Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantická noc či relaxační pobyt v Beskydech s jídlem i privátním wellness

RS Budoucnost Beskydy (mapa) 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Michaela

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na totéž co paní nade mnou akorát bych měla tříletou a kojence. Ten by spal v cestovní postýlce a i tak by to nešlo? Vždyť se tu píše že můžete vyrazit s celou rodinou a tak nechápu, proč by nemohli dvě malé děti. A navíc třeba naše tříletá spí stejně s námi v posteli.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo,

v takovém případě vám doporučím si před nákupem voucheru ověřit kapacitu hotelu na emailové adrese info@rsbudoucnost.cz, nebo na tel. čísle +420 734 577 775 a za děti případně doplatíte až na místě.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Jirka

Dobrý den je volný termín 12–13.1 2023

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko,

pravděpodobně jste se překlikl v roce, ale volné termíny pro rok 2024 jsou momentálně až od 14. 1. V nabídce naleznete online kalendář, ve kterém si můžete ověřit aktuálně dostupné termíny a případně si termín rovnou rezervovat.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Jana

Dobrý den, rezervace je možná jen pro 2–3 osoby, ale my máme 2 děti- 4 roky a 2 roky. Je možné u vás zarezervovat pobyt nebo ne? Jak máme případně postupovat? Dekuji

Slevomat.cz

Krásný den, Jano, děkuji vám za dotaz. Je mi líto, ale pobyt je možný pouze s jedním dítětem. Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru