Exkluzivní středomořské čtychodové degustační menu šéfkuchaře z Kapverd.
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 7. 2024.
V ceně
- Exkluzivní středomořské čtychodové degustační menu šéfkuchaře z Kapverd pro 2 osoby
- Carpacio z čerstvého tuňáka s nádechem extra virgin olivového oleje a bylin, opečený chléb, 50g
- Lilkové rolky plněné sýrovou směsí, zdobené kousky karamelizované hrušky a bacon chips, 100 g
- Hlavní chod dle výběru:
- Grilovaný steak z tuňáka s omáčkou z červené řepy, pečené batáty a salát z čerstvé zeleniny, 100 g
- Vepřová panenka na grilu s omáčkou z Shimei houby, domácími hranolkami a salátem z čerstvé zeleniny, 100 g
- Creme de leite s domácím karamelem, 50 ml
- Veneto Frizante (1 dl)
- Káva dle výběru
Omezení
Voucher možné uplatnit v sobotu od 11:00 do 21:00 a v pondělí od 16:00 do 21:00 po předchozí rezervaci termínu (min. 2 dny předem).
Rezervace: Termín degustačního menu si rezervujte na tel. 731 115 268 min. dva dny předem.
Změnit nebo zrušit rezervovaný termín je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nha Cretcheu znamená v kreolštině „moje láska“. Takže pokud milujete dobré jídlo, tak jste tu správně.
Café & Restaurant tohoto jména v Ostravě láká na autentickou kuchyní v moderním podání šéfkuchaře Jamieho Santose, který si ji sem společně s vášní k vaření přivezl z Kapverdských ostrovů. V kombinaci s lokálními surovinami a poctivou přípravou je nyní připraven naservírovat vám a vašemu doprovodu vskutku delikátní zážitek.
Onen gastronomický skvost na sebe tentokrát vezme podobu středomořského degustačního menu hned o čtyřech chodech. Nejdříve vám pohárky naplní chutí carpacio z čerstvého tuňáka a lilkové rolky plněné sýrovou směsí, abyste si následně zvolili hlavní chod mezi steakem z tuňáka a vepřovou panenkou na grilu. Dezert, frizante a káva pak budou už jen perfektní tečkou za celým tím krásným příběhem.