Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balíček 3–10 vstupů do dámského fitness AURA Fit: vyzkoušejte betterbelly a betterlegs

4,4 / 5 AURA Fit Lady Club (4 pobočky) Kralupy nad Vltavou  (mapa) 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
MP

To neni od sameho zacatku zamysleno pro me ale pro manzelku a dcery ktere ho chodi cvicit.
Ja mam ucet o Slevomatu a udelal bych jim radost peknym darkem, sam BB necvicim ani neplanuji :o)))

AURA Fit Lady Club


Ufffff tak paráda, jako 🎁 ideální. Nebo jim darujte prodloužení členství na další rok, do konce listopadu máme akční nabídku 😉

AURA Fit Lady Club


Ufffff tak paráda, jako 🎁 ideální. Nebo jim darujte prodloužení členství na další rok, do konce listopadu máme akční nabídku 😉

MP

Diky,
BetterBelly samozrejme necvici nikdo z rodiny 2 hodiny a ani to neplanuje delat, psal jsem to jen jako priklad abych pochopil jaky je princip celodenniho vstupu a moznosti pouziti BB.
Takze se rozhodnu k vam prijit na celodenni vstup napriklad 10.10. na tento vstup neni potreba delat rezervaci a v ramci tohoto vstupu si udelam rezervaci na 30–45 minut na BB na urcity cas. A v ramci tohoto celodenniho vstupu vyuziji i BB a nebudu muset doplacet separatne protoze je soucasti voucheru. Je to tak, chapu to spravne?
Diky a omlouvam se za asi spatne priklady ktere jsem uvedl a netusil ze vznikne nedorozumeni

AURA Fit Lady Club


Princip chápete správně a také se omlouváme. Prosím podívejte se ještě na nabídku – jsme dámské fitko, mužům není vstup snad přímo „zakázán“, nemohou však u nás cvičit a není zde ani pánská šatna. Voucherem uděláte radost ženě z rodiny :)

MP

Diky,
upresnim dotaz – ted u vas nemame ucet tak se nemuzeme podivat, ale meli jsme u jednoho z predchozich fitek na stejnem miste a tam se delala rezervace na BetterBelly vzdy po 30 minutach a kazdych 30 minut se take platilo separatne.
Prosim, dela se ted take rezervace? A pokud je vstup na voucher neomezeny/celodenni tak je na nej mozne udelat rezervaci treba na 2 hodiny BetterBelly?
 Diky

AURA Fit Lady Club


Dobrý den, opravdu není smysluplné být na BetterBelly 2 hodiny, naopak může hrozit přílišná únava. Vstup do fitka je celodenní, doporučujeme začít 30–40 minut kruhovým tréninkem pro formování postavy a udržování 💪 svalů celého těla. Po posilávání, které nemusí být náročné a vyčerpávající, můžete použít BetterBelly v kardio zóně s předchozí rezervací, využít třeba i vibrogym, vacushape, lymfu. Doporučujeme zařadit kardio a pálení tuku až po posilování. Z důvodu vysokého zájmu v sezóně a s ohledem na další 🤦‍♀ klientky nemůžeme blokovat BetterBelly na 2 hodiny. Pokud Vám Betterbelly vyhovuje a plánujete jej využívat 2 hodiny, zvažte jeho pořízení pro domácího použití na domácím eliptikalu nebo pásu.



Snad se neurazíte, opravdu se poraďte i s lékařem, zda je vhodné cvičit v jakémkoli fitku intenzivně po dobu 2 hodin – a v to počítáme také kardio pohyb na eliptikalu pro spalování tuku. Přílišná zátěž může Vaše tělo vyčerpat a hrozí i zranění, 😩 únavový syndrom atp. BetterBelly obdobně jako pravidelné cvičení přináší svůj užitek zejména při závazku k dlouhodobé změně životního stylu, pravidelném pohybu několikrát týdně, úpravě jídelníčku zejména s omezením 3 bílých zabijáků (cukr, sůl, bílá mouka).



Budeme se na Vás těšit, jsme tu pro všechny ženy, které chtějí žít zdravěji 👍

MP

Dobry den,
zajimalo by me zda je vstup na voucher a BetterBelly casove omezeny a pokud ano tak na jakou dobu.
 Dekuji

AURA Fit Lady Club


Zdravíme, děkujeme za dotaz – vstup je celodenní 👍

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru