Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotokniha formátu A4 s kroužkovou vazbou: 12 až 92 stran

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 2 198 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Kateřina Karlíková

Dobrý den, 31.10. jsem zde zakoupila vouchery na fotoknihy s platností do 15.11. (moje chyba, nevšimla jsem si, že už nabídka skoro končí). Nicméně dnes probíhá údržba systému, nelze knihu vytvořit, nepřihlásím se na účet, nezobrazím už vytvořené a uložené projekty (kalendáře), a zřejmě to do zítřka nestihnu, pokud se jim web nerozjede. Šlo by vouchery prodloužit alespoň do konce týdne? Děkuji za informaci, Karlíková

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, děkuji vám za dotaz.

Bohužel individuální prodloužení platnosti voucheru není možné.

Momentálně ale koukám, že na webu již žádná údržba neprobíhá, proto určitě zkuste dokončit objednávku, ať vám vouchery nepropadnou! :)

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Lenka Janďourková

Dobrý den,
osobní odběr, který byl zdarma je nyní zpoplatně 29Kč a chci se zeptat, zda při koupi(vyzvednutí) více fotoknih je cena za osobní odběr 29Kč za vše nebo chcete 29Kč za každou fotoknihu zvlášť?
Děkuji za odpověď Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko,

děkuji vám za dotaz. Ceny dopravy se mohou lišit dle hmotnosti zásilky a při změnách ceníků dopravců. Aktuální cena dopravy (či cena za osobní vyzvednutí) se vždy zobrazí při výběru dopravy v objednacím procesu.

U nás v nabídce je možné si zakoupit vámi požadovaný voucher, se kterým se poté obrátíte pro uplatnění přímo na poskytovatele.

Zde u něj vytvoříte fotoknihu, kliknete poté na objednat, zadáte voucher a cena vám bude automaticky odečtena. Poté přejdete k dokončení objednávky, kde vyberete způsob dopravy a platby.

Veškeré další otázky vám již poté k fotoknihám odpoví přímo u poskytovatele u MCLAB emailem na info@mcl.cz nebo na telefonu +420 516 116 953.

S přáním hezkého dne,

Lenka ze Slevomatu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru