Designový půllitrový To-Go hrnek na teplé či studené nápoje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lucie Š.

Dobrý den, přišel mi nádherný hrnek, ale vypadá to, že víčko má výrobní vadu. Jedno písmenko je jakoby vypadlé, takže je tam skrz dírka, netroufla bych s tím jít do MHD, stačí trochu nahnout a hned se to vylévá :-( (mám nafoceno) Děkuji předem za odpověď. Lucie Š.

pvdesign.cz


Dobrý den, dírka je v písmenku O ve slově HOT v každém hrnku. Je to kvůli tomu, abyste mohla pít a měl se jak dovnitř dostat vzduch. Je to prostě hrnek, ne termoska. Takže do kabelky nedávat… Bez dirky byste se pobryndala při pití

Lucie Š.

Děkuji za odpověď a vysvětlení, mám ještě dva termo hrnky (také prezentovány jako hrnek, ne termoska) od jiných výrobců, dírky tam jsou také, ale pod uzávěrem. Pravda, nenapadlo mě, že tento hrnek ho má takto mimo, což do MHD bych moc nedoporučovala, kdo jezdí ví, jak občas jízda vypadá a tekoucí nehoda při plnějším obsahu bude hned.

Petra

Dobrý den,
Jakou nejvyšší teplotu hrnek pojme, prosim? Dekuji, Petra

pvdesign.cz


Dobrý den,



z praktické zkušenosti – zalívám si do něj „turka“ a bez problémů

Šaruše Mikešová

Dobrý den jsou víčka na závit nebo jen nasazovací děkuji za odpověď
Mikešová

pvdesign.cz


Dobry den, vicka jsou na vnitrni zavit a v realu jsou asi tak 100× masivnejsi a pevnejsi nez vypadaji na fotce. Neni to nasazovaci plastove vicko

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru