! …arogantní obsluha, která stěží rozumí česky, nepochopí dotaz, věnuje se svému mobilu a „vyhodí“ nás, že voucher již není platný, přestože ukazujeme deklarovanou platnost do 31.3.!
Igy České Budějovice

Fruitisimo


Dobrý den Aleno,



velice nás to mrzí, můžete mi prosím napsat na e-mail dagmar.gallyasova@fruitisimogroup.com. Napište mi veškeré podrobnosti – jaký den jste tam byla v kolik hodin a o jaký voucher šlo.



Děkuji, Dagmar z Fruitisimo.

Dita

Dobrý den,
Voucher jsem využila a brala lahvičky s sebou domů. Byly napěněné, více jak z 1/3 lahvičky. Doma jsem ji nafotila a nechala odstát. V každé lahvičce 0.3 l místo deklarované 0,5 l nápoje. Mám i fotografií. Podle mě se pěna nezapočítává do celkového objemu nápoje, nebo ano? Nelze mi vložit fotografie. Mohu doložit. Uplatňovala jsem v brněnské pobočce v Campus.
Prosím i vysvetleni , případně kontakt, kde mohu reklamaci sdělit.
Děkuji.

Fruitisimo


Dobrý den Dito,



můžete nás kontaktovat na e-mailu dagmar.gallyasova@fruitisimogroup.com. Naše lahvičky jsou velikosti 0,6l právě kvůli možné pěně, kterou některé ovoce může přirozeně vytvořit. Pokud necháte nějakou dobu jakýkoliv drink odstát – což by se kvůli čerstvosti nápoje dělat nemělo, je určen k okamžité spotřebě, může se stát, že po nějaké době nějaká pěna spadne. Každopádně nám napište rádi vše vyřídíme k oboustranné spokojenosti.



Dagmar z Fruitisimo.

Ester

Dobrý den, jak prosím dlouho bude ještě nabídky k dispozici? Ať ji nezameskam. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ester, jsme rádi, že vás nabídka zaujala.

Jak dlouho bude nabídka k dispozici, to nevíme. Jedná se o valentýnskou akci, takže bych s nákupem neotálela. :-)

Přeji vám hezký den!

Ivett, Slevomat

Jana Nováková

Dobrý den, prosím jak to je.. pobočka Ústí nad Labem, voucher jsem zakoupila 31.1. a šla do Fruitisima, kde mi obsluha sdělila, že ještě není platný a je až od 1.2. .. včera 6.2. jsem tam byla zas a najednou od 9.2. .. Jak to tedy je ?

Fruitisimo


Dobrý den, voucher je samozřejmě platný od 31. 1. 2024, přesně dle podmínek. Prosím ozvěte se nám na dagmar.gallyasova@fruitisimogroup.com a vše vyřešíme k vaší spokojenosti.



Děkuji Dagmar z Fruitisimo.

Iveta

Dobrý den, lze vyměnit ve Valentýnu jablko za pomeranč? Případně je tam příplatek? Děkuji.

Fruitisimo


Dobrý den Iveto, velice nás to mrzí, ale bohužel to možné není. Museli bychom vám udělat úplně jiný drink přesně dle vašeho přání. Věřím ale, že vám Valentýn určitě bude chutnat :)



Dagmar z Fruitisimo.

Veronika

Dobrý den, dnes v Ústí nad Labem voucher nefungoval. Prý platí až od 9.2. Kde je to prosím uvedeno? Vidím jen platnost do 31.3.! Voucher jsem zakoupila jen proto, že jsem měla dnes cestu do Ústí, kde Fruitisimo je, jinak ho nemám poblíž bydliště.

Fruitisimo


Dobrý den Veroniko, samozřejmě je voucher platný od 31. 1. 2024. Bohužel muselo dojít k nějakému nedorozumění. Moc mě to mrzí a omlouváme se! Vouchery jsou platné do 31. 3. 2024



Dagmar z Fruitisimo.

Kroupová

Dobrý den,
OD kdy je možné voucher využít? Dnes jsem byla na pobočce v Liberci OC Plaza a voucher nefungoval.
 Děkuji

Fruitisimo


Dobrý den, napište nám prosím na dagmar.gallyasova@fruitisimogroup.com a situaci samozřejmě vyřešíme k vaší spokojenosti. Vouchery lze uplatňovat od dnešního dne.



Dagmar z Fruitisimo.

Elena Meričková

Dobrý den,
Je nutné mít s sebou vytištěný voucher, nebo jej stačí ukázat v mobilu?
Děkuji,
Elena Meričková

Fruitisimo


Dobrý den Eleno,



stačí když voucher ukážete v telefonu.



Dagmar z Fruitisimo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru