Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt na Lipně: polopenze, skipasy i vstupenky do vodního světa a na Stezku korunami stromů

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Element hotel Šumava (mapa) 293 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tereza

Dobry den,chtela bych se zeptat.V nabídce mate psano 2dospele a 2 deti.Máme 3 deti ve veku 12let,7let a 5let.Je mozne si priplatit za pristilku a stravu pro nejmensi dite.Nebo jen za stravu a dite by s nami spalo v posteli?Předem děkuji za odpověď Novakova

Element hotel


Dobrý den, paní Nováková, bohužel je v tomto případě nutné rezervovat 2 pokoje. Není možné Vás umístit na rodinný pokoj v 5-ti osobách.

Ilona Soukeníková

Dobrý den,
lze zaplatit při použití karty Benefit plus?
 Děkuji

Element hotel


Dobrý den, ohledně placení z benefitní karty se spojte přímo se Slevomatem. Popyt hradíte přímo tomuto portálu. Děkujeme.

Lucka

Dobrý den, ráda bych zakoupila pobyt s polopenzí dva dospělí a dvě děti 13+16 let. Na vašem portále to nejde zadat ( věk jen do 15 let), nelze ani tři dospělí a dítě. Kontaktovala jsem recepci hotelu – pokud chci pobyt s polopenzí musím rezervovat přes vás. Jak to mám tedy vyřešit? Děkuji

Element hotel


Dobrý den, dítě 15 let je již počítáno jako dospělá osoba, musela byste zarezervovat 2 dvoulůžkové pokoje. V tomto počtu se bohužel na rodinný pokoj nevejdete. Děkujeme za pochopení.

Nik

Dobrý den,
chci se zeptat jestli je na hotelu bazén a jestli je v ceně.
Děkuji.

Element hotel


Dobrý den, bazén není součástí hotelového komplexu, cca 400m od hotelu se nachází Aquaworld. Balíček můžete zakoupit buď s polopenzí anebo s kombinací se vstupy právě do Lipenského AQ.

Petra

Prosím chceme pobyt pro dva dospělé a jedno dítě 16 let. Bohužel mi tato varianta nejde. Je nějaká jiná možnost? Děkuji

Element hotel


Dobrý den,



rezervace na Slevomatu je možná vždy pro 2 dospělé osoby + dítě do 12-ti let. Dítě 16 let je již bráno jako dospělá osoba. Doporučujeme Vám se obrátit přímo na hotelovou recepci.

Petra

Od kolika do kolika jsou prosím snídaně a večeře?

Element hotel


Dobrý den, snídaně se podávají v čase od 7:00 – 10:00. Na večeři v případě polopenze je možné jít od 17:00 – 21:00 hod.

Andrea Kudrová

Dobrý den,
ráda bych využila tuto nabídku, kde je v nadpisu uvedeno včetně skipasu, ale u detailu nabídky již nic o skipasu uvedeno není. Bylo by to pro jednu dospělou a dvě větší děti (12 a 14let). Předem děkuji za informace. AK

Element hotel


Dobrý den, na Slevomatu je nyní dostupný balíček s polopenzí a s 2-denním skipasem nebo balíček s polopenzí a vstupen na SKS a AQ.



V případě potřeby se neváhejte obrátit na zákaznickou linku Slevomatu, děkujeme.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda polopenze zahrnuje i nápoje, alespoň u snídaně? Káva, čaj, džus…. Pripadne i u večeře? Děkuji

Element hotel


Dobrý den, nápoje jsou součástí snídaní (čaj/káva/džus..), při polopenzích nejsou nápoje součástí 3-chodového menu, děkujeme Hotel Element.

Tea

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně skipasů – když bude pobyt na 3 dny (např pá-ne), budou skipasy na první dva dny (pá+so) nebo druhé dva dny (so+ne)? Děkuji za odpověď.

Element hotel


Dobrý den,



děkujeme za Váš dotaz, vzhledem k tomu, že se jedná o 2-denní skipas, lyžovat budete so+ne. V pátek je příjezd až okolo 15:00 hod. (Check-in), tak abyste skipasy plnně využili.

Jan Svěrák

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat v nabídce je uvedeno – 1× skipas na 2 dny do skiareálu Lipno pro všechny starší 3 let.
Je to tedy tak, že když bychom chtěli využít nabídku 2 dospělí a 2 děti dostaneme 4 x skipas (1× počet osob), nebo jenom 1 a ostatní 3 bychom museli dokoupit? Děkuji

Element hotel


Dobrý den, v případě, že budete cestovat 2 dospělé osoby + 2 děti, je potřeba toto uvést do poptávky, pobyt + polopenze + skipasy budou pro všechny osoby. Děkujeme.

Eva

Dobrý den, v nabídce je uvedeno, ze je to pobyt az pro 4 osoby s nárokem na lůžko, ale pri objednávce mi to nabízí maximálně 2 dospělí a jedno dítě. Jak to tedy je?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo,

bohužel nevím, u jaké konkrétní varianty a termínu jste počet osob zkoušela zadat, nicméně momentálně vidím, že u všech variant jdou zadat dva dospělí a dvě děti (do 15 let).

Jelikož pokoj nabízí různé druhy pokojů (dvoulůžkový, třílůžkový a rodinný) třeba brát v potaz termín, jelikož volné a dostupné kapacity pokojů se mohou v různých termínech lišit.

Hezký den,

Helena

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru