Příjemné prostředí, pečlivá obsluha slečny učící se česky.
Jídlo bylo sevírováno s „italskou“ talířovou elegancí.
Těstovinám jsme se na základě jiných recenzí raději vyhnuli.
Měli jsme ve dvou 6 jídel. Předkrm: 2× bruscheta s hruškou, hovězí carpacio, krevetový salát Hlavní jídla: mušle, vepřové rizoto. Kvalita jídla byla dostačující; nejlepší byly kupodivu první dva předkrmy. Lahev vína Santa Christina a minerálka Pellegrini. – Celková útrata byla za 3.000 Kč (z této částky se pak odečítal voucher 1.500 Kč).
Liandra Pasta ristorante má HODNĚ co zlepšovat!
1. Za ty peníze bych si představoval trochu lepší kvalitu. Salát v salátu unavený, s vodovomléčkou zálivkou. Nevím, zda je to italské, ale ritozo připomínalo spíše rozvařenou rýžvou kaši. Nakrájené vepřové na mne také čekalo přinejmenším už od včerejska. Mušle-ušle, ale ohromení se nekonalo.
2. Vchod do kuchyně, proti kterému jsme seděli, by bylo lepší zakrýt – nevím, proč mi mají kazit dojem drby cizím jazykem hovořícího personálu, který se navíc courá po provozovně, jak se mu zachce.
3. Slečna uměla doporučit víno dle suchosti i charakteru – jen nevěděla, k jakému masu se podává bílé/červené a měla tendenci dolít bílé víno – což je faux pas.
4. Italští šéfové by měli zapracovat i na svém image před hosty: jejich styl připomíná spíše nějaké sedláky, než restauratéry. A před hosty se nedělají porady s personálem.