O samotě či ve dvou do Polska: pobyt se snídaní či polopenzí v centru Vratislavi

od 1 935 Kč
Vybrat variantu
4,4 / 5 IBIS STYLES WROCŁAW CENTRUM (kontakt) Wrocław - Polsko (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jaroslav Koza

Dobrý den, máme u vás zakoupený pobyt mohu se zeptat zda je možné přiobjednat přistýlku do pokoje pro 4 osoby. Děkuji Kozová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave,

v takovém případě vám doporučím se spojit přímo s hotelem na emailové adrese H9347@accor.com, abyste se domluvili individuálně, zda je to ve vámi vybraném termínu možné.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Zuzana Martinkova

Dobrý den, u této nabídky je uvedeno, že jsou 2 děti zdarma, pokud zvolím polopenzi. Když zadám dítě 1 rok a dítě 4 roky, cena se navýší, jak je to možné???

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano,

je to tím, že tato varianta nabídky je koncipována tak, že 1 dítě do 7,9 let má pobyt na lůžku s rodiči zdarma a 1 dítě 8–16,9 let má pobyt na vlastním lůžku zdarma. Jelikož vy chcete zadat dvě děti do 7,9 let a akce platí pouze pro jedno dítě v této věkové kategorii, cena se navýší.

Děkujeme za pochopení,

Helena

Standa Šimek

Dobrý den, v nabídce uvádíte parkování 60/noc. Zajímalo by mě, kde je to Vaše parkoviště , abych věděl po příjezdu kam zaparkovat a platí se na recepci po příjezdu? Nebo jak to je prosím. Děkuji Šimek

IBIS STYLES WROCŁAW CENTRUM

Dobré odpoledne,

.

Děkujeme, že jste nás kontaktovali,

.

V hotelu máme podzemní parkoviště, jehož vchod se nachází vedle hlavního vchodu do hotelu na adrese Pl. Konstytucji 3 maja 3. Platba je možná na recepci hotelu, nebo na pokladně parkoviště.

Prosíme, kontaktujte nás.

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v polštině)

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru