Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neomezená wellness pohoda na polské straně Orlických hor: výlety, lyžování i bobová dráha

4,3 / 5 Czarna Perła Kladská kotlina - Polsko (mapa) 15 prodejů

Hodnocení podniku Czarna Perła

4,3 108×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,4
88.314%
Personál 4,1
81.59%
Jídlo 4,4
88.314%
Wellness 4,0
79.26%
Volnočasové služby 3,8
76.962%
Lokalita 4,4
87.866%
Průběh rezervace 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků

Konvice na pokoji.
Hned u hotelu super obchudek na jidlo.

Jidlo slabe, spatne dostupne, absolutne nedostate mista v jidelne i na pokoji.prostor na suseni veci z bazenu nebylo kde dat.pristylka pro 8lete dite rozkladaci kovove lehatko.
Uklid za 4 dny pouze vysypani kosu.
V destivem pocasi a 4 st neni kam jit, vsude bahno.leda jit po hlavni ceste.jinak pul hodka okolo hotelu.

Hodnoceno: 10. prosince 2023 – Velká rodina
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Dobrá lokalita, pro turistiku a lyžování, pokoje pěkné , personál ochotný. jídlo a bazén,
také dobré , velké parkoviště u hotelu.

NA večeře a snídaně fronta , malá jídelna, hodně lidí, chybělo čepované pivo, obsluha v jídelně nemá firemní oblečení, malá sauna,

Hodnoceno: 9. prosince 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Pěkný, čistý pokoj, vše odpovídalo popisu. Potěšil set na přípravu kávy a čaje (sáčky s kávou a čajem k dispozici) i lednice na pokoji.

Snídaně byla velmi bohatá, večeře méně, ale vždy bylo z čeho vybírat a pochutnali jsme si.

Bazén menší, ale na odpočinek stačí. Ručníky do wellness k dispozici. Brouzdaliště pro děti s teplou vodou. K dispozici hračky/pomůcky do vody pro děti.

Lokalita super pro aktivní lyžaře, na sjezdovku vyjdete hned z hotelu. Půjčovny lyží v místě.

Překvapilo nás, že personál hotelu, vesměs do 30 let, neovládá angličtinu. Vždy se ale snažili porozumět a pomoci. Ještě, že je nám polština tak blízká 🙂

Hodnoceno: 1. prosince 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Velikost pokoje

Do Polska pravidelně jezdíme od roku 2020 a vždy jsme byli všude spokojeni a to nad míru. Naposledy jsme byli v březnu Crystal Mountain a to bylo absolutně v topu. Kdyby tady byla aspoň jedna třetina toho, tak by to bylo ok. Vzhledem k tomu, že jsme z oboru tak bych řekl, že dokážeme hodně věcí odpustit a pochopit. Ale tady to byla naprostá tragédie…

Po příjezdu jsem vešel na recepci, kde byla né moc usměvavá a příjemná recepční.
Paní jsem se zeptal zda mají pouze venkovní parkoviště nebo garáž řekla, že jen venkovní. Později jsem zjistil, že garáž hotel má, asi jsme nebyli hodni i přesto, že hotel byl prázdný.
Při rezervaci pokoje jsem psal do poznámek požadavek na dětskou postýlku. Tak jsem se rovnou pro ujištění zeptal, zda tam ta postýlka je. Paní se na mě podívala nevěřícně a začala hledat v PC. Po chvilce našla a řekla, že postýlku donesou. Následně jsem šel ještě 3× na recepci jestli ta postýlka bude ještě dnes( té chvíle stále ještě s úsměvem). V 19:50 jsme se vrátili z bazénů a postýlka stále nikde!!!! Postýlku jsme dostali po opětovném urgování těsně před 20h a ještě ne zrovna v kondici viz foto (poškozenou s rozbitým zipem, kudy malý mohl vylézt).

Pokoj byl veliký, ale v hotelech, kde jsem působil se musely vždy hostům dávat nepoškozené a připravené pokoje. Tady pokoj sice prostorný, ale ve stavu, viz. zničená lampa, nemožnost zavřít dveře mezi ložnicí a obývacím pokojem, jelikož je někdo vylamoval v minulosti a nikdo to neopravil, dveře do koupelny špatně sestřelované tudíž nešly zavírat a nešly ani zamknout, protože zámek se protáčel.

V koupelně můžete také narazit na kamarádku plíseň.

Fleky na koberci a zvednuté stropnice byly nezbytnou součástí pokoje.

Při větším počtu obsazenosti hotelu neteče teplá voda na pokojích

Jídlo: první snídaně byla tragédie, hrozný bufet a staré pečivo. Další dny se lehce zlepšilo, zřejmě s přibývajícím počtem hostu, ale i to mělo svou daň, nedostatek míst v jídelně což by nebyl takový problém, kdyby to personál nějak korigoval. Druhá večeře – studené jídlo, ale komplet ( kuře i žebra a přílohy opravdu jen prolétly konvektomatem, aby měly tak 30C nic se nemá přehánět).

Tohle je asi dostačující tak Max na 3 hvězdu. Na restauraci personál nepoznáte od hostů, jelikož chodí v teplákách a mikině, při troše štěstí Vás možná i někdo pozdraví, ale kuchaři ty vůbec ne, mimochodem taky byli oblečení spíše do posilovny, než do kuchyně.

Jak jsem psal připlatíte si pokoj prémium a na pokoji nemáte ani župany, když jsem se na ně zeptal na recepci – proč na pokoji nemáme župany. Paní mi odpověděla, že za 2000,– PLN na osobu nám je dá, ale upozorňuji, že paní nemyslela vratnou kauci. A abych pak měl doma dva župany cca za 12tis Kč tak to je opravdu veliká přeháňka!!

Bazény poměrně v pohodě, nad dětským bazénem tma – nefungovaly světla, například v pátek jsme tam byli jak sardinky, ale s tím se dalo počítat vzhledem k velikosti.

Dětský koutek je sice udělaný z kousku konferenční místnosti a hračky už něco zažily, ale asi ok. Jen při naší návštěvě 23–25. 11. 2023 nás mohli alespoň upozornit, ať tam jdeme v bundách :-) byla tam dost zima a ze stropu tekla voda natolik, že tam v jedné části bylo i brouzdaliště!

V zimě většinou sněží i tady, jako ranní rozcvičku si tak před hotelem můžete vyházet sníh, protože proč by to někdo dělal. Když jsem se na to zeptal na recepci, že i pro ně by to bylo dobré mít venku čisto, protože by to hosté netahali dovnitř, tudíž by tam nebylo tak mokro a ani kluzko! Pan recepční, byl duchem nepřítomen, ale odpověděl, že až v 10h, sice bylo už po desáté, ale kdo by se stresoval.

Na recepci taky nepoznáte zda jde o zaměstnance či hosta a taky to tam tak funguje, jelikož až třetí den, když jsem při příchodu na snídaně řekl číslo pokoje, tak se pani konečně nedivila, že tam tento pokoj nemá napsaný. Také jsem pánovi na recepci říkal svojí zkušenost s jejich hotelem, naprosto žádná reakce ani snaha o nápravu, aby něco řekl nic, ani nashledanou jsem neslyšel.

Smutné!!!!

Jak jsem psal do Polska jezdíme pravidelně a všude se nám líbilo, ale tohle byla tragédie. Vyhozené peníze oknem, chtěli jsme si odpočinout, ale spíše jsme byli naštvaní celou dobu.

Chtěl jsem nahrát fotky, ale bohužel nejdou nahrát. Škoda…

Hodnoceno: 29. listopadu 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Interiér, animační program

Personál nevěděl nic o slevové kartě, kterou jsme obdrželi při příjezdu. Dále nefungovala donášková služba na pokoj.

Hodnoceno: 27. listopadu 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Nemůžeme hodnotit něco co jsme za své peníze nedostali

Musím říci že jsme velice zklamaní přístupem tohoto hotelu Černa Perla od 12.10 – 14. 10. 2023 kód kuponu 4457–3554–10Q-863 jsme měli zakoupený pobyt v četně wellnesu přes Slevomat.cz na který jsme se těšili. Bohužel po příjezdu na místo jsme nebyli v puštěny na hotel z důvodu poruchy na elektrickém zařízení, proto jsme byli přesměrováni na hotel Bíla Perla tedy na hotel který slouží spíže jako noclehárna bez dalších služeb, na jídlo se chodí do vedlejší budovy. Jediné plus že pokoje na tomto hotelu jsou hezké a čisté, ale to je tak vše, na pokoji je televize, ale bez programu takže si večer po túře můžete hezky povídat nebo čučet do mobilu. Není zde kromě turistiky žádné vyžití, v době našeho pobytu nic nefungovalo. Takže jsem to kvůli počasí vyřešili návštěvou Klodzka. Samotný pobyt jsme si vůbec neužili protože jsme nedostali to co jsme si objednali. Chápeme že se může stát tato záležitost, ale nechápeme že se nám nikdo před příjezdem neozval když check in je až v 16:00 hod a elektřina nešla od rána, dalo se vše vyřešit jiným termínem. Podali jsem tedy stížnost jak na místě tak písemně bohužel jsme se do dnešního dne nedočkali odpovědi. Rozhodně nedoporučujeme tento hotel a tuto společnost. Obzvlášť když neumí napsat správně česky Vítáme Vás viz foto.

Hodnoceno: 3. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Všechno bylo fajn, byli jsme spokojeni.

Jídlo bylo výborné ale jídelna na tak velký hotel byla malá.

Hodnoceno: 30. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Hotel byl cisty, okoli moc hezke..

Wellness se dalo vyuzit az od 13 hodin, bazen byl malicky, sauna pouze jedna.
Nebyla zde odpocivarna ani prostor, kde si objednat piti behem saunovani. Chybel bazenek na ochlazeni, byla zde jen sprcha, kterou ale bylo nutne po celou dobu mackat, aby tekla voda, coz je komplikace, kdyz se chcete ochladit po saunovani.
Hotel mel dost zmatecne znaceni.
Lobby bar byl zavreny, otevreny je pry pouze o vikendu, takze dat si v hotelu piti behem dne v tydnu – nemozne.
Behem naseho pobytu se zacal hotel plnit hosty, na coz zrejme nebyl nikdo nachystany. Nevesli jsme se do “jidelny”. Jidlo bylo dobre, ale vecere by asi ocenili spis vegetariani, protoze byly napr. jen tucna zebra nebo kureci prsa bez chuti, jine maso ne… kava nebo dzus k jidlu?! Radeji ne, misto dzusu tekla v podstate pořad jen obarvena voda, kava nemela bud zrna nebo tlak nebo jine potize. Toto personal ci vedeni hotelu absolutne nezvladli. Snazili se to opravovat za chodu, ale nedopadlo to

Hodnoceno: 28. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Krásná příroda, vše čisté, funkční. Jídlo určitě dobré. Doporučujeme.

TV naladíte, německý, francouzský kanál, ale český ne. A je to za koncem. Nepochopitelné. V hotelu 50% polských klientů a 50%českých. Ale přístup bez emocí.

Hodnoceno: 28. října 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Pěkné prostředí hotelu, příjemný a ochotný personál, dostačující výběr jídla v rámci bufetu, jak u snídaně, tak u večeře, včetně nápojů zdarma i u večeře. Byli jsme spokojeni s kvalitou postelí – matrací. Vybavení pokoje dobré.

Pobyt jsme trávili s partou přátel, tedy celkem ve čtyřech pokojích. V některých z nich se stalo, že v určitou dobu netekla teplá voda, jen studená a také si někteří stěžovali na nižsí teplotu vytápění. Pobyt jsme absolvovali o víkendu, při využití wellness, hlavně v pátek a sobotu byl bazén i vířivka dost přeplněné, využívají hosté i ze sousedního hotelu. Ale i přes tyto nedostatky jsme byli celkem spokojeni a pobyt v tomto hotelu doporučujeme.

Hodnoceno: 25. října 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Typické lyžařské středisko, pobyt vhodnější v zimě pro lyžaře

dost rozkopané okolí a nové výstavby

Hodnoceno: 22. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Extrémě studený bazén

Hodnoceno: 18. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Ze nas pobyt byl ukoncen o dva dny drive z duvodu havarie dodavky elektriny. Ocekavame navraceni penez, bjak hotel slibil

Hodnoceno: 16. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

VŠE, NENÍ CO VYTKNOUT

Hodnoceno: 17. srpna 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

-Personál
-Ochota, vstřícnost a profesionalita
-Skvěle jídlo
-Bazén, vířivka i sauna byli perfektní.
-Příjemní lidé jak na hotelu tak v okolí
-Nádherná příroda

Nemůžu nic vytknout.

Hodnoceno: 13. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Výběr jídla i chuťově naprosto spokojeni, teplá voda v bazénu a velká vířivka

Rozjíždějící se manželská postel a zvláštní sauna do které se musí v plavkách a ledový bazén, nebo sprcha taky nikde.

Hodnoceno: 8. června 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Pokoje, jídlo, wellness i lokalita. Vše bylo v pořádku.

Někteří členové personálu by neměli pracovat s lidmi.

Hodnoceno: 30. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Nádherné prostředí, pokoje čisté a útulné, personál příjemný, usměvavý a ochotný, velká spokojenost s wellnes. Jídlo nám moc chutnalo.

Nemáme výhrady

Hodnoceno: 24. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

skvělá gastronomie!

malá sauna součástí společného prostoru s bazénem, klienti v sauně v plavkách, ve wellnessu hosté i z vedlejšího hotelu, ve sprchách tekla voda tenkým pramínkem.......velké zklamání

Hodnoceno: 16. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor

Byla jsem mile překvapená, krásný hotel, milý personál, teplá voda v bazénu a jídlo nepopsatelné. S kamarádkami jsem si to parádně užila. Vřele doporučuji.

Hodnoceno: 11. května 2023 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Túry i wellness na polské straně Orlických hor
Nahoru