Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za voucher v hodnotě 300 Kč na nákup luxusních obalů Ferrari, baterií a dalšího příslušenství. Široký výběr doplňků se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Zdenek

http://www.al­za.cz/nokia-li-ion-akumulator-bl-4c-860-mah-pro-gsm-nokia-d129343.htm

SECTRON MOBIL

MOC cena baterie u nás je 790,–Kč s DPH. Když na tuto baterii uplatníte dva poukazy + doplatíte cenový rozdíl 190,–Kč, tak máte tuto baterii za 488,–Kč s DPH (2×149+190), což je bez DPH 406,66Kč.

Pokud si tuto baterii vyberete v bulk balení, kde je cena 402,–Kč s DPH, uplatníte jeden kupón a doplatíte rozdíl 102,–Kč, tak Vás vyjde na 251,–Kč s DPH.

Pavel

mohu na tuto baterii uplatnit 3 poukazy tj. 3×149 a zbytek nechat propadnout ?

SECTRON MOBIL

Dobrý den,
v podmínkách je napsáno, že hodnota nákupu musí být větší nebo rovna hodnotě použitých voucherů,takže na baterii za 790Kč můžete uplatnit pouze 2 vouchery.

Martin

Na předražené zboží, které se dá koupit až o polovinu levněji jinde, dávate 50% slevu. Pěkná akce.

SECTRON MOBIL

Jsme značkový obchod, který prodává výrobky špičkové kvality. Pokud budete chtít porovnávat ceny našeho zboží s konkurencí, porovnávejte je, prosím, s jejich ekvivalenty o stejné kvalitě. Například v případě příslušenství Nokia se lze řídit oficiálním obchodem Nokia.

Je také třeba rozlišovat originální a neoriginální příslušenství.

Martin

Provnával stejný výrobek ze stejným výrobkem. To že jste značkový obchod je sice prima, ale na slevomatu hledám zlevněné zboží a ne předražené a potom slevněné zboží (vysledná cena je teměř stejná možná o malinko levnější). Proč jste tuto akci neudělaly na veškerý srotminet??

Nikola

Dobrý den,
v nabídce vztahující se na slevomat jsem v sekci baterie nenašla baterii BL-4B. V případě, že bych si zakoupila voucher, tak by se na tuto baterii (cena cca.250 Kč) asi nevztahoval, že?

SECTRON MOBIL

Dobrý den,
na tuto baterii se voucher nevztahuje, protože zboží není zařazeno do této nabídky. Zákazníkum však doporučujeme si raději připlatit a pořídit si originální baterii, která na jedno nabití déle vydrží a má také větší životnost a spolehlivost. Tuto baterii můžete najít zde:

http://www.sectronmobil.cz/nokia-baterie-bl-4b-li-ion-700mah-2630-6111-n76/

Při použití 2 voucherů Vás výjde jen 488Kč.

Lenka

Chci se zeptat, sčítají se vouchery při nákupu? Když bych si například chtěla koupit handsfree za 3000 a koupila bych si 10 voucherů, můžu tím tímto handsfree zaplatit?

SECTRON MOBIL

Dobrý den,
vouchery se při nákupu sčítají,ale do maximálního počtu 5-ti kusů na osobu.

ptrupek

Uff, nekolikanasobne nadhozena cena a pak 150Kc sleva?

SECTRON MOBIL

Sleva není pouze 150Kč, ale 150Kč x počet voucherů. Pokud tedy použijete třeba 3 vouchery, je sleva 450Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru