Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bubble tea podle výběru i toppingy navíc pro 1 nebo 2 osoby

4,5 / 5 Bubblify (24 poboček) Olomouc  (mapa) 3 654 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela

Dobrý den, chci se zeptat, proč nabídku nestahnete, když nejste schopni proskolit obsluhu na uplatnění voucheru? Dnes jsem byla opět svědkem na pobočce OC Šestka, ze slečna to neuměla…

Bubblify


Dobrý den, děkujeme za info, proškolíme opětovně obsluhu stánku. S pozdravem Bubblify

Michaela

Dobrý den, prave jsem se snažila uplatnit vouchery v OC Šestka, ale slečna neuměla kód uplatnit a nápoje mi tudíž nedala. Velmi nedoporučuji tuto nabídku.

Barbora

Dobry den, jak jen již tady četla, stalo se mi to samé. Uplatňovala jsem v Plzni v Plaze a slečny po mně chtěly uplne nesmyslný doplatek. Byly tam tři a ani jedna nevěděla, co ma delat. Prý mam jen v hodnotě 239 kc a zbytek musim doplatit. Přitom jsem uplatnila dle návodu – 2× drink z nabídky a ke každému 2× topping. Nic navíc. Jen to, co bylo v podmínkách pro uplatnění. No, nechtěla jsem nic platit a nakonec to docela naštvaně akceptovaly a nic po mně nechtěly. Ale stala jsem tam asi pul hodiny:) to mě dost nastvalo. Jeste, ze jsem se musela doprosovat a obhajovat. Popis uplatnění je, pro mě, dost dobre srozumitelný, jen na pobočce mely slečny problem. To jeste psaly do nejake jejich pracovní skupiny, kde jim taky nikdo neporadil. Tak jen pro ostatní, ze se nemáte nechat odradit a trvat si na svém. Vtipne bylo, ze jsem jim jeste vysvětlovala a radila, jak to mají do kasy zapsat, aby jim to potom na konci dne sedelo a nechybělo jim.

Martina

dobrý den, jaká je skutečná velikost kelímků? protože 700ml a 500ml rozhodně nemají.

Bubblify


Dobrý den, nevíme, z čeho tak usuzujete, ale objem kelímků je certifikovaný na M 500ml a XL700ml. S pozdravem Bubblify

Jana

Dobrý den, zatím 2× pokus uplatnit na pobočce na Lužinách, po každé jiná slečna a po každé se omlouvala, že to neumí.
Doufám tedy, že do konce platnosti zvládnu voucher uplatnit :( Vždy tam vezmu děti, slíbím jim bubble tea a pak ho musím koupit za plnou cenu, protože jsem jim ho slíbila :(

Bubblify


Dobrý den, velmi mě mrzí vaše nepříjemná zkušenost. Tohle je ale pro personál neomluvitelné. Můžete mi napsat datum, kdy jste tam byla? Staci den a priblizná hodina. Zajistíme proskolení personálu. Předem dekuji a jeste jednou se omlouvám. Iva Rodková za Bubblify

Jana

Dobrý den, byla jsem tam dnes (2.3.) cca v 11:45 a včera okolo jedné hodiny. Děkuji a přeji hezký večer.

Veronika

Voucher 2× bubble Tea M + 2 topping = 2 toppingy do každého bubble Tea?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,

v rámci varianty voucheru „2× M Bubble Tea (500 ml) a 2 toppingy dle výběru“ je součástí jeden topping do každého Bubble Tea.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Květa Škardová

Mám dárkový voucher a nevím co s ním. Chci ho použít do restaurace v Praze 11. Jak se to dělá na? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Květo,

rezervace předem není třeba, voucher předložte na místě obsluze.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Alena Burleová

Dobrý den, u nabídky, kde je nápoj + 2 toppingy navíc, zmiňujete příplatek za cheese foam i tapioku. Jak to tedy je? Doplácí se nebo jsou součástí voucheru?

Slevomat.cz

Hezký den, Aleno, děkuji za dotaz.

Pokud zakoupíte voucher na nápoje s toppingy, máte celkem dvě porce toppingů v ceně voucheru. Pokud byste ale chtěla toppingů více než dva, doplácí se za ně příplatek 20 – 25 Kč za porci, záleží o který topping máte zájem. :-)

S přáním hezkého dne, Eva

Alena Burleová

Dobrý den, když koupím voucher na 2× nápoj + 2 topingy navíc, musí být oba nápoje totožné nebo lze zvolit každý jiný s jinými topingy?
Děkuji.

Slevomat.cz

Hezký den, Aleno, děkuji za dotaz.

Nápoje nemusí být totožné. Můžete si vybrat každý nápoj jiný i s jinými topingy. :-)

S přáním hezkého dne, Eva

Barbora

Dobrý den, mohu tento voucher použít například na foodoře nebo je to možné pouze na pobočkách? Děkuji.

Bubblify


Dobrý den, pouze na pobočkách, děkuji za pochopení Iva Rodková Bubbblify

Radka

Dobrý den,jak dlouho, prosím, vydrží uzavřený ovocný čaj s topingy v lednici v nezměněném stavu?Potřebovala bych v pátek zakoupit a až v pondělí dětem předat.

Bubblify


Dobrý den,



nápoj se skládá z ledu, čaje a toppingu a sirupů, takže pokud to bude v lednici, mel by urcite vydrzet. Záleží ale na tom, jaký drink si dáte – v tech co je limetka nebo citron může nápoj lehce zhořknout, protože je to citrus, tam bych to nejspíš nedělala. Musíte ale vzít v úvahu, že drink je promíchaný, takže je v něm hodně bublinek – pokud někde stojí pár dní, můžou se chut urcite změnit, nebude tak osvěžující a může se rozležet. Doporučuji vám vzít nejaké žele naspod určitě a jako drink nejaky ovocný, aby vám to vydrželo fresh :-)

Procházková

Dotaz na kvalitu: Když bublinkové čaje před léty začínaly, zjistilo se, že jsou plné chemikálií (škodlivá éčka). Už se to, prosím, zlepšilo a vyrábíte ovocné čaje z ovoce? Nejsem Bio žena, ale abych si vyloženě kupovala chemické koktejly, to se mi nechce. Ovocné ráda. Děkuji za odpověď.

Bubblify

Dobrý den, my si zakládáme hlavně na kvalitě a chuti, takže žádné takové výrobky, které popisujete zásadně nepoužíváme. Snažíme se naopak používat kvalitní suroviny, které obsahují opravdové ovoce, popř. i čerstvé ovoce, samy si vaříme čaje, tapioku, děláme si čerstvý cheese foam domácí atd. Naše praskací kuličky obsahují také velký podíl ovocné šťávy. Bát se nemusíte – neprodávali bychom nic, co bychom samy neměli rádi a nepili a pokud nějaká surovina nesplňuje to, co požadujeme i na chuti/barvě/vůni či složení, tak ji vůbec nepoužíváme. S pozdravem Iva Rodková – provozní manažerka Bubblify.

Jana

Dobrý den,
je možné uplatnit voucher na pobočce BUBBLIFY v OC Lužiny (Praha 5).

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

seznam poboček na kterých lze voucher využít lze nalézt ZDE.

OC Lužiny se mezi nimi k dnešnímu dni bohužel nenachází. Děkujeme za pochopení.

Hezký den,

Helena

Eva Suchomelová

Hezký den, nakup jsem neuskutečnila, chteli jsme jen „čistý“ nápoj Hawai ve velikosti M a paní chtěla doplatek 20 korun, ze voucher je jen v hodnotě 79 korun a musíme tedy doplatit do plné částky. S tím jsem nesouhlasila, to pak je sleva 0 korun a nemuseli jsme si voucher kupovat.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, děkuji vám za zprávu.

Spojím se s vámi emailem, abychom spolu mohly dořešit podrobnosti. Zkontrolujte si proto prosím příchozí poštu.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Eva

Hezký dem chtéla jsem dnes uplatnit v Brné na České a paní po mé chtěla doplatek, že voucher je jen v hodnotě 79 nikoliv nápoj M, že ji to tak ukazuje systém a zbytek musím doplatit. Takže bych zaplatila plnou cenu to je asi nesmysl že? Děkuji za odpověď a případné proškolení personálu. Pro jeho dohledání uvádím, ze se jedna o den 2.1. v 15 hodin Brno- Česká.

Bubblify


Dobrý den, nepíšete co jste si všechno kupovala, takze z toho dotazu moc nechapu co jste kupovala :-(. Pokud jste mela voucher ze slevomatu , kde je drink M za 79Kč, tak je to voucher jen za drink, (ve slevomatu je to i uvedené). Pokud jste k tomu mela kulicky, zele, tapioku nebo neco jiného, tak se za to priplaci, protoze voucher mate jen na zakladni drink. Kdyz tak mi napiste, co jjste e vlastne mela zakoupene na voucheru a co jste si kupovala, bohuzel jsem zadnou takovou trasnakci nenasla na dane prodejne. predem dekuji Iva Rodková

Nikola Sunkovská

Kdy se otevira pobocka v Teplicich ?

Bubblify


Dobrý den, pobočku v Teplicích jsme tuto středu otevřeli, takže už nás v Olympii můžete navštívi :-) Bubblify

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nápoj za cenu 79 Kč obsahuje také praskací kuličky ?

Bubblify


Dobrý den tato akce obsahuje za zvyhodnenou cenu 1× napoj vel. M. Kulicky, zele nebo tapioku si muzete prikoupit primo na prodejne za 20kc. Popr. tady mame akci 1× napoj M + 2 toppingy navic za 109kc – i tady se sleva pohybuje kolem 35–40%. S pozdravem Bubblify.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru