Není to žádná novinářská kachna. Je to kachna připravená metodou sous-vide a zaručeně si na ní pochutnáte.
Když přijde zima, chce to doplnit energii něčím vydatným, co vás zahřeje v žaludku a potěší vaše chuťové pohárky. Třeba takovou půlkou kachny po staročesku, která byla pomalu vařená metodou sous-vide, k ní červené zelí a variaci knedlíků pro dva – to vše vám naservírují v restauraci Na Harcovně.
Jestliže si chcete dopřát rovnou celou hostinu, zvolte variantu i s polévkou a lívanci s borůvkovým chutney jako dezertem, a olizovat se budete až za ušima. Voucher lze uplatnit po 15. hodině, takže do restaurace můžete zavítat na večeři nebo na pozdní oběd.
Dobová restaurace Na Harcovně nabízí především tradiční českou kuchyni, ale také steaky, ryby a vegetariánská jídla. Zajet sem můžete nejen za dobrým jídlem, ale také za zábavou (zahrát si zde bowling nebo třeba uspořádat večírek ve variabilním sále) nebo se tu rovnou ubytovat v penzionu s nově zrekonstruovanými pokoji, a užít si krásnou dovolenou v Beskydech.