Původní již ukončená nabídka

Odstranění bolesti zad: 60–90minutová masáž či Dornova metoda

4,8 / 5 Lili Clinic Praha  (mapa) 79 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Lili Clinic

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Slečna Míša velmi milá , krásný relax a skvěle odvedená práce

Simona
Varianty (3)

Bolest zad nezmizí kouzelnou hůlkou, ale kouzelnou rukou.

Pár kouzelných rukou naleznete ve studiu Lili Clinic v pražské Vinoři. V nabídce je 60–90minutová masáž či Dornova metoda.

Masáž je kombinací měkkých technik, kdy masérka masáž poskládá dle potíží a preferencí klienta. Zapojeny mohou být techniky, jako je klasická masáž, Breussova metoda, baňky, lávové kameny aj.

Dornova metoda není klasickou masáží, ale řadí se mezi jemné manuální techniky. Jejím principem je navracení kloubů a obratlů na jejich původní místo. To je důležité jak pro rozsah pohybu, ale také pro snížení opotřebení chrupavek, které pak mohou lépe nasávat kloubní tekutinu.

Pomocí jemného tlaku a za aktivní pohybové účasti klienta se působí na problematická místa v těle. Pro lepší uvolnění okolních měkkých tkání je také vhodné během jejího provádění použít baňky.

Terapie pomáhá při bolesti zad, kolen, kyčlí, kloubů i ramen. Po jejím absolvování by měl klient zůstat alespoň 3 dny v klidu bez větší zátěže a tu postupně navyšovat. Tělo na ni může reagovat přívalem energie a euforie, ale také velkou únavou, která ale do pár dnů vymizí.

Průběh terapie

Nahoru