Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pizza nebo dvě dle výběru o průměru 33 cm z restaurace Čtyřlístek

4,6 / 5 Restaurace Čtyřlístek Brno - Líšeň  (mapa) 380 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr V.

Dnes jsme prisly a bohuzel nazlobene odesly. Nelze uplatnit voucher dnes zakoupeny a bez rezervace. V celem podniku byly 3 hoste, vsude prazdno ale presto si trvala na svem.
Tak jsme odesly jinam. Jejich problem. Pokud takto prustuluji ke vsemu stejne tak se neni divu ze tam nikdo nechodi a je prazdno a jsou na slevomatu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

mrzí mě, že jste nebyli spokojeni, nicméně v sekci Jak uplatnit jsou napsané podmínky, za kterých lze voucher využít – tedy rezervace je nutná předem na čísle 604 704 521.

S přáním hezkého zbytku den, Tereza

Hana Burianová

Dobrý den, prý je možnost uplatnění až od ledna 2024, což nikde neuvádíte. Chtěla jsem si telefonicky rezervovat místo a jsem nemile překvapena.

Restaurace Čtyřlístek


Dobrý den, paní Burianová, velice se Vám omlouváme, došlo ke špatnému předání informací na naší straně o začátku akce. Každý rok naši hosté využívali vouchery až v lednu, tak došlo k domněnce, že je to tak i na voucheru. Což samozřejmě není a máte pravdu.



Prosím kontaktujte nás na emailu – info@restauracectyrlistek.cz a domluvíme se na termínu uplatnění.



Děkuji a ještě ještě jednou se omlouvámeKolektiv restaurace Čtyřlístek

Olin Novák

Nerozumim tomu, kdy je mozne voucher vyuzit. Je napsano „lze vyuzit kazdy den“, ale v popisku je napsano, ze lze vyuzit jen ve vsedni den. Tak jakykoliv den nebo po-pat? Protoze sobota a nedele jsou taky dny..

Slevomat.cz

Dobrý den, Oline, děkuji za váš dotaz.

Voucher na 1× pizza (lze využít každý den), za 159 Kč lze využít kdykoliv v týdnu, ale až po podávání poledních menu (od 14:00). Nelze využít na Zelený čtvrtek a Valentýn.

Přeji vám hezký den!

Ivett, Slevomat

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru