Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velikonoce v Provence: Avignon, Lyon i slavnost býků, doprava busem, ubytování i snídaně

4,5 / 5 CK Travel Club ČSAD Tišnov Francie (mapa)

Hodnocení podniku CK Travel Club ČSAD Tišnov

4,5 583×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Doprava 4,5
90.794%
Program 4,4
87.84%
Ubytování 4,2
84.864%
Průvodce 4,2
84.566%

Filtry
Recenze zákazníků

Autobus a řidiči byli super. Ubytování v poměru cena/kvalita v pořádku.
Navštívená místa/muzea byla nádherná. Tato část Francie stojí za prozkoumání.

Tento zájezd byl jedno velké zklamání.
Člověk by u specializovaného zájezdu očekával, že si rozšíří vědomosti. Bohužel průvodce onemocněl. Doufali jsme, že nám náhradní průvodce řekne alespoň základní informace o Francii/bitvách. Průvodce nám vyprávěl, co zažil v Egyptě, jak se mu někdo ztratil v Německu, nebo jak mají hezky sestříhané křoví podél cesty. Už první den jsme neviděli tři místa, která byla v programu. Žádná rezervace. Žádné informace. Průvodce neuměl francouzsky ani anglicky. Jen německy a to dost pofidérně. Nakonec to za něj musel už první den převzít mladík z dispečinku, který „čirou náhodou jel také“… A ten si tedy máknul, když zařizoval všechny rezervace, které už cestovka měla mít dopředu udělané.
Ubytování bylo prapodivně dva dny před cestou změněno, čímž se narušily plánované přejezdy.
Už první den večer jsem spolu s dalšími lidmi konfrontovala průvodce, že se nám to nelíbí. Bez reakce.
Zároveň jsem hned první den večer (4. 5.) napsala mail do CK, aby o této situaci věděli. Bez reakce (dnes je 11. 5. a stále bez odezvy). Jen mi dva dny na to mladík z dispečinku řekl, že to četl také, ale v kanclu není nikdo, kdo by mi odepsal.
Druhý den jsem byla už tak naštvaná, že jsem volala do cestovky. Bez reakce. Žádné zavolání zpět na zmeškaný hovor. Nakonec to slečna zvedla jiné paní, takže jsme se na ni pustily dvě (ale samozřejmě slušně). Je také divné, že nám průvodce nedal na sebe telefon s tím, že je v pokynech – tam byl ale telefon na původního průvodce a do cestovky, kde ale nebrali telefon a nezavolali zpět…
Když už jsme se dostali na nějaké místo, tak nebyl dostatek času si ho prohlédnout. Překlad a tlumočení žádné, což pro lidi, kteří neumí anglicky, bylo fakt super.
Dokonce chyběly i takové ty základní pokyny – nakupte si dřív, protože na hotel přijedeme později a asi nebude otevřeno. To nám musel říct zoufalý řidič (řidiči byli super).
Ještě jsem nezažila, že by zákazníci byli průvodci a cestovce tak u p…... Bylo to tak dehonestující, až mi bylo těch lidí (zejména straších) líto, protože na to šetří, těší se na to a třeba už nebudou mít šanci se do Normandie podívat (anebo chuť po téhle zkušenosti).
Nicméně na konci zájezdu cestovka uznala aspoň částečně pochybení a zaplatila lidem vstup a ochutnávku do sklepů Pommery. Super, aspoň něco. Nicméně na to byla hodina a opět zmatečné, ufuněné a bez překladu (přitom zde by se dalo překládat, v jiných místech by to nebylo možné – jak je napsáno v pokynech na cestu). Takže to bylo spíš pro smích.
Jela jsem už s několika CK a CA a ještě nikdy jsem nezažila takový zájezd.

Hodnoceno: 11. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Francií po stopách sv. válek: ubytování i doprava
Nahoru