Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Česká Lípa a Máchův kraj: pobyt ve 4* hotelu s polopenzí i wellness či procedurami

City hotel Morris Česká Lípa Lužické hory (mapa) 199 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hanzlová

Dobrý den,je možné si dokoupit masáže nebo kosmetické ošetření?
Předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Hanzlová,

je možné si po příjezdu na recepci zamluvit a dokoupit nabízené SPA procedury, odkaz na nabídku a cenu vám zasílám sem. :)

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Stana Kuklova

Dobrý den, smí se pes pohybovat po hotelu i v restauraci? Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Stáňo, děkuji za váš dotaz.

Pobyt s pejskem je možný s poplatkem 400 Kč/noc. Je však nutné tuto informaci dát poskytovateli předem vědět telefonicky na +420 774 309 3­98 nebo e-mailem cityhotel@morrishotels.cz.

Se psem je možné jít do restaurace na obědy a večeře. Jelikož jsou snídaně podávány formou bufetu, bude lepší, když pejsek zůstane během nich na pokoji. Je také možné si vybrat stoleček v ústraní, aby byl pohyb po restauraci komfortní jak pro vás, tak pro ostatní hosty. :-)

Přeji vám hezký den!

Ivett, Slevomat

Petra Chaloupková

Dobrý den, pobyt s polopenzí a wellness chci dát jako dárek, je to možné. Termín nabídky je do 31.3., ale nelze mi to zadat.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, děkuji vám za dotaz.

Při výběru varianty Polopenze s wellness stačí zvolit počet osob, případně věk dětí a v online kalendáři se proklikat na následující měsíce, kde si poté z dostupných termínů vyberete ten, který vám nejvíce vyhovuje. Jen upozorním, že rezervaci můžete 10 dní před začátkem pobytu bezplatně změnit. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to výhradně přes zákaznickou podporu Slevomatu. Pobyt s již rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Pavel Frus

Dobrý den,jen je to u wellness balíčku s polopenzí když máte napsáno 1×90min wellness – je to myšleno jako jeden vstup za celé ubytování bez ohledu na dny nebo 1×90min welness každý den ubytování? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Krásný den, Pavle, děkuji vám za dotaz. Vstup je jednou na 90 minut za celý pobyt v rámci balíčku :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru