Odpočinek ve městě Polanica Zdrój: moderní apartmány, polopenze

od 5 780 Kč
Koupit
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel and apartments Bukowy Park (kontakt) Kladská kotlina - Polsko (mapa) 152 prodejů

Hodnocení podniku Hotel and apartments Bukowy Park

4,7 123×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,8
96%
Personál 4,8
95.744%
Jídlo 4,8
95.484%
Wellness 4,2
84.044%
Volnočasové služby 4,4
87.5%
Lokalita 4,8
95.918%
Průběh rezervace 3,0
60%

Filtry
Recenze zákazníků

V podstatě všechno!

Trošku špatně se spalo na posteli. Byla moc měkká.😃

Hodnoceno: 8. července 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Výborné jídlo, krásné město. Apartmán skvěle vybavený i na delší pobyt. Chválím elektrické předokenní rolety.

Studený bazén.

Hodnoceno: 7. července 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Byli jsme přímo unešeni ubytováním, stravou a velice ochotným personálem. Lazenske město je krásné, udržované, užili jsme si nádherné procházky.

Nemáme nic negativního na tomto pobytu .

Hodnoceno: 23. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Bydleli jsem v apartmánech, které jsou mimo hotel a místo je to opravdu klidné a apartmány jsou prostorné, čisté a dobře zařízené. Místo je skvělé, hned vedle parku.

I přes to, že jsme si ověřovali s předstihem přes mail s hotelem, že v bazenu je „teplá“ voda, o čemž nás ujistili, tak byla stejně dost studné a nikdo tam nebyl, lidi byli jen ve vířivce nebo v saunách atd…
Co se týče jídla, tak drtivá větši z hlavních chodů byla smažených, což za nás nebylo optimální a vege „volba“ nebyla nic moc většinou (ale dalo se to dycky nějak poskládat ze zbytku bufetu)…

Hodnoceno: 21. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Apartman byl opravdu prostorny a veliky. To jsme ani necekali. Misto je take super pro rodinu s detmi. Jidlo dobre, ke snidani nam jen chybelo ovoce a jogurty pro deti. Jinak vse perfektní.

Hodnoceno: 16. června 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Bylo to v pořádku

Hodnoceno: 11. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

pěkné ubytování, hezká lokalita, krásné parky a promenáda

Hodnoceno: 9. června 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

studená voda v bazénu, vířivka v pořádku

Hodnoceno: 26. května 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Velmi pěkné, čisté a pohodlné ubytování v kvalitně vybaveném apartmánu. Pěkné prostory restaurace. Velká herna pro děti i zázemí pro starší (kulečník, fotbálek, fitness…). Garáž přímo v budově s apartmány. Dětské hřiště pod okny.

Malý a zvláštní výběr jídla, především večeře byly celkově zklamáním. Menší bazén, šatna poněkud zvláštní, ale jinak wellness ok.

Hodnoceno: 16. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

wellness jsme nevyužili, jinak krásný park i městečko.

Hodnoceno: 13. května 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Pěkné ubytování, nově vybavené apartmány, čisto, uklizeno. Hotel v centru lázeňského města.
Výborná strava.

Malé welness, do bazénu se vešlo max 5 lidí.

Hodnoceno: 12. května 2024 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Nové apartmány kousek od hotelu v centru u krásného parku. Jídlo vynikající, lokální kuchyně, jen děti měly trochu problém si vybrat. K večeři byl k dispozici barel s vodou a káva nebo čaj. Objednané pití drahé, za jedno pivo a dvě skleničky vína jsme platili cca 550,–. Wellnes super, trochu studenější bazén, ale nic co by vadilo. My jsme byli maximálně spokojeni.

Platba za parkoviště (280zl. za 5 dni – 4 noci + pobytová taxa). Bohužel jinde se parkovat nedá.

Hodnoceno: 10. května 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Mximální spokojenost. Čistota v apartmánu, pohodlná postel, velký výběr jídel.
Necí co vytknout.

Hodnoceno: 10. dubna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma

Jídlo výborné, ubytování skvělé, jen ten wellness..voda v bazénu studená, finska sauna nefungovala

Wellness

Hodnoceno: 25. března 2024 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Polanica Zdrój: apartmán, polopenze i 2 děti zdarma
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru