Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dětská solná jeskyně: 1 až 10 návštěv pro dospělého a až 2 děti

5,0 / 5 Tučňák Nak Nak Praha - Štěrboholy  (mapa) 250 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Blanka

Dobrý den, 30.4. je prosím termín, kdy je potřeba uplatnit voucher nebo se musí do té doby vyčerpat i všechny návštěvy z voucheru? Dekuji

Tučňák Nak Nak


Dobrý den, do té doby musíte voucher uplatnit. Návštěvy můžete čerpat i potom.

Michaela

Dobrý den, jak to udělat když mám děti tři? Ve věku 2, 4, 6 let. Dekuji

Tučňák Nak Nak


Dobrý den, Michaelo, bude Vám stačit 1 voucher a když budete dělat registrace prosim nahlaste, že máte 3 děti (at' nedáme k Vám taky velkou rodinu). Těšíme se na Vás)

Míša

Ještě prosím, jak máte otevřeno do 2.1.2024? O svátcích a asi i o Silvestra zavřeno, jinak od 9 do 18 hod.? Děkuji za info. :-)

Tučňák Nak Nak


Dobrý den, máme otevřeno od 3.1. od 9.00 do 18.00



Jiný čas je možný po domluvě) Hezký den!

Míša

Dobrý den, chtěla bych přijít s dcerou 6 let a babičkou 76 let. Důchodci jsou počítáni jako dospělé osoby, tj. musím koupit 2 dospělé vouchery? Dcera je zdarma, jestli chápu správně. Děkuji za info. :-)

Tučňák Nak Nak


Dobrý den, pokud mate možnost přijít v méně frekventovaný čas (třeba od 11 do 15) můžete mít jeden voucher. V terminech od 9.00 do 11.00 a od 16.00 do 18.00 budete potřebovat 2 voucheru s kapacitních důvodu (protože do jeskyně nevejde vic než 3 dospělý, aby všem bylo komfortně). Pro jistotu chci ještě zmínit, že jeskyně je ve 2 patře bez výtahu a sezeni je jenom na podlaze jak je na fotkách, aby babička nebyla s toho překvapena. Jsou tam určitě polštáře a můžeme v případě nutnosti postavit tam obyčejnou židli pokud byste chtěli. Děkujeme za Váš zájem a těšíme se.

Klára

Dobrý den,mám 2 dotazy.
1.)Mám 2 děti, jedno ve věku pod 15 a druhé 16 let. Pro druhé mám koupit druhý voucher?
2.) Lze nějak dohodnout,že mohu být se svými dětmi v jeskyni sama?

Tučňák Nak Nak


Dobrý den, omlouvám se, jsem přehlídla Váš dotaz. Určitě, dá se udělat tak aby jste byli sami, jenom v tom případe potřebujete 2 vouchery, zavolejte nám a najdeme čas, hlavně poprosím při rezervace to zmínit.

Monika

Dobrý den, máte v nabídce dospělého a až dvě děti. A jak to bude s rodinou s dětmi – máma, táta a dvě dětí. Potřebujeme dva vouchery?

Tučňák Nak Nak


Dobrý den. S kapacitních důvodu (protože do jeskyně nevejde vic než 3 dospělý, aby všem bylo komfortně) v terminech od 9.00 do 11.00 a od 16.00 do 18.00 budete potřebovat 2 voucheru. Když můžete přijít v jiny čas, bude Vám stačit jeden, jenom to prosím nahlaste při registrace. Dekujeme za pochopeni.

Maika Pastika

Zdravím, jsme 2 matky a máme 4 děti, (0,5 a 1 rok a 3,5 a 4 roky…) jak je to se vstupem? píšete a až 2 děti, ale my nenecháme ty malé venku před jeskyni..

Tučňák Nak Nak


Dobrý den:) děkujeme za Váš zájem o naši jeskyně. Vstupné vztahují hlavně na dospělého. Tak ze když jste 2 maminky, tak potřebujete 2 vouchery:) kdyby přišla jedna z Vás, tak stačí jeden voucher, jenom poprosíme to nahlásit při rezervaci, ať dodržujeme maximálně množství lidi v jeskyně pro komfort všech:)



Těšíme se na Vás:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru