Aktivní pobyt na Šumavě: zrekonstruovaný hotel s polopenzí, wellness a masáž, sport i výlety

od 2 150 Kč
Vybrat variantu
Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel Churáňov (kontakt) Šumava (mapa) 134 prodejů

Hodnocení podniku Hotel Churáňov

4,7 734×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,5
89.514%
Personál 4,7
94.23%
Jídlo 4,8
95.842%
Wellness 4,5
90.91%
Volnočasové služby 4,6
92.448%
Lokalita 4,8
96.504%
Průběh rezervace 4,9
97.436%

Filtry
Recenze zákazníků

Spousta turistických tras, v hotelu masáže, vířivka.

Negativně hodnotím večeře. Je pravda, že si člověk může vybrat z více chodů, ale úroveň jídel je jak ze školní jídelny a hlavně všechna jídla byla servirovaná vlažná, i když jsme chodili na večeře mezi prvními.
Na pokoji celkem zima.

Hodnoceno: 11. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Velice ochotný a příjemný personál.

Při večeři bylo jídlo studené.

Hodnoceno: 10. ledna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Služby byly velmi dobré, příjemný ochotný personál. Jídlo výborné, velký výběr. Velmi příjemné zázemí, kavárna, posezení před recepcí, oddělený prostor pro dětský koutek a ostatní sportovní aktivity. Určitě mohu doporučit.

Pokoj a koupelna jsou velmi malé. Pro 2 lidi na celý týden poměrně malá skříň. Chtělo by to alespoň skládací sušák na mokré věci. Nebylo to kam pověsit, pouze na věšák do koupelny.

Hodnoceno: 3. ledna 2024 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Prostředí pěkné. Obsluha na jedničku. Pan číšník byl pozorný, snažil se hodně komunikovat. ( servírky samozřejmě také super😉) Obsluha při vydávání večeři byla také na jedničku. Byli jsme po letní sezóně v září. Snídaně byli pestré i večeře. Wellness velký prostorn, pěkný. Půjčení kol také bez problémů. Nemám nic na co bych si stěžovala 😉 Mohu jen doporučit

Hodnoceno: 10. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Sehr nettes, hilfsbereites und freundliches Personal.
Zimmer war sehr sauber.

Durch die wenigen Gäste (5 Zimmer belegt) gab es dementsprechend eine kleine Auswahl an Abend-Essen.
Das Wasser vom Whirpool hat leider sehr gestunken. Somit war eine entspannte Benutzung des Wellnessbereichs nur zur Hälfte möglich.

Hodnoceno: 9. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Byly jsme moc spokojeni a je pravda, že jsme to až tak pěkné nečekali, personál úžasný i jídlo a služby také, měli jsme to i s wellness a také super.

Měli jsme štěstí na všechno, tak není nic co by se nám nelíbilo, a za nedlouho jedeme do hotelu znovu a moc se těšíme.

Hodnoceno: 7. listopadu 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Skvělá pohoda, užili jsme si to a odpočinuli si.

Vše v pořádku, .

Hodnoceno: 6. listopadu 2023
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Bezchybné

Všechno v pořádku

Hodnoceno: 27. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

všechno

0

Hodnoceno: 26. října 2023
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Vše bylo o pořádku.

Ve sprchovém koutě musí mít silnější hosté problém.

Hodnoceno: 21. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

spokojenost (kromě teda vína na pokoji)

Hodnoceno: 19. října 2023
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Skvělá kuchyně. Jak snídaně, tak večeře. Velmi příjemní kuchařky a kuchaři.

Recepce. Máte pocit, že vaši návštěvou obtěžujete.

Hodnoceno: 14. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Velice ochotný personál, ve všem nám vyšli vstříc, byli jsme s malým vnoučkem, potřebovali jsme pro něj něco z kuchyně, nic nebyl problém. Hezký dětský koutek a pěkný ping pongový stůl! Výborné večeře a pivo Prazdroj vynikající!

Malinký pokoj a malinká koupelnička, ale zas tolik nevadilo. Akorát že v pokoji nešlo vypnout topení (řízeno centrálně). Takže otevřené okno a teplo se pouští ven. Ale tím zas o to víc topí radiátor. To mně nepřipadá úplně hospodárné.

Hodnoceno: 12. října 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness
Hodnoceno: 9. října 2023
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

skvělý relax

Hodnoceno: 8. října 2023
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Vse bylo v poradku, detsky koutek byl fajn, obe deti (1 rok a 3 roky) si po snidani a po veceri vzdy vyhraly. Vecere byly formou bufetu, klasicka ceska jidla (kvetak, gulas atd.)
Nedaleko je lanovka, ktera funguje i pres leto

Hodnoceno: 30. září 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Vše bylo super-ubytování-sice koupelna s wc a umyvadlem nudle, že jsme se tam sotva otočili, ale příroda, okolí to kompenzovalo a hlavně tam měli šipky-automat
Jídlo zatím kde jezdíme tak bezkonkurenční. Můžete si dát dlabenec z 5 ti druhů jídla kolik chcete, co chcete..Tento hotel je po rekonstrukci, všude to voní novotou.

sprcha, umyvadlo, záchod-malý prostor

Hodnoceno: 30. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Není co vytknout

Hodnoceno: 30. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Hotel je na peknem miste s vyhledem na sjezdovku. K hotelu vede horsi cesta.
Večeře i snídaně super, nic nam nechybelo.

Meli jsme problem s matraci na pokoji, dostali jsme pokoj s oddelenymi postelemi. Jedna matrace byla nizka cca 6cm a totalne tvrda. Kdyz jsme pozadali po probdele noci pokojskou, tak nam matraci, ktera byla nizsi vymenila za vyssi (mekci). Pokoj je dost malý a koupelna také.

Hodnoceno: 29. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness

Je to hezký hotel s pěkným výhledem do okolí. Personál byl velmi příjemný. Užili jsme si vířivku i masáž.

Hodnoceno: 24. září 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Aktivní pobyt na Šumavě s polopenzí i wellness
Nahoru