Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt ve 4* hotelu v Mariánských Lázních: jídlo, vyhřívaný bazén i wellness procedury

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Parkhotel Golf Mariánské Lázně (mapa) 53 prodejů

Hodnocení podniku Parkhotel Golf

4,8 463×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,8
96.47%
Personál 4,8
96.428%
Jídlo 4,7
94.286%
Wellness 4,8
95.898%
Volnočasové služby 4,6
91.428%
Lokalita 4,9
97.38%
Průběh rezervace 4,9
98.334%

Filtry
Recenze zákazníků

Stravování, balneo i masáž

Vše perfektní

Hodnoceno: 6. dubna 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* hotel v Mariánkách: jídlo, bazén i procedury

Personál příjemný , usměvavý, přátelský, bazén jsme si moc užili , moc se nám u Vás líbilo …..Všechny zdravime Soptíci z Klášterce 😉

 Vyjádření podniku
Před 16 dny

Moc děkujeme za hodnocení a za Vaši návštěvu. Na shledanou při příštím pobytu.
Za všechny z Parkhotelu Golf Pavlína B.

Hodnoceno: 26. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: 4* hotel v Mariánkách: jídlo, bazén i procedury

Velmi pěkný pokoj i lokalita. Narozdíl od Varů tu nejsou žádní arogantní ruští klienti. Jen Češi a Němci, milí lidé. Báječná sauna.

V sauně bych přivítala v zásobníku sprchový gel! Bohužel byl pokaždé prázdný…

Hodnoceno: 1. března 2024
Hodnocená nabídka: 4* hotel v Mariánkách: jídlo, bazén i procedury

vše

Hodnoceno: 26. prosince 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách jídlem i možností procedur

Vše super! Není co vytknout.

Hodnoceno: 31. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách jídlem i možností procedur

Není co vytknout, vše bylo perfektní. Budeme jen chválit a doporučovat. Všem přejeme jen spokojené zákazníky a ať se i nadále daři👍🏻

Hodnoceno: 13. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách jídlem i možností procedur

V hotelu se nám líbilo naprosto všechno. Personál, čistota, jídlo vše OK. Byl to opravdu příjemný pobyt.

Není co vytknout.

Hodnoceno: 4. října 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách jídlem i možností procedur

Paní masérka(asi Ukrajinka) byla vynikající.

Hodnoceno: 30. července 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách jídlem i možností procedur

Klidný, čistý hotel, skvělý personál, vynikající kuchyně.

Hodnoceno: 22. června 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách jídlem i možností procedur

Klidne prostredi ochotny personal, bazen.

Hodnoceno: 10. května 2023 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách jídlem i možností procedur

Byli jsem zde již podruhé, takže nás prostředí hotelu i okolí nepřekvapilo, personál a kvalita stravování vynikající.

 Vyjádření podniku
Před 10 měsíci

Vážený pane Pučegle,
děkujeme, moc nás to těší.
Pokud budete mít opět zájem, již nyní se těšíme na Vaši návštěvu.
S přátelským pozdravem
Milena Štruncová
Sales Manager

Hodnoceno: 12. září 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách s procedurami

Vstřícný přístup personálu, výborná strava, krásné a klidné místo obklopené zelení. Moc šikovná masérka, super relax

Vše super

Hodnoceno: 21. července 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách s procedurami

Příjemné a krásné prostředí, skvělé služby.

Hodnoceno: 17. července 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách s procedurami

Vše bylo v pořádku.

Arogantní nevhodné chování jedné servírky. Nic jsme ji neudělali a od první chvíle se k nám chovala špatně.

Hodnoceno: 13. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotelu v Mariánkách s procedurami

Hotel nás velmi mile překvapil. Vše bylo super! Speciální plus pro kuchaře, protože jeho večeře byly famózní! 😊👍🏻

Hodnoceno: 5. dubna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotel v Mariánských lázních s procedurami

Velmi pěkný hotel v klidném prostředí, moc příjemný a ochotný personál, strava byla výborná a procedury také. Rezervace bez problémů. A hlavně nám vyšlo nádherné slunečné počasí. Dekuji všem zaměstnancům za kvalitní služby a krásný pobyt.

Není co vytknout

Hodnoceno: 29. března 2022 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotel v Mariánských lázních s procedurami

Úžasný pobyt! Celý personál byl ochotný, po celém hotelu je opravdu čisto. Bazén má opravdu 30 stupňů a protiproud je příjemný. Výborná je kuchyně, syn snědl každý den všechno. Určitě doporučujeme a moc děkujeme za odpočinek a relaxaci!

Hodnoceno: 13. března 2022 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotel v Mariánských lázních s procedurami

Chování personálu od recepce po úklid úžasný a obsluha v restauraci luxusní..
Lokalita hotelu je úžasná, klid a pohoda.. Děkuji

Hodnoceno: 8. března 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotel v Mariánských lázních s procedurami

Mily personál vynikajicí kuchyne a procedury welnes super

Hodnoceno: 8. února 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve 4* hotel v Mariánských lázních s procedurami

vstřícný a ochotný personál, vynikající kuchař

Hodnoceno: 18. ledna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Relax v Mariánkách s polopenzí a procedurami
Nahoru