Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Péče o vlasy v Salonu S'trim: hloubková výživa, střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Bilyana Lidieva Knížková Praha - Vinohrady  (mapa) 79 prodejů

Hodnocení podniku Bilyana Lidieva Knížková

4,8 263×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,8
95.33%
Prostředí 4,7
94.956%
Průběh rezervace 4,7
94.286%
Personál 4,9
97.168%

Filtry
Recenze zákazníků
Hodnoceno: 12. května 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Jsem velice spokojená s melírem a střihem. Paní byla milá a velice ochotná. Moc děkuji 🙂

 Vyjádření podniku
Před 19 dny

Moc krát vám děkuji, mně taky potěšila vaše společnost :)))

Hodnoceno: 4. května 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Paní kadeřnice je milá a velmi profesionální. S melírem jsem byla moc spokojená a určitě to nebyla moje poslední návštěva.

 Vyjádření podniku
Před 22 dny

Moc krát děkuji vám :)) 🌻🌻🌻

Hodnoceno: 1. května 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Naprostá spokojenost. Velice milá paní kadeřnice, cítila jsem se v kadeřnictví dobře, byl to pro mě relax. Navíc určitě zkušená, trpělivě si vyslechla mé představy a hned věděla, jak to myslím. Se střihem jsem naprosto spokojená, i v domácích podmínkách při minimální péči o vlasy vypadá dobře. Určitě doporučuji.

Nic mě nenapadá

 Vyjádření podniku
Před 25 dny

Moc krát děkuji za krásné hodnocení :))) 🙂🙂🙂

Hodnoceno: 29. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Vše super. Paní kadeřnice mi udělala krásný melir.

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Moc krát vám děkuji!!🌸🌹🌸🌹:)

Hodnoceno: 16. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Byla jsem po 10 letech nucena vyhledat novou kadeřnici, protože ta má ukončila činnost. Bylo to jako hledání jehly v kupce sena, ale měla jsem štěstí. Paní kadeřnice si vyslechla má přání a zároveň obavy :-D Byla naprosto skvělá ve všem, komunikace, vstřícnost, je neuvěřitelně šikovná, což se není co divit po 24 letech praxe. Byla jsem naprosto spokojená a měla z výsledku obrovskou radost, takže už budu stálá zákaznice. Moc děkuji a vřele každému doporučuji :-)

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Moc vám děkuji za to krásné hodnocení! Budu ráda když se zase uvidíme! Vždycky se budu starat aby jste byla spokojená!🌹🌸🌹🌸:)

Hodnoceno: 16. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Milá, vstřícná kadeřnice, naslouchá přání zákazníka

 Vyjádření podniku
Před měsícem

Děkuji pěkně:)))

Hodnoceno: 13. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Paní kadeřnice byla velice milá a se střihem jsem spokojena. Určitě doporučuji🤗

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Děkuji pěkně:)💐😇😊💐😇😊

Hodnoceno: 3. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Velmi milá paní kadeřnice. Záleží jí, aby bylo zákazníkům příjemně ve všech ohledech. Je to první zkušenost s trvalou a já jsem velmi spokojená. Salon maličký, ale příjemný, navíc skvěle dostupný MHD. Termín v neděli odpoledne před svátkem je víc než luxus. Děkuji a rozhodně doporučuji!

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Moc krát Vám děkuji:)))Vždy jste vítána 😇💐💐💐

Hodnoceno: 2. dubna 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Paní kadeřnice je milá, šikovná, možná jsme si jen na stopro nepozoruměly v mém záměru, ale i tak je výsledek 4/5.

Trošku mě znervozňovalo ticho v salonu a druhá kolegyně, která se vydávala za tichou Horákyni, a tak trochu tam byla a nebyla.. nic neříkala, ale celou dobu nás pozorovala a připadala jsem si tam trochu divně. Nevěděla jsem, jestli kontroluje kolegyni, která mě stříhala nebo mě, co si navymýšlím.. :)

Hodnoceno: 29. března 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Paní kadeřnice je úžasná, své práci opravdu rozumí. Skvěle mi poradila. S barvou a střihem jsem velmi spokojená. Určitě příště přijdu zase. Můžu jí jen doporučit!!

 Vyjádření podniku
Před 2 měsíci

Děkuji Vám moc za to krásné hodnocení,vždycky se budu snažit abych vám udělala radost:) !🌹🌹🌹

Hodnoceno: 11. března 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů

Všechno. Velmi milá paní, velmi příjemná. Líbilo se mi, jak mě ostříhala a natočila, je to přesně jako na obrázku, který jsem jí ukázala. Určitě se vrátím :) Doporučuji!

Nic. Všechno bylo super.

 Vyjádření podniku
Před 3 měsíci

Děkuji pěkně mám velkou radost že jste spokojená a budu se nadále snažit, vždy budete u mně vítána;:))⚘️⚘️⚘️

Hodnoceno: 18. února 2024
Hodnocená nabídka: Střih i barvení či melír pro všechny délky vlasů
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru