Online kurzy vaření: Jan Punčochář, Marek Raditsch, Mirek Kalina a další

1 690 Kč −41 % od 999 Kč
Vybrat variantu

Přehled nabídky

Česká klasika, ryby, Vietnam, gril i bezmasý kurz
V každém kurzu uvaříte 7–8 kompletních receptů
Roční či doživotní přístup + PDF dalších materiálů
Varianty (4)
Česká klasika, ryby, Vietnam, gril i bezmasý kurz
V každém kurzu uvaříte 7–8 kompletních receptů
Roční či doživotní přístup + PDF dalších materiálů

Máme pro vás super recept: Vezměte jeden celý počítač, přidejte špetku času, hrst lásky a rozjeďte v kuchyni mistrovskou show.

Uvažte si zástěru, nabruste nože, připravte si nejoblíbenější vařečky a kromě talířů vyleštěte i monitor svého počítače. Ten se vám při tomhle vaření bude obzvlášť hodit. Skrz něj vám totiž své triky, tipy, kouzla a rady prozradí špičkoví kuchaři. Online kurzy s Janem Punčochářem, Khanhem Ta, Markem Raditschem, Petrem Hajným, Mirkem Kalinou, Richardem Tomášem, Šárkou Diváckou, Markem Fichtnerem a Helenou Fléglovou jsou super kořením, které vaši kuchyni pozvedne o úroveň výš.

Dobré vědět: Kurz je možné spustit na TV, PC, tabletu i mobilu.

Do vybraného kurzu nebo kurzů budete mít roční nebo doživotní přístup. Všechny jsou rozdělené do jednotlivých kapitol, které si můžete pouštět samostatně a ke kterékoli pasáži se opakovaně vracet. Ať profíkům kouknete pod ruce pěkně zblízka. Vždy spolu s nimi uvaříte až 8 kompletních receptů.

Navíc dostanete i PDF s podrobným doplňujícím obsahem a QR kódem, který vás jako mávnutím kouzelnou vařečkou přesměruje na danou lekci kurzu. A k tomu získáte certifikát o absolvování kurzu s podpisem, který si můžete zarámovat a pověsit třeba vedle jídelního stolu. Ať všichni vidí!

Co se bude vařit?

Jan Punčochář nabízí 3 kurzy. Připravíte si slavnostní oběd z tradičních českých, často opomíjených, a přesto běžně dostupných surovin. Nalaďte rodinu nebo kamarády, servírovat se bude třeba plněná křepelka nebo ricottové knedlíčky s jahodami. Anebo se pusťte do české klasiky nejklasičtější – např. knedlíků, holanďáků a hovězí po znojemsku. Třetím přírůstek potěší všechny grillmastery – kurz Chuť a vůně z grilu vás naučí marinády, masa i originální přílohy a dezerty. Jak jinak než z grilu!

Slavnostní oběd

  • Tatarák z červené řepy a estragonová majonéza
  • Hříbkové carpaccio
  • Kachní žaludky se slaninou a cibulí
  • Topinamburový krém
  • Kroupové rizoto s liškami a špekem
  • Plněná křepelka s karamelizovanou zeleninou
  • Ricottové knedlíčky s jahodami

Česká klasika

  • Tatarský biftek s lojovými škvarky
  • Uzená polévka s drožďovými knedlíčky
  • Holandský řízek s okurkovým salátem
  • Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou
  • Bramborové placky se škvarky
  • Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím
  • Tři druhy knedlíků
  • Hovězí roštěná po znojemsku

Chuť a vůně z grilu

  • Jak vybrat gril a správné palivo
  • Rolovaná kuřecí stehna s arašídovou omáčkou
  • Marinády a přílohy
  • Grilovaná vepřová krkovice s cibulovým salátem
  • Hovězí vysoká roštěná s pestem
  • Krevety na česnekovém másle
  • Pečený květák na grilu se salsou z pečených paprik
  • Pečená jablka na grilu

Khanh Ta vás zasvětí do tajů vietnamské kuchyně, objasní původ a význam některých surovin a poradí, jak je používat. Podle jeho kurzu se naučí připravovat vietnamské pokrmy opravdu každý. A jaké bude vaše exotické menu?

  • Kedlubnový salát
  • Smažené závitky
  • Restované kuře
  • Žebra ve sladkokyselé omáčce
  • Kimchi
  • Polévka z krevet
  • Rýže a špenát

Petr Hajný má v malíčku tradiční české omáčky. A vy budete mít také – provede vás tímto uměním od základů, uděláte si kvalitní vývar, povíte si o mase, které budete používat, a pak vystřihnete třeba božskou rajskou nebo svíčkovou.

  • Kvalitní vývar
  • Silný základ na omáčky
  • Rajská omáčka
  • Omáčka na víně
  • Svíčková na smetaně
  • Šípková omáčka
  • Tafel Spitz

Marek Raditsch se jako ryba ve vodě cítí při přípravě ryb. Ukáže vám širokou a pestrou paletu možností přípravy různých druhů. Naučíte se je nejen vařit, ale i vykostit, vyfiletovat a naservírovat.

  • Polévka
  • Kapr
  • Losos
  • Siven
  • Candát
  • Tuňák
  • Dorada (pražma královská)

Šárkou Diváckou odhalíte kouzlo cukrařiny. Zakladatelka brněnské cukrárny Sorry, pečeme jinak vás naučí překrásný a skvělý Red Velvet a prozradí mnoho cukrářských fíglů.

  • Red Velvet
  • Cukrářská abeceda
  • Příprava těsta a pečení korpusů
  • Skvělé sýrové krémy
  • Malinový tourbillon
  • Cukrový rozvar a zakládání korpusů
  • Skládání dortu
  • Zdobení dortu

V kurzu Miroslava Kaliny hraje hlavní roli maso. Naučíte se upéct výborný roastbeef, vepřovou panenku nebo kachní prsa a stanete se i mistry dokonalých steaků.

  • Tepelné úpravy steaků
  • Anglický steak se sázeným vejcem
  • Roastbeef s béarnskou omáčkou
  • Kachní prsa s čekankovým salátem
  • Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou
  • Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek
  • Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou
  • Telecí saltimbocca

Světový sushi master Richard Tomáš vám v kurzu předvede své sushi umění. Podělí se o své bohaté zkušenosti, předvede a podrobně vysvětlí přípravu jednotlivých surovin i samotného sushi a ukáže, jak ho správně servírovat a jíst. S jeho pomocí zvládne skvělé sushi připravit i naprostý začátečník.

  • Příprava rýže
  • Ochucení rýže
  • Příprava ryb
  • Krevety a zelenina
  • Nigiri sushi
  • Maki sushi
  • Uramaki
  • Finální prezentace

Helenou Fléglovou si zahřešíte – naučíte se péct Hříšné moučníky z odpalovaného těsta. Pokud jste se ho doteď báli, je nejvyšší a nejsladší čas obavy odhodit.

  • Výroba odpalovaného těsta
  • Výroba křupavé vrstvy
  • Stříkání odpalovaného těsta
  • Pečení odpalovaného těsta
  • Éclair Tiramisu
  • Extra pistáciový Paris-Brest
  • Domácí větrník se slaným karamelem
  • Croquembouche

Že to jde i bez masa, vás naučí Marek Fichtner, šéfkuchař restaurace Červený Jelen. Připravíte si s ním plnohodnotné menu, na které můžete směle pozvat i vegetariány.

  • Bramboračka s konfitovaným žloutkem
  • Bramborové karbanátky s modrým sýrem
  • Smažené sýrové knedlíčky se špenátovou majonézou
  • Plněný kapustový list s rajčatovou omáčkou
  • Slané dýňové lívance s omáčkou z podmáslí
  • Bramborové rösti s koprovou omáčkou a pošírovaným vejcem
  • Guláš z hlívy ústřičné
  • Císařský trhanec s karamelizovanými jablky
Nahoru